Intt Crunchy Foam Stimulant

08-03-2024

Vorig jaar waren Jay en ik op Erofame, een grote sextoybeurs voor iedereen die in de sextoy business zit. Daar kregen we best wel wat sextoys mee, maar niet alleen toys. Ook de Intt Crunchy Foam Stimulant. Een heel nieuw soort massageolie die knispert!

Specs

Verkoopprijs: 18 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ik vind het zo leuk!

Knettersnoep-massage

Op Erofame kwamen wij Ubal Araque tegen, wat altijd al een feestje is, en hij liet ons verschillende producten van Intt zien waar hij zelf heel enthousiast over is. Er kwamen verschillende toffe producten voorbij, maar zelf vind ik deze Intt Crunchy Foam Stimulant toch wel echt het allerleukst! Het is schuim en als het contact maakt met je huid, dan gaat het knetteren. Net als die knettersnoepjes! Ik ben er echt heel enthousiast over. Ook over knettersnoep, trouwens, want zo ben ik. Als je het aanraakt, dan verdwijnt het schuim na een tijdje, en dan blijft er een substantie over waarmee je kan masseren. Hoe leuk is dat?

Ik denk dat je wel een bepaald type persoon moet zijn om enthousiast te zijn over dit product. Als je heel serieus bent over masseren, dan wil je gewoon goede massageolie. Dan ga je denk ik niet voor iets wat knettert. Maar als je het leuk vindt om verschillende sensaties te voelen, of te laten voelen aan een partner, en je bent into fun en sexy dingetjes, dan denk ik dat deze Crunchy Foam echt wel wat voor jou is.

Wat doe je met de Intt Crunchy Foam Stimulant?

Als je een toefje schuim op jezelf (of iemand anders) spuit (het klinkt gelijk al sexy, haha), dan begint het gelijk al zachtjes te knetteren. Maar het begint pas Γ©cht leuk te worden, als je het schuim dan met je hand uitsmeert. Met dit dubbele huidcontact begint het crunch-effect pas echt. Je ziet ook allemaal hele kleine belletjes ontstaan, die snel weer ‘poppen’. Je ziet het, je hoort het en je voelt het.

Daarna kan je dus even masseren. Als je verder niks doet, trekt het best wel snel in je huid en voel je er daarna eigenlijk niks meer van. Het masseren kan even een paar minuten, maar niet oneindig. Voordeel is wel dat het daarna weg is, en niet zoals met reguliere massageolie dat je daarna echt moet douchen omdat alles nog steeds glijdt en glibbert.

De geur van Intt Crunchy Foam Stimulant

De Intt Crunchy Foam Stimulant heeft een vanillegeur. Ik ben daar niet per se heel gek op, maar de geur is best subtiel. Het is niet zo’n overdreven, chemische lucht. Ik vind het eigenlijk best aangenaam. Wat vrij uniek is voor mij met dit soort middeltjes. Je ruikt het daarna nog wel, als je specifiek aan het lichaamsdeel ruikt waar het op zat, maar het niet is zo dat er een enorme vanille-walm om je heen hangt. Gelukkig.

Sensaties

Deze Chrunchy Foam is ook echt heel leuk als je iets met sensation (of sensory) play gaat doen. Als je iemand een blinddoek omdoet en daarna die persoon verschillende sensaties laat ervaren. Bijvoorbeeld afwisseling tussen warm en koud, of aaien en (zachtjes) krassen. Als je in zo’n spel deze Crunchy Foam gebruikt, is dat denk ik echt superleuk. Vooral als je partner dit product nog niet kent. Dit is een sensatie die echt, voor zover ik weet, heel nieuw is. En daardoor ook heel verrassend.

Vanwege de ingrediΓ«nten zou ik zelf deze foam niet gebruiken op geslachtsdelen, maar je hebt op je lichaam natuurlijk een heleboel plekjes die heel lekker gevoelig kunnen zijn. Denk aan je nek, de binnenkant van je ellebogen of de binnenkant van de bovenbenen bijvoorbeeld. Het is al superleuk om de foam op verschillende plaatsen te spuiten en te ontdekken hoe dat voelt, gevolgd door een korte massage van dat lichaamsdeel. Dan heb je echt wel een leuke avond!

Conclusie

Ik ben heel enthousiast over de Intt Crunchy Foam Stimulant. Het is een hele nieuwe sensatie. Het knetteren in combinatie met het huidcontact voelt echt heel leuk en lekker. Je kan daarna nog even masseren en daarna verdwijnt het gewoon helemaal. De geur is ook best wel aangenaam en niet te overdreven aanwezig. Ik denk dat je met deze Foam Stimulant een heleboel leuke, fun, sexy dingen kan doen. Ik vind het zeker een aanrader, ook leuk als kadootje!

Je kan de Intt Crunchy Foam Stimulant hier bestellen bij bol.com voor 18 euro

 

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.