Fun Factory Mea

21-08-2023

Fun Factory is lekker bezig! Laatst schreef ik nog over de Fun Factory Vim, mijn nieuwe favoriete wandvibrator. Maar Fun Factory heeft nu ook een luchtdruktoy: de Fun Factory Mea. Ik ben echt enorm fan van luchtdruktoys en ook best wel fan van Fun Factory, dus ik kon niet wachten om deze Mea te testen.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 standjes, waarvan 5 steady.
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 249 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Zo lekker, maar niet krachtig genoeg voor mij persoonlijk.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de fun factory mea met de sleeve er omheen. Er bovenop liggen de case en de mea. De open verpakking van de fun factory mea, met daar omheen de inhoud.

Ik hou van de verpakkingen van Fun Factory, en dit is ook wel weer een mooie. Zoals altijd zit er een sleeve om de doos heen. Op die sleeve vind je op de voorkant alleen de naam van de Mea, en op de achterkant een foto en wat informatie. In de binnenkant van de sleeve staat een leuk spelletje.

Onder de sleeve zit een stijlvolle Fun Factory doos. Deze doos is nog wat steviger dan de normale Fun Factory dozen. Ik vind ‘m er ook echt mooi uitzien.

In de doos vind je de bewaar- en oplaadcase met daarin natuurlijk de Mea. Die case ziet er ook al zo stylish uit! Ik vind het echt heel tof als er bij een sextoy zo’n doosje zit waarin je ‘m ook kan opladen. Mooi én handig. Het oplaadkabeltje heeft dezelfde kleur als het doosje en de toy. Ik vind dat leuk, ik hou van zulke details. Dit geeft allemaal een luxe gevoel.

In de verpakking zit natuurlijk ook nog een gebruiksaanwijzing. En ook deze ziet er zo mooi uit. Dit is echt, net zoals bij de Fun Factory Vim, ook weer zo’n boekje wat ook gewoon fijn is om te lezen. Het is niet alleen de droge uitleg over welk knopje wat doet en hoeveel standjes er zijn. Het is een fijn boekje met ook allerlei goede tips er in. En mooie foto’s. Ik wou dat meer gebruiksaanwijzingen zo zouden zijn. Dat het ook daadwerkelijk uitnodigt om te lezen en ook al bijdraagt aan het gevoel wat je wil hebben voor je je toy gaat gebruiken.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Mea

De fun factory mea naast een lipstick. De fun factory mea in mijn hand.

De Fun Factory Mea ziet er anders uit dan andere luchtdruktoys. Wat best knap is, want ondertussen zijn er daar een heleboel van. Fun Factory zou Fun Factory  ook niet zijn als deze luchtdruktoy niet anders zou zijn dan de rest.

De Mea doet me qua vorm een beetje denken aan een komma. Hij is vrij rond, met een puntje. Hij is speciaal zo ontworpen dat je ‘m makkelijk vast kan houden. Je wijsvinger past er precies op en je vingertop komt dan ook precies bij de knopjes uit. Slim!

De Fun Factory Mea heeft drie knopjes. Het Fun-knopje is het powerknopje. Dan is er nog een plus- en een minknopje, om mee door de standjes te klikken.

De Mea heeft geen los tuutje, maar gewoon een ronde opening. De opening is heel diep, je hoeft dus niet bang te zijn dat je clitoris geraakt wordt door het bewegende deel, zoals bijvoorbeeld bij de Lelo Sona wel kan gebeuren.

Het grootste deel van de Mea is van siliconen, maar het deel waar de knopjes zitten (waar je je vinger legt) is van ABS-plastic.

De test van de Fun Factory Mea

De case van de mea naast de verpakking. De fun factory mea naast de case.

De Mea ziet er niet alleen anders uit dan andere luchtdruk toys, hij werkt ook anders. Iets met magneten. Ik heb verder geen idee hoe dit zit met deze techniek, maar het is anders. Ik had ook wel hoge verwachtingen van deze bijzondere luchtdrukstimulator.

Je zou een beetje waterbasis glijmiddel kunnen gebruiken, ik kan je Sliquid aanraden want dat bevat geen irriterende ingrediënten voor de vagina. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit glijmiddel bij luchtdrukspeeltjes.

In de eerste instantie hield ik de Mea verkeerd vast. Het voelde voor mij niet direct natuurlijk om ‘m zo vast te houden zoals hij ontworpen is. Ik denk dat het voor de stimulatie eigenlijk ook niet uitmaakt hoe je ‘m vasthoudt, als het tuutje maar om je clitoris zit.

Het eerste standje van de Mea is heel zacht. Echt nog een stuk zachter dan het eerste standje van de Womanizers. Perfect voor de mensen die die stimulatie al too much vonden. Minder fijn voor mensen zoals ik, die juist veel stimulatie willen.  Dus ik klikte snel door naar de volgende standjes. Er zijn vijf steady standjes, maar helaas was zelfs standje vijf voor mij nog wat te weinig stimulatie.

Er is ook een boost-stand. Als je het plusknopje ingedrukt houdt, dan stimuleert de Mea op z’n hardst. Dat is nog net even harder dan standje vijf. En dat vond ik wel lekker voelen. Maar voor die boost, moet je het knopje echt ingedrukt houden. Dát vond ik dan weer niet fijn. Als je het minknopje ingedrukt houdt, dan gaat ‘ie net iets zachter dan het zachtste standje. Lekker voor als je net bent klaargekomen! Als je het knopje (de min of de plus) weer loslaat, gaat ‘ie weer verder in het standje waar ‘ie in stond voor je drukte.

De stimulatie van de Fun Factory Mea voelt wel anders dan die van andere luchtdrukstimulators. Het is sowieso moeilijk om uit te leggen hoe luchtdrukstimulatie voelt, dus ook moeilijk om het verschil uit te leggen. Het voelt in elk geval als rustige en diepe stimulatie. Maar voor mij persoonlijk net niet krachtig genoeg dus.

De patronen van de Fun Factory Mea

De fun factory mea voor de gebruiksaanwijzing. De uitleg van de patronen in het boekje van de fun factory mea.

Misschien weet je al dat ik bij vibrators niet zo’n fan ben van patronen, maar bij luchtdruktoys wel. De Mea heeft drie patronen. Ze hebben ook elk een naam: intense orgasm, edging en deep orgasm. Deze patronen zijn dus speciaal ontworpen om dat dan ook te bereiken. Voor mij zijn ook de patronen te zacht en dat vind ik toch een partijtje jammer. Want dat deep orgasm patroon, OMG.

Er zijn zóveel seksspeeltjes die zeggen dat ze het gevoel van orale seks naabootsen. Nooit is dat het geval. Zelfs die toys met zo’n gek bewegend tongetje doen dat niet. Maar het deep orgasm patroon van de Mea komt voor mij dus echt in de buurt van het gevoel van orale seks. Het is zo lekker! Ik wou dat ik het harder kon zetten, want ik wil hier van klaarkomen. Ik wil dat zó graag. Ik heb in overweging om een tijdje alleen nog maar met de Mea te masturberen, in de hoop dat het me uiteindelijk lukt. Want ik weet echt zeker dat dit geweldig zou zijn.

Echt, als jij iemand bent die van zachte stimulatie makkelijk klaarkomt, dan ben ik nu gewoon jaloers op jou. En stuur me een berichtje om te vertellen of het echt zo geweldig is als jij klaarkomt met de Mea. Als je wil dan, hè, no pressure, maar ik wil het heel graag weten!

Conclusie

De Fun Factory Mea is echt een bijzondere luchtdruktoy, maar voor mij is ‘ie helaas niet krachtig genoeg. De stimulatie is gewoon net niet hard genoeg voor mij om mee klaar te komen. Het voelt ook wel wat anders dan andere luchtdruk toys. En de patronen, vooral het deep orgasm patroon, echt, LOVE IT! Maar ik mis ook daar de power. Helaas. Als je niet per se krachtige stimulatie nodig hebt, dan kan ik je deze Mea écht aanraden. Maar ben je net als ik meer een power queen, dan vind ik het net zo rot voor jou als ik het voor mezelf vind. Maar dan kan je beter gaan voor de Fun Factory Vim, de nieuwe wand vibrator, die wél die power heeft!

Je kan de Fun Factory Mea hier bestellen bij Loveware voor 249 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.