Dame Com Wand Vibrator

05-08-2022

Dame is een merk waar ik steeds meer van ga houden. Ze maken steeds weer leuke, originele sextoys waar ze duidelijk heel goed over hebben nagedacht. Dat vind ik fijn. Van Dame zelf kreeg ik de Dame Com, de eerste wandvibrator van dit merk.

Specs

Materiaal: siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standjes en 5 patronen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 143,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Zulke diepe vibraties!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de dame com De achterkant van de verpakking van de dame com en de inhoud van de verpakking.

Dame heeft altijd vrij stijlvolle verpakkingen en zo is dat ook bij de Dame Com. Een langwerpige, stevige blauwe doos, met een foto van de wandvibrator op de voorkant. Op de achterkant vind je wat informatie over de Dame Com.

Het openen van de doos doet me denken aan een zonsopkomst, want op de zijkant van de doos heb je wat kleurverloop van blauw naar oranje, wat steeds donkerder wordt.

Als je de verpakking opent, ligt de Dame daar heel mooi in een blauw plastic stuk, met reliëf, zodat het er echt heel hip uitziet allemaal. Daar onder vind je het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, een Dame sticker, een Dame kaartje en een mooi bewaarzakje, natuurlijk ook met het Dame-logo. Dame let duidelijk op alle details en dat geeft echt een heel leuk unboxing gevoel.

Mijn eerste indruk van de Dame Com

De dame com in de verpakking De dame com naast een lipstick

Het eerste wat me opviel, is de super lichtroze kleur. Zelf noemt Dame de kleur quartz, en die steen is natuurlijk ook heel lichtroze. Veel sextoys zijn natuurlijk roze, maar dat is over het algemeen dat felle roze. Dus deze kleur is wel weer anders dan anders, iets waar Dame om bekend staat. Ik vind het leuk dat ze elke keer weer andere kleuren kiezen.

Maar wat natuurlijk het meest bijzondere is aan de Dame Com wandvibrator, is de vorm. Het handvat is gebogen en heeft een aparte vorm. Onderop het handvat zitten de knopjes. Een powerknopje, wat ook dient als knopje om door de patronen te klikken, en een harder- en zachterknopje. Je kan alle knopjes heel goed voelen en ook makkelijk onderscheiden wanneer je ze niet ziet.

De test van de Dame Com

De dame com in mijn hand. De knopjes van de dame com

Ik gebruikte Sliquid glijmiddel bij deze wandvibrator, want glijmiddel maakt alles lekkerder en Sliquid bevat geen irriterende stoffen voor de vagina.

Toen ik de Com vibrator aanzette, merkte ik gelijk dat de vibraties echt diep zijn, in elk standje. De Com is zeker niet de hardst vibrerende wandvibrator, maar ook in het hardste standje blijven de vibraties heel diep. En dat is best iets bijzonders, want bij de meeste vibrators is het zo dat bij de hardste standjes dat toch een stuk minder wordt.

Zelf hou ik natuurlijk van diepe én harde vibraties, dus ik had best wel iets meer power gewild, maar toch vind ik deze Dame Com heel stimulerend, juist omdat de vibraties dus zo diep zijn.

De vorm van de Dame Com

De zijkant van de dame com De dame com van de achterkant gezien.

Het handvat van de Com wandvibrator vind ik echt heel fijn. Als ik het handvat aan het uiteinde vasthou, voelt dat echt makkelijk en comfortabel. Het handvat loopt heel fijn mee met mijn lichaam. Maar je kan deze wand ook goed vasthouden bij het wat bredere stuk, net onder de kop. Ook dat gedeelte van het handvat ligt super lekker in de hand.

De nek van de Com is maar een heel klein beetje flexibel. Hierdoor kan je makkelijker meer druk uitoefenen met de kop van de wand. Veel mensen vinden het prettig om hard te drukken en dat kan met deze wand dus heel goed. Ik merkte zelf ook dat ik iets harder ging drukken, vooral omdat de vibraties dus net niet krachtig genoeg waren voor mijn smaak. Wat fijn is, is dat de vibraties ook niet zachter worden als je harder drukt.

De patronen van de Dame Com

De dame com en de oplader De zijkant van de verpakking van de dame com

De Dame wandvibrator heeft ook nog fijn patronen. Zoals je misschien weet, ben ik niet per se fan van patronen, maar deze patronen zijn wel echt fijn. Omdat de Com helemaal van siliconen is, kan je de kop ook inbrengen in je vagina. Ik heb dat natuurlijk ook getest en met die diepe, inwendige vibraties vond ik de patronen dus wél heel fijn. Wel grappig, want ik ben dus op zich ook niet per se heel erg fan van inwendige vibraties, maar die van de Dame Com vind ik dus écht heel fijn. Ik combineerde dit met de Womanizer Premium en daar kreeg ik toch geweldige orgasmes van!

Conclusie

De Dame Com is een hele mooie, stijlvolle wandvibrator die ook nog eens super goed gevormd is. De vorm van het handvat is echt perfect. De vibraties zijn heel diep, maar niet super krachtig. Je kan de kop van de wandvibrator ook inbrengen, wat ik echt heel leuk en lekker vond, zeker in combinatie met een luchtdruktoy voor mijn clitoris. Dame heeft het weer voor elkaar om een hele mooie, originele sextoy te maken, en dat terwijl er al zoveel soorten wandvibrators zijn. Hoera voor Dame!

Je kan de Dame Com hier bestellen bij Erovibes voor 143,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.