Yiva Power Massager – review

13-12-2021

Wandvibrators zijn nog altijd super populair. Terecht ook wel, denk ik, want het zijn meestal hele krachtige vibrators. Al moet je daar natuurlijk wel net van houden, want ieder lichaam is weer anders. Wandvibrators heb je in allerlei soorten en maten. Ik kreeg van Easytoys de Yiva Power Massager. Een kleine, vrij basic wandvibrator.

Specs

Materiaal: siliconen, ABS (allemaal bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 2 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 29,98 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Oh ja!

De verpakking en de inhoud

De yiva power massager in de verpakking, waarvan je de voorkant ziet. Je ziet de zijkant en achterkant van de verpakking van de yiva power massager

De verpakking van de Yiva Power Massager is vrij basic, maar heeft wel leuke kleurtjes. Dat maakt het net even wat leuker. Het is een kleine verpakking met een doorkijkvenstertje zodat je de toy al kan zien. Ook vind je wat informatie op de doos, wat altijd handig is als je ‘m in een winkel ziet.

In de verpakking vind je natuurlijk de Yiva Power Massager zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Yiva Power Massager

De yiva power massager in mijn hand. De yiva power massager in mijn hand, ik duw de kop opzij op te laten zien hoe flexibel die is.

Ik moet zeggen dat ze Yiva Power Massager al een tijdje in mijn sextoykast lag. Zo op het eerste gezicht lijkt dit een doodnormale kleine wandvibrator. Nu vind ik wandvibrators over het algemeen heel leuk en fijn, maar ze lijken ook vaak wel een beetje op elkaar. Zo’n kleine wandvibrator is vaak toch wat minder krachtig dan een grote wandvibrator. Dus mijn interesse was nog niet gelijk gewekt.

De Yiva Power Massager is dus vrij klein en de kop van de vibrator ook. Ik vind dat wel fijn, omdat ik liever een kleiner gebied van mijn vulva stimuleer dan een groot gebied/mijn hele vulva tegelijk.

Deze wandvibrator heeft één knopje, wat wel jammer is, aangezien hij wel tien standjes heeft. Als ik naar de normale prijs kijk van deze sextoy (65,95 euro), vind ik één knopje wel erg karig. Maar nu hij in de aanbieding nog net geen dertig euro kost, zou ik niet klagen over dit ene knopje.

De test van de Yiva Power Massager

De yiva power massager naast een flesje sliquid sassy De yiva power massager naast een lipstick

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel bij deze test, want glijmiddel maakt alles beter! Ik gebruikte mijn favoriete glijmiddel, Sliquid Sassy, maar ook Pjur Woman Nude is een heel goed glijmiddel zonder irriterende ingrediënten. Ook al breng je de Yiva Power Massager niet in de vagina in, een wand vibrator is bedoeld voor uitwendig gebruik, glijmiddel is zeker aan te raden. De kop van de Yiva Power Massager is gemaakt van siliconen, dus daarom kan je het beste een glijmiddel op waterbasis gebruiken. De siliconenkop glijdt uit zichzelf niet heel makkelijk. Met een beetje glijmiddel glijdt ‘ie veel makkelijker over je vulva, waardoor het ook nog veel lekkerder voelt.

Toen ik de Yiva Power Massager aanzette, was ik gelijk onder de indruk van de vibraties. Standje één voelt al best wel krachtig en diep. Als je niet van harde vibraties houdt, kan je deze wandvibrator beter overslaan, want er zit dus geen heel subtiel standje bij. Standje twee, gelijk ook het laatste steady standje, gaat natuurlijk nóg harder, maar voelt nog steeds diep. Ik ben wel een beetje teleurgesteld over het feit dat er maar twee steady standjes zijn, maar de kwaliteit van deze twee standjes compenseert enorm.

De vibraties voelen heel goed tegen mijn clitoris. Ik had dit niet verwacht van deze kleine wand. Het kostte me totaal geen moeite om tot een orgasme te komen met de Yiva Power Massager. Dit is echt zo’n vibrator die gewoon heel makkelijk is in gebruik. Door de vrij kleine kop kon ik ‘m heel makkelijk positioneren waar ‘ie voor mij het lekkerst voelt. Maar het voelt ook goed om wat met de wandvibrator te bewegen over mijn schaamlippen. Dit is best wel een fool-proof vibrator. Het voelt gewoon allemaal lekker. Ook maakt de Yiva Power Massager niet zoveel geluid, wat natuurlijk altijd prettig is.

Er zijn ook nog acht vibratiepatronen. Ik ben niet zo’n groot fan van patronen, maar er zitten best wel lekkere patronen bij. Zelf vind ik een vibratiepatroon soms leuk om een beetje mee op te warmen. Het voelt een beetje teasend. Ook vind ik vibratiepatronen fijn wanneer je bondage combineert met een vibrator. Als je vastgebonden ligt, met een vibrator tegen je clitoris, dan is het leuker en spannender wanneer dat een vibratiepatroon is. Bij steady vibratie raak ik er dan na een tijdje aan gewend, waardoor het niet meer zoveel impact heeft. Een vibratiepatroon houdt het spannend.

Conclusie

De Yiva Power Massager is een kleine maar hele krachtige wand vibrator. Het is jammer dat er maar twee steady standjes zijn, maar die zijn wél heel goed. Hij is handzaam, makkelijk te plaatsen, maakt niet teveel lawaai en trilt goed. Hij heeft wel maar één knopje, wat een beetje weinig is voor tien standjes. Maar zeker met de aanbiedingsprijs is dat niet iets om over te klagen. Deze Yiva is een blijvertje!

Je kan de Yiva Power Massager hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 29,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.