Chrystalino Superior Glass Dildo | Dildo review by Jay

07-11-2018

Via Dries van Shots media kreeg ik de Chrystalino Superior Glass dildo, in ruil voor een eerlijke review.

Glas? Dat is toch kwetsbaar?

De titel van deze paragraaf is eigenlijk ook meteen de meest gestelde vraag die je krijgt als iemand nog niet zo op de hoogte is van glazen dildo’s zoals de Chrystalino Superios Glass dildo, dat gezegd hebbende is het misschien ook wel tijd om even wat meer te vertellen over sextoys van glas, en dan met name over het soort glas dat er gebruikt wordt.

Glas

Glas dus. Als je Wikipedia bezoekt en kijkt naar de definitie van glas staat er het volgende:

“Glas is een amorfe (niet-kristallijne) vaste stof. De bekendste verschijningsvorm is het kleurloze glas zoals het voor vensterglas en drinkglazen wordt gebruikt. Dit glas bestaat voornamelijk uit de stof silica of siliciumdioxide (SiO2).”

Nu zou mijn vroegere scheikundeleraar zijn bruingroene ribfluwelen broek vast bevlekt hebben bij die definitie, maar voor de niet zo scheikundig onderlegden onder ons: Het bekende glas dat wij kennen, waar wijnglazen of drinkglazen van zijn gemaakt, is een doorzichtig spul dat geen specifieke kleur heeft. Het wordt gemaakt van zand. Heel, veel zand.

Nu snap je dat je een drinkglas of een wijnfles van dit soort glas niet moet inbrengen, want nou, google maar eens (maar niet echt, want OMFGBBQ DE HORROR!) naar dat soort ongelukjes en je hebt zo een lijstje aan ellende.

Ander glas

Maar je kan glas dus ook van andere basismaterialen maken. Nu wil het zo dat er dus een “soort glas” is dat heel sterk is, niet zomaar breekt, en dus uitermate geschikt is voor seksspeeltjes. Seksspeeltjes zoals de Chrystalino Superior Glass Dildo, maar bijvoorbeeld ook voor je Pyrex maatbeker die je wellicht in je keuken gebruikt, want dat is ook gemaakt van dit soort glas. Maar zo’n maatbeker inbrengen is gewoon niet mijn ding.

De Chrystalino Superior Glass Dildo is gemaakt van zogenaamd Borosilicaat (glas). Je kan er glas achterplakken, maar borosilicaat is dus hetzelfde als borosilicaat glas. Enfin, sterk glas dus. En je kan het ook nog eens leuk kleuren, yay!

Dildo’s voor mannen

Nu je op de hoogte bent van borosilicaat glas, is het ook tijd om duidelijk te maken dat dildo’s en ook glazen dildo’s als de Chrystalino Superior Glass Dildo niet alleen maar zijn voor mensen met een vulva. Nee, ook als eigenaar van een penis (en een prostaat!) kan je veel plezier beleven aan een (glazen) dildo. Zoals ook mijn review over de Hamsa glazen dildo <> al liet zien.

Een dildo speelt namelijk heel anders dan een vibrerend iets, of een speeltje voor je penis. Omdat je “handmatig” bezig bent heb je veel meer controle over het gevoel, en hoewel dat gevoel echt best heftig is, is het ook enorm lekker, en dus alle controle, want jij bestuurt de toy en bespeelt je eigen lichaam. Dildo’s FTW dus!

Chrystalino Superior Glass Dildo

Chrystalino superior glass dildo

Nu zag ik de Chrystalino Superior Glass Dildo, en deze zag er eigenlijk hetzelfde uit als de Hamsa, echter, de kop van de Chrystalino Superior Glass Dildo is echt een stuk breder.

En aangezien breder meer betekent, en meer eigenlijk vast beter is, zeker als het gaat om mijn diva prostaat. Was ik meteen enthousiast.

Maar even terug naar de basics eerst. De Chrystalino Superior Glass Dildo is blauw, ik hou van blauw, en blauw glas is helemaal fantastisch eigenlijk. Dus het oog is ook helemaal blij. En eigenlijk zou je deze dildo op tafel kunnen leggen als “conversation piece” en dan kan je mensen ook nog laten geloven dat het kunst is, zo mooi is het allemaal wel gemaakt.

De doos van de Chrystalino Superior Glass Dildo is ook mooi gemaakt, een witte sleeve die over een blauwe insert heen schuift met een mooi gestileerde foto van de Chrystalino Superior Glass Dildo op de voorkant. En ik denk dat “eenvoud” een goede omschrijving is voor het geheel, heel erg elegante eenvoud.

In de doos zit een foam binnenkant waar de Chrystalino Superior Glass Dildo netjes en veilig zit opgeborgen en is een soort van Chrystalino catalogus meegeleverd om je lekker te maken over de gehele range Chrystalinobyshots.com. Er is dus NOG MEER MOOI BLAUW GLAS!

Wat ik alleen heel erg mis, en wat ik persoonlijk een must vind voor glazen dildo’s is een opbergzakje. Want nu is Borosilicaat echt wel heel stevig, toch is het fijn om het idee te hebben dat er een beschermend zakje is dat om je mooie blauwe glazen dildo heen zit.

Chrystalino Superior Glass Dildo: Getest

Zoals je in het vorige stukje al kan lezen is de Chrystalino Superior Glass Dildo vrij aan de maat, zeker voor anaal gebruik is hij net een maatje meer, en daarmee misschien niet voor de beginnende anale ontdekker (anale mastur-beer klonk zo raar).

Het gebruik van de Chrystalino Superior Glass Dildo vergt dus enige oefening, ook voor mij deze keer, daar mijn kringspier toch echt even moest wennen aan deze nieuwe omtrek. Maar met wat goed glijmiddel, veel geduld, veel ademhalen en doorzettingsvermogen kon ik hem eigenlijk wel goed inbrengen.

En holy mozes, wat was het meteen heftig, door de vrij stevige kop raakte hij mijn prostaat direct precies goed, en was de sensatie zoals ik die met de Milking Stick, maar ook met de Hamsa ervoer er weer.

Maar dan wel 20 keer heftiger, eigenlijk een beetje de heftig de eerste paar keer. Maar nu, BRING…IT…ON!

Chrystalino superior glass dildo

Hemels dus

Ja inderdaad, hemels, heel erg lekker. Maar wel heel intens, een goed gevuld gevoel, met heel heftige stimulatie van je prostaat. Eigenlijk net op het randje van is het nou lekker, of is het nou veel te veel. Maar evengoed een keiharde aanrader voor de wat meer gevorderde persoon met een prostaat.

Ik kan mij overigens goed voorstellen dat voor mensen met een vulva en een G-spot, dit ook niet te weerstaan is.

De Chrystalino Superior Glass Dildo is dus ook een vrij efficiënte investering, want met goed schoonmaken voor en na gebruik, kan hij zeker door meer dan een persoon gebruikt worden.

En eigenlijk is hij, voor onder de dertig euro, ook nog eens gewoon spotgoedkoop. Dus dat is extra yay!

Conclusie

De Chrystalino Superior Glass Dildo is een echte aanrader, welk geslachtsdeel je ook moge bezitten, ik denk dat deze toy niet mag ontbreken uit je standaard uitrusting. En zeker voor dit soort bedragen ben je een dief van je eigen portemonnee als je hem niet aanschaft. Koop hem dus, want je wordt er echt blij van.

Je koopt de Chrystalino Superior Glass Dildo bij shotstoys.com voor € 29,95. Vanwege mijn enthousiasme mogen we in samenwerking met Shots Toys je ook nog eens 30% korting aanbieden op de gehele Chrystalino Collectie, met code “BlauwGlas“.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Leuke review maar not my cup of tea

    Antwoord
  2. Al veel gelezen over glazen toys. Deze review geeft goed weer wat je kan verwachten. Ik ga er 1 aanschaffen !

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chrystalino Gallant Blue | Glazen dildo review door Jay | Tess Tesst - […] ja, ergens heb je wel gelijk, de Chrystalino Gallant Blue heeft gewoon heel veel weg van de Chrystalino Superior…
  2. Sextoy Giveaway dag 3 | Tess Tesst - […] een glazen dildo die super geschikt is voor prostaat- of G-spot stimulatie. Jay schreef er een super enthousiaste review…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.