Arcwave Pow | Masturbator review

28-12-2022

Met de Arcwave Pow schrijf ik voor jullie de laatste review van 2023. Het leek mij leuk om het jaar af te sluiten met een seksspeeltje dat net op de markt is, en Arcwave was zo sportief om een Pow aan mij op te sturen in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

 • Materiaal: ABS plastic en Cleantech Silicone
 • Bodysafe? Ja
 • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
 • Lengte: 18 cm
 • Buitendiameter: 7 cm
 • Prijs: € 69,99 bij Easytoys
Arcwave pow masturbator

Arcwave Pow

Het lijkt er op dat Arcwave zich nu meer focust op klassieke masturbators, maar dan gaat voor de duurzame versie op basis van hun eigen Cleantech Silicone in plaats van de standaard route die veel makers van masturbators gebruiken als het gaat om materiaal gebruik, namelijk TPE.

De Arcwave Pow is daarmee de eerste full-size masturbator van het merk dat de eerste “klassieke” hardshell masturbator is. Wat dus zoveel inhoud als: Een harde buitenkant en een zachte sleeve aan de binnenkant waar een bepaalde textuur in zit die de penis stimuleert.

Net zoals de Arcwave Ghost kan je de Arcwave Pow in 3 verschillende kleuren krijgen, dat zijn dus precies dat, een ander kleurtje, geen extra kunstjes of andere dingen gebaseerd op de kleur. Gewoon een keuze, en als kleur iets is dat je belangrijk vindt bij je seksspeeltjes dan is dat natuurlijk een fijne optie.

De Arcwave Pow zit als volgt in elkaar. De behuizing is gemaakt van ABS plastic en heeft aan zowel de onder als de bovenkant een dop. Een deel van de behuizing is ook voorzien van een stroeve geribbelde silicone band, zodat je goed grip hebt, ook als je toevallig nog wat glijmiddel aan je vingers hebt zitten, erg handig dus.

Ik benoemde net al de twee doppen. Een daarvan is voorzien van sleuven in de zijkant, die zorgen voor airflow bij het drogen en de ander is voorzien van een silicone flap met een stopper er in. Deze zorgt volgens Arcwave voor een vacuüm sensatie tijdens het masturberen.

Het leuke van deze twee doppen is dat je ze kan omdraaien zodat je je eigen masturbatiesensatie kan creëren, dus met vacuüm of zonder vacuüm, zo hoef je dus niet een dop te gebruiken en met enige moeite het flapje open te houden als je helemaal geen zin hebt in vacuüm.

Extra cool is dat de Arcwave Pow aan beide kanten te gebruiken is. Aan de ene kant is de Arcwave Pow sleeve namelijk nauwer dan aan de andere kant. Dat geeft je dus zeker 4 verschillende manier van masturberen op basis van welke ingang je gebruikt en welke dop je erop zet. Je kan er dan ook voor kiezen om helemaal geen dop te gebruiken. Waardoor je dus eigenlijk 5 opties hebt.

De dop met het flapje dat het vacuüm regelt
De dop met het flapje dat het vacuüm regelt

Arcwave Pow in de doos

Als je de Arcwave Pow koopt, krijg je hem geleverd in een ronde donkerblauwe koker, daarop staat een plaatje van je pow en een kleurindicatie (of dat nou zwart, mint of blauw is) en wat algemene informatie.

Als je de seals op de koker verbreekt open je de koker en tref je daarin de Arcwave Pow aan en vind je in het deksel een handleiding, een veiligheids-/garantieboekje en een Arcwave sticker aan (mocht je stickers verzamelen).

Arcwave Pow getest

Na mijn ervaring met de Arcwave Ghost, moet ik zeggen dat ik echt wel heel nieuwsgierig was naar de Arcwave Pow. In tegenstelling tot de Ghost is de Pow natuurlijk niet zo handzaam.

Maar een goede “fleshlight achtige” masturbator van silicone is iets waar ik echt al heel lang op hoopte, en met de ervaring van de Ghost in het achterhoofd had ik goede hoop dat de Arcwave Pow zou leveren waar ik op hoopte.

Ik vind het ontwerp van de Arcwave Pow eigenlijk al heel fijn, ik kreeg overigens de (donker) blauwe versie, en wat ik tof vind, is dat de sleeve en de koker/shell/behuizing dezelfde kleur hebben.

De koker is trouwens echt heel handzaam en door de silicone grip echt goed vast te houden.

Wat mij wel opvalt, is dat de deksel/doppen best stevig vastzitten, dat wil je natuurlijk ook, maar ik moest best wat kracht zetten om ze los te draaien.

Dat moet je namelijk de eerste keer aan beide kanten doen, want de sleeve zit nog niet helemaal lekker in de behuizing, dat moet je de eerste keer dus even goed doen.

Daarna draai je een van de twee doppen er weer op en kan je aan de gang.

En dat deed ik dus maar.

Grote ingang van de arcwave pow

Ik koos voor de wat bredere ingang, aangezien ik aannam dat mijn pik ws niet helemaal lekker zou gaan met de smallere kant.

Ik deed er voldoende glijmiddel in en natuurlijk ook wat glijmiddel op mijn pik en gleed naar binnen.

De sensaties van de textuur was echt goed te voelen en voelde echt heel erg lekker.

Ik was al een tijdje bezig, maar merkte dat ik eigenlijk niet zoveel merkte van het vacuüm gebeuren wat toch wel DE feature van deze toy zou moeten zijn.

Gelukkig maakt het gevoel dat de Arcwave Pow geeft dat eigenlijk helemaal goed en is hij echt heel erg lekker.

Ik was toch ook wel heel nieuwsgierig naar de nauwe tunnel en met het omdraaien van de dop en nog wat glijmiddel, ontdekte ik tot mijn grote vreugde dat het Cleantech Silicone zacht genoeg is maar toch stevig genoeg om inderdaad een strakkere maar nog lekkerdere sensatie te geven.

Het gevolg was een masturbatiesessie die eindigde in een heel erg lekker orgasme dat ik in tijden niet had bereikt met een “klassieke masturbator”. Wow! (tech)

De smalle ingang van de arcwave pow

Arcwave Pow schoonmaken

Als je de handleiding van de Arcwave Pow leest, lees je dat je deze masturbator op twee manieren kan schoonmaken. De “oppervlakkige” reiniging kan je doen door de sleeve in de Arcwave Pow te laten zitten en deze met zeep en veel warm stromend water schoon te spoelen. Wil je echter een “deep clean” doen, dan kan je de sleeve uit de Arcwave Pow halen en hem binnenstebuiten keren en goed reinigen met zeep of toycleaner en heet water.

Je kan dan ook de behuizing van binnen en buiten reinigen en drogen. De sleeve doe je daarna weer in de behuizing en die kan je aan de lucht laten drogen. Of je dus snel of goed wil schoonmaken is in dit geval aan jou.

De droogsleuven in de ene dop zorgen ook voor genoeg airflow om te zorgen dat je masturbator naar een paar uur overal goed droog is.

Conclusie

Ik ben blij dat ik 2022 kan afsluiten met de Arcwave Pow, het is een echt geweldige masturbator die ook nog eens van silicone is. De sensaties zijn geweldig en er is genoeg mogelijkheid tot variatie. En als je dan kijkt wat de Arcwave Pow kost, kom je tot de conclusie dat het weliswaar niet de goedkoopste masturbator is, maar ook niet zo duur, helemaal als je bedenkt dat je deze masturbator eigenlijk, mits je hem regelmatig goed reinigt, heel lang kan blijven gebruiken.

Je koopt de Arcwave Pow bij Easytoys voor € 69,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

 1. Welke vind je beter, de Voy of de Pow?

  Antwoord
  • Hi Jeroen, dank je voor je vraag.

   Ik ben persoonlijk meer fan van de Pow.

   Het gaat denk ik vooral om welke stimulatie je prettig vindt. De Pow stimuleert eigenlijk je hele penis en “simuleert” penis in vagina of anus contact. Terwijl de Voy meer een “aftrek” sensatie probeert te simuleren. Ze zijn allebei goed en lekker, het staat en valt dus echt bij een voorkeur voor een bepaald soort stimulatie.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.