Addiction Fantasy Unicorn Dildo 8”

08-07-2022

Ja, je weet het vast wel. Als ik een seksspeeltje zie met Unicorn in de naam, dan wil ik dat natuurlijk testen. De Addiction Fantasy Unicorn Dildo had z’n naam dus helemaal mee. En z’n looks eigenlijk ook wel. Ik kreeg β€˜m van Eropartner.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Standjes: je moet het zelf doen (of laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 43,90 euro, hier te koop bij ErovibesΒ 
Is ’t wat? Oh ja, love it!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de addiction fantasy unicorn dildo De achterkant van de verpakking van de addiction fantasy unicorn dildo

De Addiction Fantasy Unicorn Dildo zit in een plastic blisterverpakking. Daar hou ik nooit zo van, maar nou ja, meestal gooi ik de verpakking toch weg. Er zit wel een leuke inlay in, met allemaal wolkjes. Het ziet er ook wel fantasy-achtig uit zo. Op de achterkant van dit papiertje vind je nog een klein beetje informatie over deze unicorn dildo.

In de verpakking zit naast de Addiction Fantasy Unicorn Dildo ook nog een gratis PowerBullet, oftewel een kleine bulletvibrator. Deze is niet oplaadbaar, maar werkt op drie knoopcelbatterijen, die je er wel bij krijgt.

Mijn eerste indruk van de Addiction Fantasy Unicorn Dildo

De addiction fantasy unicorn dildo  naast een lipstick De addiction fantasy unicorn dildo  in mijn hand

De kleur van deze dildo valt me eigenlijk als eerste op, want die is zo mooi! Het is een metallic paars, wat af en toe een beetje groenig lijkt als het licht er op valt. Het ziet er helemaal spacy uit, ik hou daar heel erg van.

Verder ziet de schacht van de dildo er uit als de hoorn van een eenhoorn, maar er zit wel gewoon een eikel op. Dus heel erg unicorn vind ik het niet, maar ik vind het toch wel erg leuk. De combinatie van de bijzondere kleur met het gedraaide hoorn-idee. Ik word er toch blij van.

De Addiction Fantasy Unicorn Dildo voelt heel lekker zacht en squishy. Hij is ook lekker flexibel, maar niet te. Helemaal goed lijkt me, want deze dildo is zeker niet klein. Hij is best lang en dik. Zeker wat groter dan gemiddeld.

De onderkant van de dildo is een zuignap. Die werkt prima op gladde oppervlaktes. Door deze brede onderkant zou je de dildo ook anaal kunnen gebruiken, of β€˜m in een strap-on harnas kunnen doen.

De test van de Addiction Fantasy Unicorn Dildo

De addiction fantasy unicorn dildo  en een flesje sliquid Close-up van de ribbels van de addiction fantasy unicorn dildo

Deze unicorn dildo is gemaakt van siliconen. Hij voelt niet super stroef, maar ik kan je wel echt aanraden om (waterbasis) glijmiddel te gebruiken bij deze sextoy. Sowieso maakt glijmiddel alle sextoys nog lekkerder! Kies wel een glijmiddel op waterbasis, siliconenbasisglijmiddel kan het siliconen van de dildo aantasten, en een glijmiddel zonder glycerine en parabenen is ook fijn voor je vagina. Bijvoorbeeld Sliquid of Pjur Woman Nude.Β 

Ik was natuurlijk best wel excited, want unicorn dildo. Maar het voelde eigenlijk nog lekkerder dan ik had verwacht. Nog steeds zou ik mezelf niet omschrijven als een size queen, maar ik hou toch wel van dildo’s die wat groter zijn. En dat is deze Addiction Fantasy Unicorn Dildo natuurlijk wel. Maar, wat me verraste, was dat die ribbels zo lekker voelen.

Ik ben normaal niet per se heel erg fan van zulk soort ribbels op een dildo, ik vind ze meestal maar weinig stimulerend. Maar deze ribbels werken dus echt heel goed voor mij. En nu weet ik niet zeker of het komt omdat deze ribbels dus eigenlijk gedraaid zijn, of dat het komt door het formaat van de dildo. Of door hoe lekker zacht β€˜ie voelt. Of, nou ja, zoals ik zei, ik weet niet zeker hoe het komt. Maar deze ribbels zijn dus super stimulerend en I love it!

Het ribbeltje bij de eikel is trouwen nog iets groter dan de andere ribbels, wat nΓ³g fijner is. De dildo is niet gebogen, dus hij is niet per se geschikt voor G-spot stimulatie, maar mijn super makkelijke G-spot kan het er natuurlijk wel weer op. Maar ik denk niet dat mijn G-spot representatief is voor de gemiddelde G-spot. Maar ook zonder G-spot stimulatie zou ik deze dildo nog steeds echt super lekker vinden voelen.

De UltraBullet

De addiction fantasy unicorn dildo  met daarnaast de bullet. De power bullet open, je ziet een van de knoopcelbatterijen.

Veel mensen met een vagina komen niet klaar van penetratie alleen, dus dan zou je zeker nog wat stimulatie van de clitoris kunnen gebruiken. Daar zou je de gratis PowerBullet voor kunnen gebruiken, maar daar kan ik het dan weer niet op. Een minivibrator met knoopcelbatterijen voorspelt al niet zo heel veel goeds, maar op zich viel het me mee. De vibraties zijn best buzzy en niet zo hard. Ook heeft β€˜ie maar één standje. Het is leuk dat je dat er bij krijgt, maar om nou te zeggen dat je daar echt gelukkig van gaat worden, nee.

Maar je kan natuurlijk je vingers gebruiken, een wΓ©l goede bullet vibrator of een luchtdruktoy. Allemaal leuk en lekker!

Conclusie

Ik vind de Addiction Fantasy Unicorn Dildo niet alleen mooi, maar ook echt heel erg lekker. Hij heeft een lekker formaat en hij voelt fijn zacht aan. De ribbels zijn heel stimulerend. Eigenlijk vind ik alles leuk aan deze dildo. Behalve dan de gratis PowerBullet die je er bij krijgt, maar hee, die is toch gratis.

Je kan de Addiction Fantasy Unicorn Dildo hier bestellen bij Erovibes voor 43,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.