Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Vorig jaar kwamen er ineens allemaal erotische adventskalenders. Een nieuwe trend. Een grote doos met daarin 24 vakjes gevuld met seks toys en andere spannende zaken. Super leuk en spannend dus! Ook dit jaar zijn de erotische adventskalenders nog helemaal hot. Ik kreeg van Bol.com de Amorelie Erotische Adventskalender 2018 om te testen.

Vierentwintig kadootjes

 

20181025 230427 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181102 221044 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Ik hou echt heel erg van kadootjes. Nu krijg ik natuurlijk wel vaker pakketjes met super toffe toys binnen, dat hoort bij mijn werk. Maar toen ik deze adventskalender kreeg, voelde, het echt als een kado. Zo’n grote doos, met 24 pakjes om uit te pakken. Hoe leuk is dat? Ik kwam gelijk helemaal in de kerststemming, en dat in begin november.

De kalender is dus eigenlijk een grote doos met daarin 24 kleinere doosjes. In elk doosje zit een product. Dat kan een toy zijn, maar ook iets anders. Het heeft in elk geval allemaal wel iets te maken met seks, seksualiteit, seksspeeltjes of erotiek. Het geheel ziet er echt heel leuk uit. Elk doosje ziet er weer net wat anders uit en je moet steeds ook even zoeken naar het juiste nummer, want ze liggen natuurlijk niet gewoon op volgorde. En als je het doosje hebt gehad, kan je ‘m weer terug in de kalender zetten, maar dan andersom. Dan krijg je ook nog een andere afbeelding te zien. Zo cute!

Bijna een maand lang plezier

IMG 20181109 172134 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181109 171922 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Normaal gezien zou je dus, vanaf 1 december, elke dag één pakje open maken. Maar ik was gewoon blij dat ik ze lekker allemaal in één keer open kon maken, want ik was veel te nieuwsgierig. Maar stel dat je deze toffe sexy adventskalender kado krijgt van je partner. Hoe leuk is het dan om bijna een hele maand lang samen elke dag zo’n pakje open te maken en daar plezier mee te hebben? Ik kan me echt heel goed voorstellen dat dat super tof is. Je kan dit ook gewoon samen kopen, want je weet tenslotte ook gewoon nog niet wat er allemaal in zit. Elke dag een verrassing. Ik hou er van!

Heteronormatief

Wat wel echt zo is, is dat deze adventskalender van Amorelie echt heteronormatief is. De kalender is voor stellen bedoeld, maar dan wel echt man-vrouw stellen. Waarbij de één dus een penis en de ander een vagina heeft. Er zitten natuurlijk ook genoeg producten in die iedereen kan gebruiken, maar er zitten er ook wel een aantal bij waar je echt een penis of vagina voor nodig hebt. Ik zou het echt super tof vinden als er verschillende uitvoeringen zouden zijn, zodat gewoon alle stellen zo’n leuke kalender kunnen gebruiken. Ongeacht je geslachtsdelen.

Minpunt

IMG 20181109 171948 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181109 171831 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Er was nog één ander minpuntje. Wat ik jammer vond is dat in de ‘zijflapjes’ van elk doosje de verkoopwaarde van het product stond. Alsof ze moeten bewijzen dat je écht wel waar voor je geld krijgt. Ik denk echt niet dat dat nodig is. Het is duidelijk dat hier gewoon echt veel toffe producten in zitten. Producten waarvan sommigen best wel wat kosten en anderen wat minder, maar het is geen crap. Dus dat je waar voor je geld krijgt, ziet iedereen zo ook wel. Als je per se wilt vermelden wat het allemaal kost, doe dan ergens nog een los briefje. Zodat je gever dat er gewoon uit kan halen. Nu krijg je dus 24 kadootjes, en bij elk kadootje krijg je te zien wat het los zou kosten. Das toch niet zo chic.

Verrassing!

IMG 20181109 172201 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181109 172305 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Ik ga je natuurlijk niet alles vertellen wat er in deze kalender zit. Dat zou echt jammer zijn als je ‘m zelf nog gaat kopen of krijgt. Dan is de verrassing er helemaal af. Ik ga vier producten kort bespreken die ik in de kalender tegen kwam, de rest kan je misschien later zelf wel ontdekken.

Super toffe inhoud

Wat ik je wel kan zeggen, is dat dit gewoon echt een hele toffe kalender is. Het is natuurlijk best wel een hoop geld, hij is niet goedkoop. Maar er zit dan ook echt geen troep in. Ik vond zelf bijna alle pakjes leuk. Niet allemaal natuurlijk, want ik ben heel kritisch. Maar op één product na, vind ik gewoon alles wat er in zit ook echt bruikbaar. En als je vaker mijn blog leest, weet je hoe kritisch ik ben op materialen. Dus ik vind dat een hele mooie score. Het overtrof zeker mijn verwachtingen. Vroeger heb ik wel eens van die erotische pretpakketten aangeschaft, dan was het ook een verrassing wat er in zat, maar dat viel echt altijd tegen. Dus ik had geen hoge verwachtingen, maar dat was echt onterecht.

MOQQA We-Vibe Reef

IMG 20181102 220753 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181102 220831 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Wat ik in één van de pakjes vond, was de MOQQA We-Vibe Reef. We-Vibe is natuurlijk een super bekend merk, vooral bekend van de koppelvibrators waar ik eerder al over schreef. Maar in samenwerking met het merk MOQQA hebben ze dus de Reef gemaakt, een wat simpelere versie van de We-Vibe. Deze toy is dus bedoelt om samen te gebruiken. Het platte gedeelte gaat in de vagina en het bredere gedeelte rust dan op de clitoris. Er zit een knopje bovenop waarmee je de vibraties aan kan zetten. Die voel je zowel op de clitoris als in de vagina. En met deze toy in, kan je dus (penetratie)seks hebben. De trillingen worden dan ook aan de penis doorgegeven. Extra stimulatie voor allebei dus!

Deze Reef werkt gewoon op 1 AAA batterij. Toen ik dat zag, verwachtte ik niet zoveel van de vibraties. Maar dat was onterecht, want de vibraties zijn echt prima! Best wel diep en krachtig. Er is maar één standje, maar dat is dus ook echt een goed standje. Zelf ben ik niet zo fan van zo’n koppelvibrator, maar ik weet dat dat heel persoonlijk is en dat veel mensen dit wel heel lekker vinden. Ik vind ‘m zelf ideaal voor handsfree masturbatie! Hij is helemaal gemaakt van siliconen, dus ook echt bodysafe. Echt wel een leuke toy om samen, of alleen, mee te experimenteren, want hij is echt wel multifunctioneel.

Tenga Egg

IMG 20181109 162321 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181109 162332 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

In weer een ander pakje, zat een Tenga Egg. Als je hier niet bekend mee bent, denk je misschien wel dat je een soort kindersuprise ei gekregen hebt. Maar dit is weer een heel ander soort verrassing. Als je het ei open maakt, zit daar een klein, heel zacht en flexibel eitje in met aan één kant een opening.  Een soort kleine masturbator. Aan de binnenkant zitten nopjes en ribbels. Je krijgt er een zakje glijmiddel bij, wat je in het eitje doet. Daarna doe je het eitje om de penis en dan kan je met het eitje de penis aftrekken.

Dit geeft een heel ander gevoel dan normaal. Je kan dit heel goed samen doen, maar ook alleen. Net hoe jullie het leuk en fijn vinden. Omdat het materiaal zo flexibel is, past het altijd. En het voelt dus ook heel lekker. Dit vind ik nou echt een tof speeltje voor mensen met een penis. Het ziet er gewoon leuk uit, het is niet zo ‘in-your-face’ en je kan het ook goed samen gebruiken zonder dat het gelijk zo’n super groot ding is. Zeker iets om samen een avondje plezier van te hebben dus.

Bijoux Indiscret Oral Pleasure Lipbalm

IMG 20181109 162418 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181109 162539 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

Het volgende pakje wat ik open maakte, was een heel mooi doosje. Wit met goud, het zag er echt heel mooi uit. En er zat een lipgloss in! Ik hou van make-up, maar dit is geen gewone lipsloss. Dit is oral pleasure lipbalm! En ik vind dit dus echt super leuk, want de bedoeling is dus dat je dit op je lippen smeert en dan de partner orale seks gaat geven. De lippenbalsem geeft afwisselend een warm en koud gevoel, wat je dus overbrengt op de geslachtsdelen van je partner. Hoe leuk is dat?

De oral pleasure lipbalm komt uit een pompje, dus super hygienisch ook, want je doet het dan gewoon op je vinger en dan kan je het op je lippen smeren. Natuurlijk kan je het ook direct aanbrengen op je clitoris of de eikel. Net wat je fijn vindt.

Womanizer One

IMG 20181102 214357 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018 IMG 20181102 214542 300x169 - Review by Tess: Amorelie Erotische Adventskalender 2018

En dan het laatste pakje dat ik ga bespreken. Daar zat dus een echte Womanizer in! Ik was echt in shock! Zo’n dure toy in zo’n kalender! Maar er zat wel een addertje onder het gras. Dit is namelijk de Womanizer One. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik denk dat die speciaal ontworpen is voor in kalenders als deze. De Womanizer One is namelijk niet oplaadbaar. En je kan ook de batterij niet vervangen. Nee, hij gaat maar 60 minuten mee. En dan is het klaar. Dan heb je er niks meer aan. Het is dus eigenlijk een soort tester. Of teaser. Net hoe je het bekijkt. Of dat nu briljant is, of gewoon heel gemeen, ik durf het niet te zeggen.

Maar dit is dus wel de ideale gelegenheid om eens een sextoy op luchtdruk uit te proberen. En wel zestig minuten lang! De meeste mensen komen vrij snel klaar met een Womanizer, dus je hebt er waarschijnlijk wel een paar keer veel plezier van. Want een Womanizer is wel echt een geweldige toy. Sextoys die de clitoris door middel van luchtdruk stimuleren zijn echt awesome, en Womanizer is de beste. Deze Womanizer One doet het ook prima. Hij heeft maar drie standjes, maar wel drie goede standjes. Als je dit geprobeerd hebt, is de kans wel groot dat je daarna ook zelf nog zo’n soort seksspeeltje wilt aanschaffen. Dat is dus wel het risico. Of het leuke. Net hoe je het bekijkt.

Conclusie

De rest van de pakjes hou ik dus geheim. Maar deze kalender vind ik echt wel een aanrader. Je geeft wel even een heel bedrag uit in één keer, maar je hebt in elk geval 24 dagen lang echt heel veel sexy fun. En nog wel langer ook. Want er zitten echt een paar leuke producten in die ook na ee avondje lol gewoon nog heel fijn zijn om vaker te gebruiken. Dus ik durf wel te zeggen dat je met deze kalender ook wel waar voor je geld krijgt. Ik zou het in elk geval echt heel leuk vinden om kado te krijgen (als ik niet al kasten vol met sextoys had dan dus).

Je kan de Amorelie Erotische Adventskalender hier bestellen bij bol.com voor rond de 135 euro.