Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator review

24-04-2024

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator is een prostaatstimulator van een merk dat ik nog nooit heb mogen reviewen. Zoals je kan zien is dit niet zomaar een standaard kopie van bekende prostaattoys. Lees dus snel deze review om te lezen of jij dit seksspeeltje moet kopen.

Specificaties

  • Materiaal: Silicone en een zinklegering
  • Bodysafe: Ja. De zinklegering bevindt zich aan de buitenkant van je lichaam.
  • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Maat: Te krijgen in 3 maten; S, M, L
  • Lengte: S: 10,4 cm | M: 10,4 cm | L: 11,9 cm
  • Diameter: S: 2,2 cm | M: 2,3 cm | L: 3,3 cm
  • Kleur: Rood
  • Prijs: S &M € 49,95 en L 59.95 bij Willie.nl

Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator is zoals de productomschrijving het vermeld een “drievoudig gestabiliseerde prostaatmassager”. Dit seksspeeltje heeft een frame gemaakt van een zinklegering, daardoor voelt de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator zwaarder en is hij volgens Zini ook een stuk stabieler. Om het frame zit silicone gegoten. Als je de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator van dichtbij bekijkt, zie je ook dat dit niet een standaard vorm is zoals we die bij veel prostaatspeeltjes zien, maar is deze vorm anders.

Dit is omdat de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator specifiek gevormd is naar het lichaam om zo nog betere stimulatie te geven van je prostaat. Volgens Zini is deze prostaatstimulator goed voor zowel de gemiddelde als gevorderde gebruiker.

Zini janus lamp iron prostaatstimulator

Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator in de doos

Zoals je wellicht al hebt gezien straat de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator echt wel exclusiviteit en luxe uit. Het voelt een beetje als een ontwerp dat Apple op de markt had kunnen brengen als ze zich met seksspeeltjes bezig hadden gehouden.

De doos sluit wat mij betreft ook aan op het luxe gevoel. De blauwe minimalistische voorkant van de sleeve, de witte vlakken en de zebrastrepen (waarvan ik geen idee heb waarom die daar zijn).

Verwijder je de sleeve, dan houd je een witte doos die uit twee delen bestaat. Daarin vind je op een zwarte plastic “velours” verhoging de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator nog beschermt door een plastic huls die hem op zijn plaats houdt in de doos.

Zoals je al leest is er over de verpakking in ieder geval goed nagedacht en geeft de unboxing ook echt het gevoel dat je een sieraad uitpakt.

Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator getest

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator intrigeerde mij toen ik hem op de site van Willie.nl tegenkwam. Tess had hem zien staan, en aangezien niemand mij beter kent dan Tess zij zei mij dat ik dit echt moest gaan testen.

En Zo gezegd, zo gedaan;. Oké, ik heb eerst nog wel flauwe woordgrappen gemaakt over een “Janus in mijn anus”, maar toch was ik oprecht benieuwd wat deze prostaatstimulator mij ging brengen.

Wel had ik wat reserveringen over het feit dat de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator gemaakt is van een zinklegering. Ik weet namelijk uit ervaring dat sommige (en zeker niet alle) zinklegeringen een groene afdruk op je huid kunnen achterlaten.

Ik ging daar echter over lezen, en dat blijkt niet altijd het geval te zijn, en sowieso iets wat pas gebeurd als je iets voor langere tijd (lees een dag of meer) op een zwetende huid draagt.

Nu ben ik niet iemand die een prostaatstimulator een hele dag gaat dragen, dus ik maakte mij daar niet zo druk over. Mocht jij wel die persoon zijn, overweeg even of je de kans op een groene kringspier wil lopen. An sich kan het overigens verder niet zoveel kwaad. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wat bij het uitpakken meteen opviel, is de opulente luxe die de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator uitstraalt. Als je hem dan ook uit zijn mooi ontworpen doos (maar wat is dat met die zebra mensen?) haalt, voel je ook het gewicht dat deze prostaatmassager extra cachet geeft. Zwaar is luxer of zo, ik weet niet hoe dat werkt in mijn hoofd, maar Zini, het heeft wel gewerkt.

Hoewel ik natuurlijk ruim ervaren ben, koos ik de medium versie om te testen, omdat groot soms net ff te groot is. In dit geval is medium echt makkelijk te doen. En de omschrijving van comfort en stevige pasvorm (eh…ja…ik heb het niet geschreven he) klopt.

Je voelt eigenlijk niets van de speciale vorm bij het inbrengen, het voelt allemaal heel erg makkelijk en comfortabel. Maar dan “valt” de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator op zijn plaats en merk je (en ik was buitengewoon blij verrast) dat de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator inderdaad goed uitgedacht is.

De ervaring die mij deel werd was die van “holy moly”, het duwde echt op alle goede knopjes, want mijn lichaam begon “vanzelf” kegelsamentrekkingen te doen en de sensaties zijn echt geniaal.

Ik werd al heel snel een hoopje geile blijdschap, een sensatie die tot nu toe met dit soort prostaatstimulators alleen nog bij Aneros speeltjes lukte, maar er is duidelijk een nieuwe speler op de markt.

Door de zware voet en zijn specifieke vorm drukt de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator ook zonder enige interactie van mijzelf precies goed tegen mijn P-spot, waardoor de stimulatie zoals eerder al aangegeven als “vanzelf gaat”. Echt geniaal.

Wel moet gezegd worden dat je de metalen voet wel even moet opwarmen. Gezien het herfstige weer was bij de eerste test het voetje namelijk ik denk maar zo’n 12 graden. Ik kan je vertellen dat vond mijn Perineum echt niet cool (of veel te cool, net hoe je het ziet).

Het ongemak is echter van korte duur omdat de legering enorm snel de temperatuur van je lijf aanneemt en je alleen nog het aangename drukken op je perineum voelt.

Een hoopje gelukkig geil mens was ik eigenlijk bij al mijn tests, het voelt echt ZO lekker, ik werd er haast emotioneel van.

Ik denk dat het niet moeilijk is om een handsfree orgasme te bereiken met de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator, maar ik word er elke keer zo geil van dat ik mijzelf dan een handje moet helpen, maar ook dan zijn de orgasmes extreem intens.
Alles wat je van een goeie prostaatstimulator zou verwachten dus. Wat een geweldig ding!

Zini janus lamp iron prostaatstimulator

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator schoonmaken

Het enige (echt wel) minpunt aan de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator zit hem bij het schoonmaken, er zit namelijk een miniscull klein randje tussen het silicone en de voet van zinklegering.

Daar kan vuil zich gaan ophopen als je niet goed oplet. Gelukkig kan zowel de legering als het silicone tegen goed heet reinigen met zeep en water en je het randje vrij eenvoudig meenemen in je schoonmaakbeurt.

Let daar dus goed op. Verder is het drogen heel simpel, of je dit nu met een pluisvrije doek doet, of gewoon aan de lucht. Het is supereenvoudig.

Conclusie

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator is geniaal. Echt een hele fijne, lekkere, leuke ontdekking zo aan het begin van 2024. Ik ben nu zo geïnteresseerd in dit merk dat er vast nog meer reviews komen van andere spullen die ze hebben.

De Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator is echt een aanrader. Qua gevoel en stimulatie inderdaad meer iets voor de gemiddelde of ervaren gebruiker, qua inbreng gemak ook zeker iets voor de beginner (maar de sensaties kunnen wel wat overweldigend zijn misschien).

Al met al dus een toy (en ik heb dat echt al heel lang niet gezegd) waarvan ik vind dat iedereen die een prostaat heeft zichzelf te kort doet, als je deze prostaatmassager niet hebt geprobeerd.

Kortom, doe het, koop de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator, maar jezelf (of je partner met prostaat) enorm blij.

Je koopt de Zini Janus Lamp Iron prostaatstimulator bij Willie.nl vanaf € 49.95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.