Fun Factory Vim

31-07-2023

Fun Factory heeft eindelijk een wandvibrator: de Fun Factory VIM. Ik kreeg ‘m van Loveware, in een supertof oranje kleurtje, ik hou er van! Maar hij is er ook in heel mooi donkerblauw. Ik was natuurlijk superbenieuwd hoe deze eerste Fun Factory wandvibrator zou voelen.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 standjes, waarvan 5 steady. De patronen kan je ook instellen qua intensiteit.
Waterproof: spatwaterdicht (niet onderdompelen)
Verkoopprijs: 149,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Ik ben fan! Dit is m’n nieuwe favoriete wandvibrator.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de vim: het doosje met daarop de sleeve. De open verpakking van de fun factory vim.

Ik vind de verpakking van de Fun Factory Vim helemaal goed. De voorkant is helemaal in kleur met de toy zelf, lekker oranje. Je ziet een grote foto van de Vim en je vind ook nog wat informatie over deze wandvibrator. De buitenkant van de verpakking is eigenlijk alleen maar een sleeve, want daar onder vind je een vrij discreet doosje. Op dit doosje staat wel het Fun Factory logo, maar dat moet je ook maar net (her)kennen. Dit doosje is ook heel geschikt om je wand netjes in te bewaren. In de binnenkant van de sleeve staat trouwens nog een leuk sexy spelletje!

In het doosje vind je natuurlijk de Fun Factory Vim zelf, maar ook de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. Dit kabeltje is rood en lekker herkenbaar, mede door het Fun Factory logo. De gebruiksaanwijzing is trouwens echt heel leuk! Het is echt een leuk boekje om te lezen, niet alleen maar droog hoe de knopjes werken.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Vim

De fun factory vim naast een lipstick. De fun factory vim in mijn hand.

Ik vind de look van de Vim helemaal leuk. Dat ‘ie oranje is, vind ik echt heel tof. Ik hou van sextoys in niet standaard kleuren. Ik vind het ook heel mooi dat het stukje aan de bovenkant van het handvat en het stukje om de knopjes metallic oranje is.

De hele wandvibrator is van siliconen, met reliëf. Het handvat heeft een soort streepjes- en ruitjespatroon. Op de kop zijn het een lijnen met een twist. Dit ziet er echt heel tof uit. Ook is het handvat vrij slank, wat je bijvoorbeeld bij de Nomi Tang Power Wand ook ziet.

Wat maakt de Fun Factory Vim speciaal?

De gebruiksaanwijzing van de fun factory vim. De nek van de fun factory vim die meebuigt.

Fun Factory zou Fun Factory niet zijn als ze niet heel goed hadden nagedacht over deze wandvibrator. Fun Factory wil niet de zoveelste wandvibrator maken, maar juist iets speciaals, iets onderscheidends. En dat is ze ook gelukt, als je ’t mij vraagt.

De Vim heeft extra gewicht aan beide kanten van te motor, wat er voor zorgt dat de vibraties extra diep zijn. Hierdoor wordt niet alleen het topje van je clitoris gestimuleerd, maar ook het inwendige deel van je clitoris. De vibraties gaan van heel zacht, tot heel hard, zodat hij voor iedereen geschikt is. En hoewel de Vim zo hard trilt, is het geluid wat ‘ie produceert juist heel bescheiden.

Dat extra gewicht aan de motor heeft er trouwens niet voor gezorgd dat deze wandvibrator zwaarder is dan de gemiddelde wandvibrator. Hij is juist wat lichter! Het gewicht zit vooral in de kop van de vibrator.

Dat reliëf wat je ziet op de Vim, is er ook niet alleen voor de mooie looks. Op de kop van de wand zorgt het er voor dat je glijmiddel er beter op blijft zitten. Superhandig! En bij het handvat geeft het extra grip, wat altijd handig is, zeker als je wat glijmiddel op je vingers hebt.

De Fun Factory Vim heeft drie knopjes. Het knopje met Fun er op is het powerknopje. Dan heb je nog een plus- en een minknopje. Je kan één keer op de plus drukken om de Vim een standje harder te zetten, maar je kan ook het knopje ingedrukt houden om de vibraties traploos te verstellen.

Wanneer je een vibratiepatroon gebruikt, kan je ook het plus- of minknopje ingedrukt houden om dat harder of zachter te zetten.

De test van de Fun Factory Vim

De fun factory vim en een flesje sliquid sassy Close-up van de knopjes van de fun factory vim.

Het klonk allemaal heel goed, maar het gaat er natuurlijk vooral om hoe een vibrator voelt. Dus, tijd voor de test. Met wat glijmiddel natuurlijk! Ik koos voor Sliquid Sassy, een waterbasis glijmiddel (siliconen glijmiddel gaat niet zo goed samen met siliconen toys) zonder irriterende ingrediënten voor mijn vagina. Het glijmiddel blijft inderdaad makkelijk op de kop liggen, wat echt fijn is.

De Vim begint niet op z’n zachtste standje, terwijl ik zelf liever wel altijd daar begin om vervolgens rustig op te bouwen. Maar met een paar keer drukken op het minknopje ben je gewoon echt bij standje één.

Dat de vibraties diep zijn, was geen leugen. Wow! Vanaf het zachtste standje tot het hardste standje stelt de vibratie zeker niet teleur. Het begint diep en dat blijft het ook. Meestal worden vibraties minder diep bij de hogere standjes, maar dat is hier niet het geval. Ik ben echt onder de indruk.

Ik hou zelf altijd van harde vibraties, hoe harder hoe beter eigenlijk. En de Vim voorziet daar zeker ook in. Ik word echt heel blij van deze trillingen, zo hard en diep.

De bediening met de knopjes werkt ook heel makkelijk. Je klikt gewoon door de standjes. Na de steady standjes kom je vanzelf bij de patronen terecht. Die ik overigens ook best wel lekker vind, ook al ben ik niet zo’n groot fan van patronen. Ik vind het fijn dat je de patronen ook harder kan zetten.

De nek van de Vim is vrij flexibel. Ik heb geen voorkeur in een wel of niet flexibele nek, maar ik weet dat sommige mensen, vooral degenen die hard drukken met een wandvibrator, dit wel belangrijk vinden.

Ik kan er heel lang over blijven doorpraten, maar eigenlijk kan ik ook gewoon zeggen: de Fun Factory Vim is geweldig! Ik kan echt merken dat ze er bij Fun Factory weer goed over hebben nagedacht en niet zomaar óók een wandvibrator op de markt hebben gebracht. Dit is écht een goede en superfijne wandvibrator, waar denk ik heel veel mensen blij van zullen worden. Of je nu van zacht houdt of van heel hard, je kan denk ik altijd wel met deze wand.

Dat hij niet zoveel geluid maakt, vind ik ook fijn. Net zoals dat je niet zoveel trillingen in het handvat voelt en dat ‘ie zo lekker vasthoudt. Allemaal kleine dingen die de ervaring met deze wandvibrator gewoon beter maken. Ik heb eigenlijk niks te klagen over de Vim.

Conclusie

De Fun Factory Vim is echt geweldig, ik ben fan! De vibraties zijn supergoed, heel diep, van zacht tot hard. Hij ligt lekker in de hand, glijmiddel blijft er makkelijk op liggen, de knopjes werken goed en handig, hij maakt geen lawaai én hij ziet er tof uit. Dit is alles wat ik wil van een wandvibrator.

Je kan de Fun Factory Vim hier bestellen bij Loveware voor 149,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.