Vlog: Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong en Amorelie Erotische Adventskalender 2018

18-11-2018

Vlog: Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong en Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Op zondag praat ik je in mijn Youtube  vlog altijd bij over de afgelopen week. Deze keer vertel ik je over twee hele leuke sexy producten. Ik vertel je eerst over de opblaasbare dildo van Ouch! Dit seksspeeltje heeft me echt wel verrast. Het was echt leuker en fijner dan ik had verwacht.

En daarna vertel ik je over iets anders wat me ook erg heeft verrast. Een erotische adventskalender van Amorelie. Ik dacht dat er allemaal van die ‘net-niet-speeltjes’ in zouden zitten, maar dat was zeker niet waar. Dit is gewoon echt een toffe kalender. Ik laat je vier van de vierentwintig producten zien in mijn vlog.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, zou ik het echt heel erg waarderen als je dat nog even wilt doen door hier te klikken. En als je de vlog leuk vond, vergeet dan niet eventjes op het duimpje omhoog te drukken.

Mijn geschreven review over de Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong vind je hier.
Of je kan de opblaasbare vibrator gelijk hier bestellen bij Shotstoys.

Mijn geschreven review over de Amorelie Erotische Adventskalender vind je hier.
Of je kan de kalender gelijk hier bestellen bij bol.com.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.