Vlog: Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit en Nexus Doxy 3 Attachments

13-01-2019

Vlog: Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit en Nexus Doxy 3 Attachments

Vorige week heb je mijn vlog over bodysafe sextoys kunnen zien. Deze week heb ik gewoon weer een sextoy review vlog voor je. Ik vertel je vandaag over de Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit en de nieuwe attachments voor de Doxy 3.

Heb je je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Zou ik echt heel tof vinden als je dat wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Mijn geschreven review over de Blush Aria Mi Vibe bullet vind je hier.

Mijn geschreven review over de Doxy 3 opzetstukken vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.