You2Toys Your New Favourite Wand Massager

05-12-2022

In oktober waren Jay en ik op Erofame. Een grote beurs met véél (nieuwe) sextoys, voor mensen die in de sextoy business werken. Daar zag ik natuurlijk allerlei leuke nieuwe toys. Maar toen ik deze You2Toys Your New Favourite Wand Massager zag, werd ik wel blij. Ik hou echt van sextoys in originele kleuren, dus dit okergele kleurtje deed het wel voor mij. Ook heeft deze Wand echt wel een andere vorm dan normale wand vibrators, wat ‘m extra interessant maakt. Ik kreeg ‘m van Orion

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 vibratiepatronen (waarvan één steady) die je elk in 3 sterktes kan instellen
Waterproof:
Verkoopprijs: 89,95 euro, hier te koop bij Orion of hier bij Willie
Is ’t wat? Dit is zeker my new favourite!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de your new favourite wand massager De achterkant van de verpakking van de your new favourite wand massager

Sextoyverpakkingen zijn tegenwoordig meestal wit met een foto van de toy. De verpakking van de Your New Favourite Wand Massager is zwart met een foto van de toy. Ja, het is net even anders, maar je hoeft deze vibrator ook weer niet te kopen voor de verpakking. Maakt ook niet uit verder, want dat zou ook dé slechtste reden zijn om een sextoy te kopen, maar oké.

Op de verpakking vind je een klein beetje informatie over deze wandvibrator. Ik had graag op de verpakking ook nog gezien of hij waterproof was, maar die informatie is nergens terug te vinden.

In de verpakking vind je natuurlijk de Your New Favourite Wand Massager zelf en een algemene gebruiksaanwijzing. Zo eentje die voor allerlei toys van You2Toys geldt, dus je hebt daar niet zoveel aan. Verder heb je ook niet echt een gebruiksaanwijzing nodig bij deze wandvibrator, want het spreekt allemaal wel voor zich. Ook zit de USB-oplaadkabel natuurlijk in de doos.

Mijn eerste indruk van de Your New Favourite Wand Massager

De your new favourite wand massager naast een lipstick De your new favourite wand massager in mijn hand

Ja, zoals ik al zei: hij is geel! Ik hou daarvan. En verder valt het natuurlijk gelijk op dat het handvat zo kort is. Dit is eigenlijk wel een best gekke vorm voor een wandvibrator. De kop is net zo groot als die van een normale wandvibrator, maar het handvat is heel klein en kort. Daardoor ziet ‘ie er best een beetje gek uit, maar ik vind ‘m leuk!

Ik vind de gouden details ook erg leuk bij het geel, dat maakt ‘m net een beetje chic.

Op het handvat zitten de knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje en het knopje om door de standjes te klikken. En dan heb je daar boven en daar onder nog een plus- en minknopje om ‘m harder en zachter te zetten. Easy-peasy!

Onderop zie je twee magneetjes waar je de oplader aan klikt.

De test van de Your New Favourite Wand Massager

De your new favourite wand massager en een flesje sliquid De your new favourite wand massager in mijn hand en ik buig de kop een beetje.

Ja, ik begin weer over glijmiddel. Want zeker bij wandvibrators denken mensen er vaak niet aan om glijmiddel te gebruiken. Terwijl het écht veel fijner en beter voelt wanneer je wél glijmiddel gebruikt. Het voelt echt heel goed wanneer een wandvibrator gewoon zonder wrijving over je vulva kan glijden. Ik gebruikte Sliquid. Een waterbasisglijmiddel zonder glycerine en parabenen is de beste keus bij een siliconen sextoy, wanneer je ook geen irritaties aan je vagina wilt.

Op de verpakking stond al dat de Your New Favourite Wand Massager ‘super strong’ is, maar deze kracht had ik eerlijk gezegd niet verwacht. De vibraties van deze okergele wandmassager zijn écht écht écht heel goed!

De test van deze wandvibrator was ook wel weer een hele speciale. Ik was op een kinkfeestje en met drie vriendinnen hadden we bedacht dat het een leuk idee was om met z’n vieren een kamertje op te zoeken en daar te gaan masturberen. Een soort mutual-masturbation ding. We hebben onszelf daarna ook omgedoopt tot ‘the slut club’. Het was super tof en best wel bevrijdend om op zo’n feest zoiets te doen. Gewoon voor onszelf, omdat we daar zin in hadden. Voor onszelf, maar toch ook samen. Het was super bijzonder!

Maar goed, daar lag ik dus, in dat kamertje in die club, met drie masturberende vrouwen naast me. Me te verbazen over de vibraties van de Your New Favourite Wand Massager. Want holy fuck, dit ding is zo goed. De vibraties bij standje één zijn al superkrachtig. Als je houdt van zachtere, subtielere stimulatie, moet je deze wand echt overslaan, want hier is niks subtiels aan.

Gelukkig voor mij hou ik juist van power, en dat is wat deze wandvibrator ook geeft, heel veel power. Standje één was dus al geweldig, maar standje twee en drie zijn nog (veel) krachtiger en de vibraties blijven ook echt heel fijn diep. Ik ben echt onder de indruk van de Your New Favourite Wand Massager, die zijn naam echt waar maakt.

Dan zijn er natuurlijk ook nog de patronen. Ik ben niet zo’n fan van vibratiepatronen, maar ze zijn wel prima, hoor. Ik denk dat die superleuk te gebruiken zijn wanneer je deze wand bijvoorbeeld combineert met bondage. Dan is een beetje afwisseling van vibraties wel prettig. Maar wanneer ik ‘m zelf gebruik, ga ik gewoon voor de steady standjes en al die power!

Ik vind het formaat en de vorm van deze wand echt perfect. Als het aan mij zou liggen, zou geen enkele wandvibrator meer zo’n groot handvat hebben. Het handvat van de Your New Favourite Wand Massager past precies in mijn hand. En ook met gemak in het tasje wat ik meeneem naar spannende feestjes. Perfect dus! Klein formaat maar wel volle power, ik hou er van.

Conclusie

De You2Toys Your New Favourite Wand Massager is écht (een van) mijn favoriete wandvibrators. Hij is geweldig. De vibraties zijn echt amazing, zo krachtig en diep. Normaal vind ik drie steady standjes een beetje karig, maar in dit geval kom ik écht niks te kort.
De look en de vorm zijn ook perfect. Hij ligt heel lekker in de hand en het handvat heeft precies het juiste formaat. En de kleur is ook echt mooi, zeker met de gouden details. Ik hou echt van deze Your New Favourite Wand Massager.

Je kan de You2Toys Your New Favourite Wand Massager hier bestellen bij Orion voor 89,95 euro
Of hier bij Willie voor 69,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hi Tess, leuke review! Zou deze krachtiger zijn dan de Lovense Domi?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.