Juni is dildomaand bij Tess Tesst

01-06-2019

Juni is dildomaand bij Tess Tesst

Jay en ik zijn allebei jarig in juni, dus dat leek ons een mooie gelegenheid voor een leuke themamaand. En welk thema is nou beter dan dildo’s! We houden van dildo’s, want dildo’s zijn gewoon awesome. Ik merk dat heel veel mensen dildo’s onderschatten. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze een vibrator ook gewoon niet aan kunnen zetten en dat ze dan ook een dildo hebben. Dat is eigenlijk wat ik zelf ook altijd dacht, voor ik mijn dildo liefde ontdekte. Maar een dildo is zoveel meer. En daar gaan we je deze maand meer over vertellen. Véél meer!

Wat kan je deze dildomaand verwachten?

Deze maand willen we dus onze dildoliefde met jou delen. We beginnen de eerste week van juni met elke dag een dildo review.

Elke donderdag is het DildoDonderdag. Dan posten we een artikel over een dildogerelateerd (leuk woord voor Scrabble) onderwerp. De eerste DildoDonderdag kan je een artikel over de beste G-spot dildo’s verwachten.

DildoDonderdag Giveaways

Elke DildoDonderdag hebben we ook een giveaway. Gelukkig waren er weer wat toffe winkels en merken bereid om ons wat awesome dildo’s op te sturen voor de giveaways. Bij elke giveaway kan je een andere dildo winnen en daar moet je elke keer ook iets anders voor doen. Hou de site goed in de gaten dus.

Dildo vlogs

Verder posten we natuurlijk elke zondag een vlog en die zullen deze maand dus ook over dildo’s gaan. We gaan o.a. een workshop dildo maken doen en vastleggen, dus ik denk dat dat wel super tof wordt.

#teamdildo

Wij zijn al #teamdildo en misschien  jij aan het eind van de maand ook. Wanneer je ook op jouw social media over sextoys post (of nu bedenkt dat je dat best eens kan gaan doen) vinden we het super tof als je ook de hashtag teamdildo gebruikt. Spread the dildo love!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.