Seiraku OnaEki 370 glijmiddel review

10-07-2024

Met het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel waag ik mij weer eens aan een glijmiddel review. Die ik, zoals ik in elke glijmiddelreview tot nu toe wel heb geschreven, best lastig vindt. Vooral om dat glijmiddel echt zo persoonlijk is.

Niet alleen om de ingrediënten of een allergie, of het nu om waterbasis of siliconeglijmiddel is, voor iedereen is de ervaring anders. Daarbij komt dan ook nog het feit dat niet elk glijmiddel compatibel is met elk seksspeeltje, maar ook nog dat de consistentie van je glijmiddel een impact heeft op hoe je je toy ervaart.

Enfin, superveel factoren, die een ervaring extreem persoonlijk en soms moeilijk te repliceren maakt. En toch, toch waag ik er mij weer aan want het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel is daar de moeite voor waard.

SPECS

  • Type glijmiddel: Waterbasis
  • Geschikt voor: Alle soorten materialen
  • Inhoud van fles: 370 ml (of gram)
  • Ingrediënten: Water, Natriumpolyacrylaat (beter bekend als SAP), Natriumdehydrogenaat(ook bekend als SD), Dinatrium Edta
  • Bodysafe? Alle ingrediënten zijn bodysafe.
  • Prijs: 19,95 bij Motsutoys
Seiraku onaeki 370 glijmiddel review

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel

Het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel is van het merk Seiraku en onderscheidt zich in het feit dat het niet plakt.

Op de site van Motsutoys valt te lezen dat het een geweldig zacht glijmiddel is dat echt heel erg op het vocht lijkt dat de vagina zou uitscheiden bij opwinding.

Of zoals ze zelf zeggen:

“ Stel je een substantie voor die zo levensecht en zacht aanvoelt, dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Een glijmiddel dat niet plakt, makkelijk uitsmeert en niet uitdroogt.”

Het glijmiddel is helemaal bodysafe en bevat Water, Natriumpolyacrylaat (beter bekend als SAP), Natriumdehydrogenaat(ook bekend als SD) en Dinatrium Edta. Al met al ingredienten die dus veilig zijn in de vorm waar je ze nu in koopt. De stoffen zelf los zijn eigenlijk ook niet gevaarlijk met uitzondering van Dinatrium Edta. Toch zou ik mij daar niet al te druk over maken.

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel in de doos

Nou ja, doos, een fles natuurlijk, je hebt het waarschijnlijk wel gezien aan de foto, je krijgt dit glijmiddel in een fles aangeleverd voorzien van een afbeelding van een Neko meisje in een schooluniform. Ook staan er veel Japanse kreten op de fles die veelal aangeven dat het glijmiddel echt niet plakt en goed glijdt. Althans, dat vertelt Google Translate mij dan.

Seiraku onaeki 370 glijmiddel review

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel getest

Dit wordt toch wel een redelijk korte review. Dat is natuurlijk niet heel raar, het gaat over glijmiddel in een fles, dus dat is goed en lekker, of niet, en dan ben je wel klaar met je review.

Maar ik wil dit toch iets meer ruimte geven.

Toch net geen Onatsuyu Pussy Juice

Ik heb inmiddels al best wat reviews online gelezen over Seiraku OnaEki 370 glijmiddel, veel mensen zeggen dat het net zo goed is als wat tot nu toe mijn nummer 1 favoriete glijmiddel is Onatsuyu Pussy Juice.

Ik ben het daar deels mee eens, deels niet.

Het gevoel van het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel evenaart Onatsuyu pussy juice ik zou denken voor 95%, maar bij mijn favoriete masturbators merk ik dat mijn voorkeur toch uitgaat naar Onatsuyu.

Ik wilde dat even opgeschreven hebben, ondanks dat Onatsuyu (bijna) niet meer te krijgen is, vind ik het wel belangrijk dat dit glijmiddel toch nog steeds op het gevoel vlak net iets beter is.

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel vooral anders

Je kan twee glijmiddelen die anders zijn samengesteld ook niet zo heel goed vergelijken. Op veel vlakken is Seiraku OnaEki 370 glijmiddel denk ik zelfs beter. Het is helemaal bodysafe, terwijl Onatsuyu toch wel een (veilig) parabeen bevat.

Verder merk ik dat het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel helemaal niet ruikt, het andere glijmiddel had een heel erg licht chemisch luchtje, dat echt niet storend was, maar toch, is dit wel een significante verbetering.

Maar is Seriaku OnaEki 370 nu goed glijmiddel?

Dat is het absoluut, dat iets anders (wat niet meer te krijgen is) beter is, maakt het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel niet ineens slecht. Sterker nog, het feit dat je nu nog steeds gewoon een fles Seiraku OnaEki 370 glijmiddel kan kopen maakt het op dit moment wellicht het beste glijmiddel op de markt.

Het voelt goed, het is inderdaad echt heel realistisch, hoewel ik daar wel even bij wil zeggen dat ook voor vaginaal vocht geld dat elke vagina echt anders aanvoelt.

Toch is het zo dat dit glijmiddel zeer zeker vergelijkbaar is met vaginaal vocht dat ik zelf wel eens heb mogen ervaren, dus ja, dat nabootsen is zeker goed gelukt.

Het maakt je realistische masturbator net nog iets realistischer dan ander glijmiddel en dat is zeker een bonus.

Wil je dus gaan voor die “echter dan echt vibe” met een goede masturbator zoals de tunnels van de Onaho of the Round Table. Dan is dit jouw soort glijmiddel, echt zonder enige twijfel.

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel schoonmaken

Veel glijmiddel heeft toch ook wel wat schoonmaak nodig. Dat is in het geval van een masturbator sowieso altijd het geval. Maar mocht je dit glijmiddel op je huid krijgen hoef je eigenlijk niet veel anders te doen dan het een beetje uitsmeren.

Je zal dan merken dat het dan eigenlijk gewoon verdwijnt zonder plakkerig residu.

Voor de duidelijkheid: Je moet alsnog altijd je masturbator goed reinigen!

Seiraku onaeki 370 glijmiddel review

Conclusie

Met het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel heb ik een waardige vervanger gevonden voor het Onatsayu Pussy Juice glijmiddel dat nu zo moeilijk te verkrijgen is.

Het is zeker niet hetzelfde, het is ook niet per se beter, maar ondanks dat is het wel het beste “echter dan echt” waterbasis glijmiddel dat er op dit moment te krijgen is.

Heb jij dus veel masturbators en wil je gaan voor dat echte gevoel, dan is het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel op dit moment de beste keuze voor jou.

Je koopt het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel bij Motsutoys voor € 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.