Ylva & Dite Swan | Dildo review

05-06-2019

Het is altijd super als je een nieuw Nederlands merk tegenkomt, het is nog beter als dat merk je dan ook nog een product toestuurt in ruil voor een eerlijke review. En dus mag ik jullie vandaag trakteren op de review van de Ylva & Dite Swan.

Ylva & Dite

Ylva & Dite is dus een Nederlands merk, en wat er bijzonder is aan dit merk, is dat hun toys ook gewoon in Nederland gemaakt worden. Dat is vrij uitzonderlijk, aangezien de meeste merken, ongeacht hun locatie of “standplaats”, meestal hun producten laten maken in, nou ja, meestal China.

En met dat laatste is natuurlijk niets mis, maar het zegt een hoop over de commitment van Ylva & Dite om 100% veilige producten te maken dat ze hun fabriek dus simpelweg in Nederland hebben staan.

De erotische speeltjes die zijn maken zijn, zoals op hun website staat te lezen, “gemaakt voor jou”. En “met de hand, in eigen land”, nou als we zo met woorden gaan spelen, dan ben ik meteen verkocht. Ik hou daar wel van.

Verder valt de naam van dit merk natuurlijk op. Ylva & Dite klinkt niet heel Nederlands, en dat hoeft natuurlijk ook niet. Maar maakt mij wel nieuwsgierig.

Zo blijkt Ylva de Zweedse benaming voor een vrouwelijke wolf te zijn, de tegenhanger van het mannelijke Ulf. Er zijn een aantal bekende Zweedse mensen die Ylva heten, maar wellicht is de meest bekende Ylva, de moeder van Vicky de Viking.

Dite, zo leert de website van Ylva & Dite ons, stamt af van de naam Aphrodite, de Griekse Godin van liefde, schoonheid, passie en (ja, ja) voortplanting.

Ik vind de combinatie van passie en de kracht van een wolf erg mooi gevonden, en haast poëtisch, extra kudos daarvoor dus.

Ylva & Dite Swan

Ylva & dite swan

Ik kreeg (nou ja, koos) de Ylva & Dite Swan als mijn eerste product van dit nieuwe merk. Ik wilde al tijden een wat grotere siliconen Dildo proberen, omdat ik her en der gelezen had dat in het geval van Silicone dildo’s en prostaat orgasmes de maat van een dildo toch wel echt meetelt.

De Swan is met zijn 18 cm hoogte en zijn maximale diameter van 4,2 cm (op zijn smalst is hij 3,0 cm) ook niet voor de beginneling. En eerlijk gezegd, toen ik de Ylva & Dite Swan in het echt onder ogen kreeg moest ik wel even slikken, dit is by far de grootste toy die ik bij mijzelf heb moeten inbrengen.

Overigens kan je de Ylva & Dite Swan in (volgens eigen telling) 48 verschillende kleurvarianten krijgen, ik koos Silver Grey, omdat het dan een beetje op Damascus staal lijkt, en dat vind ik dan persoonlijk heel erg mooi.

Alle toys die Ylva & Dite maken zijn overigens van 100% silicone. Wat opvalt is dat dit silicone “FDA Approved” is, waarmee Ylva & Dite probeert aan te geven dat het inderdaad body safe en geheel veilig is. En als ik de dildo’s die wij hebben ontvangen zo eens bekijk, en natuurlijk ook test is dat ook zeker waar, maar de toegevoegde waarde van dit Amerikaans Keurmerk durf ik te betwijfelen. Voornamelijk omdat de FDA op hun eigen website het volgende zegt over hun keurmerk:

“FDA does not develop or test products before approving them. Instead, FDA experts review the results of laboratory, animal, and human clinical testing done by manufacturers. If FDA grants an approval, it means the agency has determined that the benefits of the product outweigh the known risks for the intended use.”

Het silicone dat Ylva & Dite gebruiken is volgens mijn eigen “Jay heeft genoeg ervaring om goede shizzle te herkennen” keurmerk overigens inderdaad “100% Platinum Grade” en enorm veilig voor je lichaam, als dat namelijk niet zo was lieve lezer, dan weet u dat ik het simpelweg niet test, of het keihard af fik (en dan soms letterlijk, je weet wel, met open vuur enzo).

Overigens komt de Ylva & Dite Swan geleverd in een plastic koker, en dat vind ik wel hip, hoewel die koker eigenlijk een beetje te slap is voor het gewicht van de dildo, net zoals Tess al eerder schreef over de Hyperion.

Het testen van de Ylva & Dite Swan

Ylva & dite swan met batterij om te laten zien hoe groot de ylva & dite swan eigenlijk daadwerkelij kis

En toen was het tijd om te testen, ik wist eerlijkheidshalve niet of de Ylva & Dite Swan wel ging passen, ik bedoel, ik ben wel wat gewend, maar dit, wow, dit was echt very buiten mijn comfort zone.

Maar met de gedachte “For Science” en toch wel een beetje het zweet op mijn rug ging ik beginnen aan de test. Ik vind het met grotere objecten fijner als er silicone glijmiddel gebruikt kan worden, omdat dit lekker glijdt.

Maar ja de Ylva & Dite Swan is helemaal van silicone, dus dat soort glijmiddel was simpelweg geen optie voor mij.

Tegelijkertijd is de Ylva & Dite Swan van zulk mooi zacht en glad silicone dat waterbasis glijmiddel eigenlijk ook wel genoeg zou moeten zijn. En dat bleek ook gewoon waar te zijn.

Ik gebruikte in dit geval Pjur Analyse me (waterbasis) en dat deed duidelijk zijn werk. Of nou ja, ik kan duidelijk meer hebben dan ik dacht, want eigenlijk, met de juiste ontspanning “daar beneden” gleed de Ylva & Dite Swan vrij soepel naar binnen.

Eigenlijk was dat een hele opluchting, hoewel die sensatie maar van korte duur was, want nou ja er is namelijk 18 cm aan Ylva & Dite Swan in te brengen en dat was op zijn zachtst gezegd een nogal heftige nieuwe ervaring.

Omdat mijn binnenkant aan alle kanten eigenlijk wel werd opgerekt, en vooral ook omdat de Ylva & Dite Swan veel dieper ging dan een toy tot voorheen is gegaan moest ik na het inbrengen echt wel een kwartier ofzo rustig ademhalen en alle yummy tintelingen die door mijn lichaam gingen een plekje geven. Eigenlijk was het gewoon een beetje te veel zo de eerste keer, en al snel besloot ik de Ylva & Dite Swan te verwijderen en later meer te testen.

Later testte ik meer met de Ylva & Dite Swan, inmiddels een beetje gewend aan het gevoel van zo vol zitten en alles tegelijkertijd gestimuleerd krijgen, want dat is wat er gebeurd, door de vorm van de Ylva & Dite Swan, wordt elk zenuwpuntje van alle geile lekkere plekjes in mijn kont gewoon genadeloos gestimuleerd.

Het inbrengen alleen al is dus voor mij al heel erg heftig, maar daarna het bewegen, holy moly, dat is pas echt overweldigend, eigenlijk, iedere keer, ondanks mijn gewenning, te overweldigend.

Daarmee bedoel ik voornamelijk dat ik steeds op de grens zit van OMG LEKKER MEER en OMG TE VEEL HAAL HET WEG, en dat is eigenlijk best een awesome plekje. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat ik nog niet ben klaargekomen op deze dildo alleen. Geen geduld, pure lust (dank je Aphrodite), ik weet niet wat het is. Maar ik wil dan ineens dat het klaar is en dat ik klaarkomen en NU, NUUUU, vooral, heel erg, NU!

Wat je noemt episch frustrerend en walgelijk lekker.

De Ylva & Dite Swan schoonmaken

Ylva & dite swan kop

Het is 100% silicone. Dat is dus supermakkelijk goed schoonmaken, met toy cleaner, of milde zeep, je zou hem zelfs kunnen uitkoken, als je dat nou per se echt heel graag wil.

Super simpel en vooral super hygiënisch allemaal.

Conclusie

De Ylva & Dite Swan is een heel erg mooi gemaakte, degelijke silicone dildo die ik van harte aan kan raden als je al wat meer gevorderd bent op het gebied van prostaatstimulatie. Als beginner is dit denk ik net een stap te ver, misschien wel twee, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Het mooie ontwerp, de kleur van het materiaal maakt de Ylva & Dite Swan tot een stukje handgemaakte kunst. Een aanrader voor mensen die graag “een maatje meer” willen proberen.

Als je dan ook nog eens kijkt naar de prijs van de Ylva & Dite Swan dan weet je dat je je geen buil kan vallen aan dit seksspeeltje.

Je koopt de Ylva & Dite Swan bij Ylva & Dite voor slechts € 29,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Jay; Hoe goed is de zuignap…? is deze dildo een top kado voor mijn vriend als hij al speelt met Dillio Purple – 7 Inch dildo en intresse heeft in pegging <3 ?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.