Satisfyer Ultra Bullet 5

07-02-2022

Als je zo vaak nieuwe toys uitbrengt als Satisfyer doet, kan je op een gegeven moment geen goede namen meer bedenken, denk ik. Dat zie je aan de naam van deze kleine vibrator: Satisfyer Ultra Bullet 5. Er zijn dus Satisfyer Ultra Bullets met de nummers 1 tot en met 8. En ongetwijfeld komen er nog meer. Ze hebben allemaal een andere vorm en zijn in meerdere kleuren te koop. Ik kreeg deze Satisfyer Ultra Bullet 5 van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standen waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: vanaf 26,90 euro hier te koop bij bol.com (de prijzen wisselen nogal)
Is ’t wat? Echt een goede bulletvibrator, dit!

De verpakking en de inhoud

Voorkant van de verpakking van de satisfyer ultra bullet 5 Foto van hoe je de verpakking van de satisfyer ultra bullet 5 open maakt.

De Satisfyer verpakkingen zijn allemaal in dezelfde stijl. En ik heb al heel vaak gezegd dat ik ze er echt leuk uit vind zien. Leuke kleurtjes, toffe lijnentekening, helemaal goed. Ze gaan open door zo’n papieren randje er af te scheuren. Je weet dus altijd zeker dat de sextoy in jouw verpakking nog helemaal nieuw en onaangeraakt is.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Ultra Bullet 5 zelf, maar ook de gebruiksaanwijzing, de quick start guide en het boekje met veiligheidsinformatie. Oh, en natuurlijk het oplaadkabeltje. Zowel het kabeltje als de boekjes zitten apart in plastic verpakt, wat me vrij onnodig lijkt.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Ultra Bullet 5

De satisfyer ultra bullet 5, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. De satisfyer ultra bullet 5 en het oplaadkabeltje.

Ik word serieus dus extra blij van gele toys. Nu houd ik helemaal niet per se heel erg van de kleur geel, maar omdat je die kleur bij sextoys zo weinig ziet, vind ik dit eigenlijk wel de tofste kleur voor een sextoy. Al ben ik nóg meer fan van toys met glitters en/of regenbogen. Waarom is er eigenlijk nog geen glitterregenboogdildo? Maar goed, terug naar de Satisfyer Ultra Bullet 5. Hij is klein, puntig en geel. En hij heeft zo’n ruitvormig reliëfje over bijna de hele toy.

Op de onderkant heeft ‘ie één knopje. Wat een beetje weinig is voor een seksspeeltje met twaalf standjes. Maar dit is een bulletvibrator en hij is klein, dus er was ook niet echt plek voor meer knopjes.

De test van de Satisfyer Ultra Bullet 5

De satisfyer ultra bullet 5 in mijn hand. Het knopje van de satisfyer ultra bullet 5

Om te beginnen: gebruik glijmiddel. Weet je nog niet waarom of wat voor glijmiddel? Check dan even deze video. Ik gebruikte Pjur Woman Nude. Dat is een fijn waterbasisglijmiddel, zonder irriterende ingrediënten.

Toen ik de Satisfyer Ultra Bullet 5 aanzette, merkte ik gelijk al dat dit een leuke test zou gaan worden. Hoewel standje één nog vrij zachtjes trilt, voelde ik wel gelijk al dat de vibraties best wel diep waren. Wat altijd een goed iets is.

Het tegenovergestelde van diepe vibraties zijn buzzy vibraties. Die zijn licht en oppervlakkig. Die klinken ook meer zoals het gezoem van een bij. Terwijl diepe vibraties dus dieper doordringen in je lichaam, wat extra fijn is, omdat je clitoris ook een heel stuk in je lichaam door loopt. Diepe vibraties zijn over het algemeen veel meer stimulerend. De meeste mensen hebben een voorkeur voor diepe vibraties. Kleine vibrators, zoals dus bulletvibrators, hebben wel vaker ook buzzy vibraties. Dus ik ben extra blij als ik een bulletvibrator met diepe vibraties heb.

Als je me een beetje kent, weet je dat ik altijd voor de hardere standjes ga. Ik hou van stevige stimulatie. Dus al snel klikte ik door naar de hardere steady standjes. Het werd steeds leuker, want voor een bullet, zeker een bullet in deze prijsklasse, kan ‘ie best wel goed vibreren.

Door de vorm vind ik deze minivibrator extra fijn. De top is echt in een puntje gevormd, waardoor je hele gerichte stimulatie krijgt. Ik hou daar heel erg van. Sommige mensen houden meer van stimulatie van een groter gebied, zoals de kop van een wandvibrator bijvoorbeeld doet. Vind ik óók lekker, maar pinpointstimulatie is toch wel echt mijn favoriet. Deze Satisfyer Ultra Bullet 5 is natuurlijk niet zo pinpoint als de Zumio, maar het is wel echt gerichte stimulatie. Yay!

Je kan natuurlijk ook wat meer de zijkant van de top gebruiken, en dan heb je alweer een iets andere soort stimulatie.

Natuurlijk heb ik ook uitgetest hoe ‘ie voelt als je ‘m inbrengt. Ik dacht dat die structuur er niet voor niets op zou zitten en dat dat dus de bedoeling zou zijn. Persoonlijk doet dat me niet zoveel. Deze Ultra Bullet is echt wel klein en qua vorm voor inwendige stimulatie ook niet heel spannend. Ook merkte ik niet zoveel van de structuur. Wel kan ik me voorstellen dat wanneer je nog nooit eerder een seksspeeltje gebruikt heb, dit best leuk en spannend kan zijn om te proberen. En dan hoop ik dat je weet dat er veel betere vormen zijn voor als je nog meer wilt proberen.

De vibratiepatronen vind ik best leuk. Ik hou op zich niet heel erg van vibratiepatronen, maar om een beetje mee te teasen, zijn ze wel aardig. De patronen zijn lekker afwisselend. Maar om klaar te komen ga ik toch snel weer terug naar steady standje vijf!

Conclusie

De Satisfyer Ultra Bullet 5 is echt wel een goede bulletvibrator. De vibraties zijn diep en gaan van subtiel zacht naar best wel krachtig. De vorm vind ik heel fijn, met die smalle top, waarmee je heel gericht kan stimuleren.

Voor inwendig gebruik vind ik ‘m saai, maar ik verwacht eigenlijk ook niet anders van een bulletvibrator. Hij heeft voldoende standjes, zowel steady als patronen, voor genoeg afwisseling. Deze bulletvibrator doet gewoon wat je er van mag verwachten en dat doet ‘ie allemaal heel goed. En dat voor een leuk prijsje.

Je kan de Satisfyer Ultra Bullet 5 hier bestellen bij bol.com vanaf 26,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.