Europe Magic wand en Genius G-Spot opzetstuk

04-05-2018

Sextoy review by Tess: Europe Magic wand en Genius G-Spot opzetstuk

Als je, net zoals ik, van hele krachtige en diepe vibraties houdt, dan is een wand vibrator over het algemeen echt een goede vibrator voor jou. Een wand vibrator lijkt een beetje op een microfoon en heeft meestal een vrij grote kop. Vaak werken wand vibrators met een stekker, maar tegenwoordig zijn er ook heel veel draadloze wand vibrators.

Jaaaaaren geleden had ik een Hitachi Magic Wand, dat was mijn eerst wand vibrator en oh wat was ik er blij mee. Veel mensen denken dat de Europe Magic Wand hetzelfde is als een Hitachi Magic Wand (tegenwoordig heet ‘ie de Magic Wand Original, omdat Hitachi z’n naam er niet langer aan wou hebben hangen), maar dat is niet het geval. Al lijken ze wel veel op elkaar qua uiterlijk. Ik was heel benieuwd hoe de Europe Magic Wand zou voelen, dus toen ik er een kreeg om te testen van Willie.nl was ik erg blij. Ik kreeg er ook een Genius opzetstuk bij, speciaal voor de G-spot.

De verpakking

 

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

De verpakking van de Europe Magic Wand vind ik er wel oké uitzien. Een stevige zwarte doos met het merk en foto’s van de wand. Het zwarte karton laat wel heel snel wat krassen en beschadigingen zien. De verpakking is niet heel speciaal maar zeker niet slecht.

De verpakking van het Genius opzetstuk is heel basic. Gewoon een zwart kartonnen doosje met een doorkijk stukje zodat je de Genius al kan zien, en verder de merknaam.

Bijzondere gebruiksaanwijzing

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

In beide verpakkingen zit ook een gebruiksaanwijzing. Ja, ook de Genius heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Ik vroeg me eerst af waar dat voor nodig was, maar het bleek toch wel handig. Ik wist echt niet dat je het siliconen deel van de kop van de Europe Magic Wand er af kon halen. En dat is ook echt nodig als je er een ander opzetstuk op wil zetten, anders past het niet. Ik vind dat echt super goed, want normaal zet je een opzetstuk gewoon over de bestaande kop heen. Waardoor je dus twee lagen siliconen hebt, wat best wel wat vibraties absorbeert. Dus meestal heb je met een opzetstuk niet meer zulke goede vibraties en dat wordt met dit systeem dus voorkomen. Daar word ik blij van.

De gebruiksaanwijzing van de wand vibrator vond ik wel apart. Er stonden sowieso best wel veel spelfouten in, maar ook stond er bijvoorbeeld in dat je een plek niet langer dan 3 minuten achter elkaar mag ‘masseren’. Ik raad nooit iemand aan om iets te doen waarvan in de gebruiksaanwijzing staat dat het niet mag, maar zelf heb ik ‘m gewoon echt wel langer dan drie minuten gebruikt hoor, op dezelfde plek. Mijn clitoris wordt namelijk heel erg blij van deze EMW en neemt met drie minuten geen genoegen.

Ook staat er: “Vaak zorgt een massage ook voor een zekere sexuele voldoening waar je niet op zou rekenen” Ja er staat echt sexuele met een x, maar serieus, je zou het niet verwachten? Alsjeblieft zeg. Ja, je kan deze EMW prima gebruiken om mee te masseren, maar ik denk dat er maar héél weinig mensen zijn die dit apparaat voor alleen dat doel kopen. Dus ik denk dat wij er allemaal gewoon op rekenen dat de Europe Magic Wand ons seksuele voldoening gaat geven.

Knopjes en standjes

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

De magic wand is vrij groot en heeft drie knopjes (de oudere versie had er slechts twee). Een power knopje, een harder knopje en een zachter knopje. Er zit een lang snoer aan de wand, dat vind ik erg praktisch, want je hebt niet altijd een stopcontact zo dichtbij. De Magic Wand heeft zes vibratiestanden. Dat zijn allemaal steady standjes, er zijn geen vibratiepatronen. Vind ik zelf niet zo erg, want ik hou toch het meest van steady.

Super goede, diepe vibraties

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

En die steady vibraties, die zijn echt GOED! Hele fijne diepe vibraties en echt super krachtig. Ik vind standje één al heftig, standje zes is echt HEEL hard. Ik hou er van. Tegenwoordig weten we dat een clitoris veel meer is dan alleen het kleine stukje wat je aan de buitenkant ziet en dat hij aan de binnenkant gewoon nog doorgaat. Dit soort vibraties zorgen er echt voor dat mijn clitoris ook van binnen gestimuleerd wordt, zo diep zijn de vibraties.

Ik hou zelf altijd meer van pinpoint stimulatie, dus ik wil de vibraties graag op een klein gebied. Deze wand vibrator heeft best een grote kop, dus dan stimuleer je ook een groter gebied. Maar door ‘m wat schuin te houden en meer het hoekje van de kop te gebruiken, kreeg ik het voor elkaar om toch een wat kleiner gebied te stimuleren dan wanneer de je kop er gewoon plat met de bovenkant op zet. Klaarkomen is voor mij met deze sextoy echt geen probleem.

Het Europe Magic Wand Genius opzetstuk

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

Het Genius opzetstuk kan je dus gebruiken nadat je eerst de gewone kop er af gehaald hebt. Dit gaat echt super makkelijk. De Genius er op zetten is ook super simpel. In de binnenkant zie je een kruis patroon en dat kruis zie je ook terug op de binnenkop van de Europe Magic Wand. Zo kan je dus precies zien hoe je ‘m er op moet zetten.

De Genius mag je alleen bij de eerste vier vibratiestandjes gebruiken. Dit vind ik heel vreemd, want de Genius is ook van het merk Europe Magic Wand en dus speciaal gemaakt voor deze wand vibrator. Het opzetstuk is vrij lang en flexibel en begint ook wat te schudden als je de wand aanzet. Ik denk dat als je ‘m op standje 5 of 6 zet, dat het opzetstuk dan teveel heen en weer schudt en dit dan niet goed is voor de motor. Maar dat is wat ik denk, ik weet dat echt niet zeker. Maar het blijft raar. Als ik aan het masturberen ben, dan let ik nooit zo op op welk standje ik nu zit. Het zou mij echt per ongeluk kunnen overkomen om toch op standje 5 of 6 te zitten met het opzetstuk. Ik hoop niet dat ik in de toekomst mijn magic wand hiermee echt ga slopen, want ik hou van mijn wand.

De Genius is dus smal en heel flexibel. Dat maakt het inbrengen een klein beetje onhandig, maar als ‘ie eenmaal zit, is er niks meer aan de hand. Qua vorm vind ik ‘m wel heel goed, want hij raakt precies mijn G-spot. Ik vond het ook heel lekker om een beetje een schommelende beweging ermee te maken, op die manier kon ik mijn G-spot stimuleren met super goede vibraties én beweging. En dat werkt voor mij echt heel goed. Met een beetje moeite kon mijn clitoris ook het onderste deel van de Genius raken en dan had ik dus dubbele stimulatie. Een hobbeltje op deze plek had me wel nog wat fijner en makkelijker geleken.

Ik vond de Genius ook heel fijn om gewoon mijn clitoris mee te stimuleren. Dus niet inwendig te gebruiken, maar gewoon de top van de Genius tegen mijn clitoris. Juist omdat de Genius echt een beetje schudt op de lagere vibratiestandjes, vond ik dat echt super lekker voelen.

Conclusie

Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk Europe magic wand en genius g-spot opzetstuk

De Europe Magic Wand is echt magic. Echt een super goede super krachtige wand vibrator. Als je net als ik een power queen bent, en houdt van harde diepe vibraties, dan is dit echt een hele goede sextoy voor jou.

Het Genius opzetstuk is het eerste opzetstuk wat ik ooit gebruikt heb en ook echt lekker vond. Het is fijn dat je ‘m rechtstreeks op de kop plaatst, hierdoor worden de vibraties perfect doorgegeven. Hij is echt lekker om je G-spot mee te stimuleren, maar ook op je clitoris is hij erg lekker als je een iets kleiner gebied wil stimuleren.

Je kan de Europe Magic wand hier bestellen bij Willie voor 114,90.
Het Genius opzetstuk kan je hier bestellen bij Willie voor 39,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Prachtapparaat

    Antwoord
  2. Dit klinkt als een goede vervanging van de mijne die volgens mij een langzame dood aan het sterven is haha. Ik hoef geen vibratiepatronen maar wel een diepe vibratie! Deze zou ik dus super graag willen winnen met de win actie! *inserts heart eyes*

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sekstoy Giveaway Dag 5 | Tess Tesst - […] Willie kregen we de Europe Magic Wand. Je vind deze wand vibrator op nummer zes in mijn top tien…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.