Arcwave Ghost | Masturbator review

14-12-2022

Ik zag de Arcwave Ghost voor het eerst op Erofame, Arcwave was zo sportief om mij een exemplaar op te sturen en nu mag ik de review met jullie delen.

SPECS

  • Materiaal: Silicone (Cleantech Silicone)
  • Bodysafe: Ja
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Gewicht: 70 gram
  • Prijs: € 19,90 bij Easytoys

Arcwave

Inmiddels is Arcwave niet meer een onbekend merk, dat ondanks dat ze voor het op de markt brengen van de Arcwave Ghost pas twee toys op de markt hebben gebracht. Natuurlijk de enige luchtdrukstimulator voor mensen met een penis, de Arcwave Ion en de Arcwave Voy een masturbator waarbij je zelf de intensiteit kan instellen door aan de ring te draaien.

Kortom, een merk dat goed aan de weg timmert en waarvan ik in de toekomst nog veel meer verwacht. De mensen van Arcwave op Erofame waren in ieder geval erg gepassioneerd over wat ze aan het doen waren, en daar word ik altijd wel erg blij van.

Arcwave Ghost

De Arcwave ghost is eigenlijk een heel eenvoudige masturbator. Klein, flexibel en bedoeld om makkelijk mee te nemen op reis.

Dat concept is jullie misschien niet vreemd, Tenga heeft bijvoorbeeld de EGGS-serie die eigenlijk wel heel veel overeenkomsten heeft met de Arcwave Ghost. Maar de Arcwave Ghost heeft een veel groter voordeel en dat is dat hij van silicone is gemaakt, en daarmee dus herbruikbaar is.

Je kan de Arcwave Ghost in drie verschillende kleuren krijgen, zwart, blauw en mint. In tegenstelling tot mijn verwachting is het echt alleen de kleur het verschil bij deze masturbators en “kunnen” ze dus allemaal hetzelfde.

Wel is de Arcwave Ghost aan twee kanten bruikbaar, dat wil zeggen, je hebt een kant met nopjes en een kant met spiralende groeven, je kan deze texturen beiden gebruiken door simpelweg deze masturbator binnenstebuiten te halen. Twee voor de prijs van een dus. Erg goed bedacht, dat dan weer wel.

Een laatste speciale feature van deze masturbator is dat hij geleverd wordt in een speciaal kokertje, dat niet alleen zorgt dat je de Arcwave Ghost makkelijk mee kan nemen, maar ook nog eens zorgt dat deze masturbator kan drogen terwijl je hem vervoert, of natuurlijk gewoon ergens neerzet.

Dat ontwerp is ons ook niet vreemd natuurlijk, tegelijkertijd is dit zo’n ding dat elke masturbator eigenlijk zou moeten hebben. Makkelijk meenemen, makkelijk schoonmaken, makkelijk drogen.

Arcwave ghost in zijn koker

Arcwave Ghost in de doos

Van een doos is niet echt sprake bij de Arcwave Ghost, je krijgt namelijk een in strak plastic gewikkelde koker (waar je de Arcwave ook in opbergt). Daarop zit een label dat je moet verwijderen waar aan de binnenkant ook meteen de handleiding zit. In de koker zit natuurlijk de Arcwave Ghost. Compact en duurzaam, dat is wel echt heel fijn.

Arcwave Ghost getest

Wie mijn review over de Tenga Egg Hardboiled series las die ik inmiddels 5 jaar geleden schreef leest dat mijn pik niet zo goed gaat met subtiele stimulatie. Dit is een probleem dat veel TPE masturbators en dan specifiek dit soort masturbatie sleeves heeft.

Silicone bleek daar al eerder de oplossing voor, zo bleek tijdens het testen van de Vibratex Sidekicks.

Ik had dus goede hoop toen ik hoorde van de Arcwave Ghost.

Toen de Arcwave Ghost aankwam was ik wel nieuwsgierig, ik had natuurlijk al een exemplaar mogen vasthouden op Erofame, maar tegelijkertijd was dat alweer een tijdje geleden.

Wat meteen opviel is dat het Cleantech silicone best wel zacht aanvoelt. Even was ik bezorgd dat dit misschien toch een beetje te zacht zou zijn voor mijn penis.

Arcwave ghost nopjes
De noppen textuur

Echter toen ik glijmiddel in de Arcwave Ghost had gedaan en begon met masturberen viel mij meteen op dat ondanks het zachte en gladde gevoel de nopjes structuur, en later ook de spiraalstructuur stevig genoeg is om ook mij te verblijden.

Wat volgde was een erg fijne masturbatiesessie, waarbij extra opvalt dat het silicone heel snel je lichaamswarmte aanneemt en je dus binnen no-time een warme masturbatie sensatie hebt. Wat heel fijn is, want opwarmen met een holewarmer is gezien het kleine formaat van de Arcwave Ghost best wel lastig.

Wel raad ik je aan om even te experimenteren met wat dikker en wat dunner waterbasis glijmiddel, op basis daarvan is de sensatie namelijk heftiger of minder heftig, en dat is belangrijk, ook als je misschien iets meer afwisseling wil dan alleen de twee texturen die de Arcwave Ghost je biedt.

In ieder geval was voor de stimulatie zo goed dat ik een paar keer erg lekker ben klaargekomen met de Arcwave Ghost. Een echte goede, betaalbare en herbruikbare masturbator dus.

Arcwave Ghost schoonmaken

Wetende dat de Arcwave Ghost binnenstebuiten te keren is én ook nog eens van silicone is zal het je niet verbazen dat het schoonmaken van deze masturbator eigenlijk heel simpel is, goed heet water, zeep of toycleaner en even goed uitwassen. Daarna het meeste vocht er vanaf schudden en opbergen in de koker, de rest gebeurt door de zwaartekracht en de tijd, maar denk er dus wel aan dat er vocht uit de koker kan lekker. Ze hem dus niet zomaar even op tafel, tenzij je een plasje wil gaan opruimen.

Arcwave ghost spiraal
De spiraal textuur

Conclusie

De Arcwave Ghost is een heel erg goede, betaalbare en herbruikbare masturbator. Klein en dus extreem handig mee te nemen op reis of goed op te bergen. Fijn in gebruik, super simpel om schoon te maken en op te bergen, eigenlijk alles wat je van een masturbator zou wensen.

Daarbij zijn de sensaties ook nog heerlijk en heb je met het juiste glijmiddel en twee texturen genoeg variatie om heel veel masturbatie plezier te mogen hebben.

En dit alles voor een heel betaalbare prijs. Ideaal dus.

Je koopt de Arcwave Ghost bij Easytoys voor € 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.