De Willie Masturbator | Review door Jay

10-10-2018

Van willie.nl kreeg ik de Willie Masturbator in ruil voor een review.

De Willie Masturbator, cheap as chips?

Mijn haat/liefde verhouding met masturbators is inmiddels alom bekend, en zo niet, dan heb ik het nu (weer) gezegd. Wat mij intrigeerde aan deze masturbator is de lage prijs. Voor letterlijk net onder de vijfentwintig euro een masturbator waar een aantal klanten van willie.nl aangeven dat hij “totaal niet onder doet voor de Fleshlight”.

Nu is de Fleshlight een masturbator die het liefde gedeelte in mijn haat/liefde relatie met masturbators vertegenwoordigd, dus als je dan zoiets leest, dan moet je gewoon deze masturbator testen.

De Willie Masturbator nader bekeken

De willie masturbator

Zoals ik net al zei, de Willie Masturbator is vrij goedkoop. Nu staat op de doos ook nog eens vermeld dat deze masturbator geheel gemaakt zou zijn van silicone, silicone is een awesome materiaal voor seksspeeltjes, maar het grootste probleem ermee voor veel fabrikanten is dat het ook een relatief duur materiaal is. De doos zelf is overigens gemaakt in de huidige willie.nl huisstijl. Wit met wat pastelkleuren, het willie logo. Niet per se de mooiste doos ooit, maar ja, het blijft een “goedkope” toy, dus wat wil je?

Verder staat op de doos dat de Willie masturbator geen nare geurtjes heeft, niet giftig is (yay), en phtalate vrij is.

De masturbator zelf zit in een plastic koker (wat geen silicone is, en ook niet op de verpakking staat), zwart van kleur. De koker is voorzien van een schroefdop en een schuifje op de onderkant om de “druk” mee te reguleren.

Als je voor de eerste keer de masturbator openschroeft kom je nog een plastic kapje tegen dat “kop” van de masturbator mooi moet houden tijdens transport ofzo.

Wat mij ook meteen opviel aan het openschroeven is het luchtje dat je tegemoet komt, een luchtje dat ik had verwacht, want het is een beetje het standaard luchtje van alle “lijkt net op een echt kutje” masturbators.

Het “No Smell” stukje op de doos kunnen we dus ook meteen afschrijven, wat ik wel een beetje jammer vindt, zeker gezien het feit dat iedere masturbator eigenlijk wel een beetje een luchtje heeft dat door fabrikanten gewoon niet wordt ontkent of door een ander luchtje wordt gemaskeerd.

Hang on, Willie Masturbator, een luchtje?

Voor de wat meer ervaren lezer en toy tester (en dus ook voor mij) ging er nu wel een alarmbelletje af. Siliconen is namelijk nagenoeg geurloos. Als in, je moet je neus echt tegen het materiaal aandrukken en snuffen wil je een kunststof geur waarnemen. Deze lucht kwam mij toch echt tegemoet, en kwam niet van de zwarte plastic koker die de masturbator op zijn plaats hield.

Er zat ook een wit poeder op de masturbator, wat je bijvoorbeeld ook op een Fleshlight ziet, nu is een Fleshlight van TPR en niet van silicone, en een Fleshlight ruikt bijna exact hetzelfde als deze Willie masturbator.

Dus is deze masturbator eigenlijk wel van silicone? Die zekerheid had ik op dit punt niet meer, maar daarover later wat meer.

Masturberen met de Willie Masturbator

De masturbator en zijn zwarte koker zijn makkelijk vast te houden, op de verpakking staat dat de masturbator ook waterdicht is, ik snap niet zo goed waarom dat er op staat, er zitten namelijk precies 0 elektrische componenten in deze masturbator. Dus natuurlijk kan hij onder water. Anders wordt schoonmaken wel een grapje, zeker aan de binnenkant.

De eenvoud van deze masturbator spreekt natuurlijk voor zich, glijmiddel erop, glijmiddel op je pik, en hoppa. Althans dat dacht ik. Maar de Willie Masturbator blijkt vrij smal voor mijn penis, nu weet ik inmiddels na wat cockring reviews en ook andere momenten in mijn tesst carrière dat mijn penis iets breder is dan gemiddeld. Maar dit is wel heel erg smal.

Heel even dacht ik dat het kwam omdat ik het schuifje op de achterkant van de masturbator dicht had laten zitten, maar ook met het schuifje open past het eigenlijk gewoon niet.

“Maar een strak kutje is toch berengeil?” Nou, nee, sowieso heb ik dat hele gebeuren nooit echt begrepen, maar deze masturbator, ondanks de ribbels en de bobbels aan de binnenkant is oncomfortabel smal. Met veel glijmiddel en gedoe gaat mijn pik er toch wel helemaal in, maar ik voel gewoon niets meer van de textuur omdat het allemaal zo strak is.

Aftercare

Nou ja, aftercare, ik bedoel eigenlijk gewoon schoonmaken, en mijn pik zielig vinden omdat hij in een veel te strakke omgeving best wel wat auwie doorstaan heeft, dat ligt overigens niet aan de masturbator maar mijn eeuwige drang tot doorduwen waar dat eigenlijk niet kan (bij toys dan).

Het schoonmaken van deze masturbator is net zo simpel als bij elke andere masturbator, dacht ik.

Je trekt de sleeve vrij makkelijk uit de koker en ook het binnenstebuiten keren van de sleeve is vrij makkelijk.

Dus het schoonmaken is ook vrij makkelijk. Beetje zeep, beetje spoelen. En eerlijk is eerlijk het is toch maar een beetje glijmiddel want klaargekomen ben ik niet.

Wat mij wel opviel is dat het poeder echt overal op de masturbator zit en het een soort wittig papje wordt tijdens het schoonmaken.

Eenmaal afgespoeld en gereinigd laat je de sleeve aan de lucht drogen en doe je hem weer in de koker. Dacht ik, want blijkbaar past het allemaal net niet helemaal, maar met veel gedoe zit de sleeve weer in de koker.

De sleeve is nu ondanks het reinigen en drogen vele malen plakkeriger dan hij was na het eerste gebruik, dus ja, daar zijn die alarmbellen weer.

C’est ci ne pas de silicone?

De willie masturbator

Zoals je weet, Tess en ik staan voor veiligheid voor je lichaam, nu hebben mensen met een penis wat meer ruimte qua materialen, omdat TPR bijvoorbeeld niet giftig is maar wel poreus en dus op de lange termijn niet echt heel hygiënisch meer zal zijn.

Maar op de doos van deze toy staat toch, met relatief grote letters dat het silicone is.

Maar al die alarmbelletjes dan?

Nou, dat is dus een goede vraag. Ik besloot dan ook wat meer research te doen. Allereerst heb ik natuurlijk meteen contact opgenomen met Willie om er achter te komen wat voor “soort” siliconen dit dan wel was, omdat het toch echt heel erg op TPR lijkt.

Dinsdag 9 oktober 2018:

Ik heb deze review een week uitgesteld, zodat er de tijd was om te checken waar deze toy nu van is gemaakt door zowel Willie als mijzelf. Tegelijkertijd is het ook gewoon tijd nu om deze review te plaatsen.

Ik heb de zogenaamde “Flame test” gedaan met de sleeve. Wat inhoud dat je kijkt hoe puur de siliconen is. Heel simpel gezegd, als het materiaal 100% silicone is dan brand het niet, smeult het zelfs niet, want dat doet silicone simpelweg niet.

Nu zijn niet alle toys van 100% silicone, er zit meestal wel nog een andere verbinding in, die zorgt voor flexibiliteit, kleur of wat dan ook. Dus een kleine reactie op een vlam is altijd wel te verwachten. Evengoed, brand het dan netjes op (smelt niet) en hou je een beetje as over.

Great balls of fire

Nu houdt ik niet per se van tests waar ik een plastic of wat dan ook smelt of doe verbranden, want nou de gassen die potentieel vrij komen zijn niet zo heel erg prettig.

Gelukkig heb ik een afzuigkap, en, for science, gingen we dan toch echt de flame test doen.

Ik weet niet zo goed wat ik had verwacht, maar dit niet, de sleeve schoot meteen in brand. Niet een enorme vuurzee, maar het vuur ging makkelijker aan dan een gemiddelde barbecue. Dus ik vond het best heftig.

Is deze sleeve dan dus niet van silicone? Dat kan ik eerlijkheidshalve niet zeggen. Zoals ik al zei er zijn zo veel silicone verbindingen die op een bepaalde manier reageren op vuur dat ik niet met zekerheid kan zeggen dat de sleeve geen siliconen is. Maar ik zou ook mijzelf voorliegen als ik niet het grote vermoeden had dat dit misschien wel het geval is.

Ik heb overigens veel contact gehad met Willie.nl die het op dit moment nog aan het uitzoeken zijn. Mocht er een update komen dan laat ik jullie dat natuurlijk door middel van een update in deze review weten.

Conclusie

Waar ik de hoop had dat ik eindelijk een goedkope masturbator had gevonden die de moeite waard is, is deze hoop inmiddels toch wel weer vervlogen.

Ja de Willie masturbator is goedkoop, maar voor mij is deze masturbator simpelweg geen aanrader.

Door het feit dat hij veel te smal is voor mijn penis, en het feit dat ik twijfel over de samenstelling van het materiaal. Al met al, kan ik niet met een gerust hart zeggen dat je deze toy moet kopen.

Mocht je ondanks mijn verhaal toch graag de willie masturbator willen bestellen? Dan kan dat hier bij willie.nl voor € 24,95

Willie.nl heeft ook andere leuke masturbators of pocket pussies, dus kijk eens hier als je op zoek bent naar iets leuks.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.