Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator

08-08-2017

Het eerste wat mij opviel aan de Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator toen ik deze uit de doos haalde was dat ik EINDELIJK eens een opbergetui kreeg voor mijn toy.

Lovehoney desire rc prostate vibrator

 

Want het oog wil oog wat

Lovehoney neemt daar mee een van mijn “pet peeves” weg, en dat is namelijk: Ik wil graag mijn speeltje kunnen opruimen als ik hem heb schoongemaakt, met uitzondering krijg je bij de meeste toys (voor mannen) namelijk op zijn hoogst een leuk satijnen zakje. Dat is natuurlijk leuk tegen het stof, maar verder kan je niet zo heel veel met je oplaadkabel en eventueel afstandsbediening.

Maar zoals gezegd, ik kreeg er een goed etui bij, Lovehoney heeft dan ook nog eens een gaatje in het etui gemaakt waardoor je dus discreet je Desire RC kan opladen (en dat duurt 120 minuten voor 60 minuten speelplezier), het etui is namelijk mooi zwart, met een stevige rits (met eventueel ruimte voor een bagageslotje) en erg stevig.

Aan de binnenkant zitten aan 2 kanten netjes en elastiek om je toy rammelvast in je etui op te ruimen. Met genoeg ruimte voor de Desire RC, het snoer, de handleiding en de afstandsbediening. Het oog wil ook wat, nou het oog is erg tevreden.

Meer dan alleen een etui

Hoe het eruit ziet en hoe je het kan opbergen zegt natuurlijk niet veel over hoe de toy werkt. Dat wil zeggen, ik heb wel vaker echt hele mooie prutspullen in handen gekregen, die regel geld overigens niet alleen voor seksspeeltjes maar ook zeker voor alledaagse gebruiksartikelen.

De Desire RC is een zogenaamde L-shape prostaat vibrator. Wat zoveel inhoud dat hij is gevormd als een L. Wat fijn is want je krijgt er dan perineum stimulatie bij, P-spot stimulatie en perineum in één toy, dat moet goedkomen, nou, sorta kinda, daarover later meer.

De L-vorm zorgt er ook voor dat deze toy niet zomaar naar binnen “floept” wat sommige mensen best bezighoudt, en dan vooral als het er weer uit moet floepen, wat het niet altijd doet. Je kan op deze toy dus rustig gaan zitten zonder dat het mogelijkerwijs “fout” gaat.

Mocht je bij deze alinea zijn en niet snappen waar er dan wat infloept, je moet deze toy “natuurlijk” anaal inbrengen, want anders raakt hij natuurlijk nooit je prostaat en dat is natuurlijk wel de insteek (pun intended).

Met een omtrek van 10 cm is het best even werk om hem in te brengen, dat is meer de grootte dan het materiaal want het “silk touch siliconen” is erg prettig, zeker met afdoende glijmiddel. Met wat ontspannen en rustig aan doen zit de Desire RC uiteindelijk uiterst comfortabel, voor een prostaat toy dan.

Lovehoney Desire RC: Remote controlled pleasureLovehoney desire rc prostate vibrator

De Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator heeft een (niet oplaadbare) draadloze afstandsbediening die op knoopcellen werkt, het gebruik ervan is natuurlijk optioneel, maar aangezien ik niet zo lenig ben Epke Zonderland vind ik het een uitkomst, vooral omdat deze draadloze afstandsbediening het gewoon doet. Je moet wel even onthouden dat je de toy eerst moet aanzetten voordat de afstandsbediening het ook doet, kortom eerst aan, dan glijmiddel, dan inbrengen en dan plezier beleven. Anders wordt het een beetje ingewikkeld, tenzij je natuurlijk samen met iemand bezig bent met de RC.

Good, good, good, good vibrations

En dus, hij ziet er goed uit, hij heeft een goede afstandsbediening, dus dan zal het wel een prut toy zijn, toch? Nou, nee eigenlijk niet, ik zou hem niet in de categorie super-awesome zetten, want er moet ruimte zijn voor verbetering maar deze vibrator doet wel wat er gevraagd wordt. Hij is echter niet zo mind-blowing als bijvoorbeeld de Hot Octopuss Pulse III

De vibraties zijn goed te regelen, het aantal ingezette motoren ook. Kortom, een paar keer klikken, en tijdens de eerste keer ontschoot mij een net iets te geil en opgewonden “ohhh goddd”, en dat doe ik niet zo snel, dus dat zegt wel wat. Er zijn 8 patronen en 12 intensiteiten in te stellen! Van zachtjes tot, hey ik ga klappertanden, en geloof me, je wil klappertanden.

Maar is dat ding dan toch awesome? Nou bijna, want, voor mij, en dat ligt vast geheel aan mij, raakt hij “net niet” het juiste plekje, wat de heftige diepe vibraties wel oplossen want oh er gebeurt zeker wel wat, vooral dat mijn prostaat heel erg blij wordt enzo, maar als hij het plekje nou net WEL zou raken dan was ik veel enthousiaster geweest. Evengoed hij is nog steeds erg goed. Ik ga hem in ieder geval vaker gebruiken.

Desire RC: de conclusie

De Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator is niet een beginners modelletje, maar is het oefenen meer dan waard, deze sekstoy is erg comfortabel als hij eenmaal is ingebracht, je kan er “gewoon” op zitten en zelfs dan doet de afstandsbediening het nog prima. De grote variatie in standjes en het feit dat je deze standjes dan ook nog eens in allerlei heftigheden kan variëren maken de Desire RC tot een toy die niet snel zal vervelen. Goede diepe vibraties stimuleren zowel je perineum als je prostaat, al met al een plezier om te gebruiken.

Je kan de Lovehoney Desire RC Prostate Vibrator, die ik ontving in ruil voor een eerlijke review, rechtstreeks bestellen bij Lovehoney.eu, daarmee krijg je niet alleen korting en een leuk speeltje, maar steun je tesstesst.nl ook nog eens.

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.