Yes for Love Natural Lubricant With Seaweeds

02-10-2023

Veel glijmiddelen bevatten glycerine. Dat is heel jammer, want er zijn best wat mensen die last krijgen van irritaties in de vagina door glycerine. Ik word altijd erg blij van glijmiddelen zonder glycerine, dus toen ik van Loveware deze Yes for Love Natural Lubricant With Seaweeds kreeg, wilde ik die graag proberen.

Specs

Inhoud: 100ml
Verkoopprijs: 24,90, hier te koop bij Lovewareย 
Is โ€™t wat? Ik vind het heel fijn!

De verpakking en mijn eerste indruk

De voorkant van de verpakking van yes for love natural lubricant De achterkant van de verpakking van yes for love natural lubricant, en de gebruiksaanwijzing.

Yes for Love maakt voor zowel voor de kartonnen verpakking als van de tube gebruik van mais als basis in plaats van plastic. De verpakking is een bruin doosje met gouden accenten. Op het doosje vind je al allerlei informatie over dit glijmiddel met zeewier.

In de verpakking vind je de witte tube glijmiddel, waarop je ook weer informatie vindt. Er staat ook duidelijk op de verpakking en de tube vermeld dat dit glijmiddel geen glycerine bevat. Ik vind dat heel fijn, lekker duidelijk!

Dit glijmiddel houdt rekening met de ph-waarde van de vagina. Dit glijmiddel bevat zeewier, waardoor het extra glad aanvoelt en niet plakkerig wordt wanneer het water verdampt is.

De test van Yes for Love Natural Lubricant

Yes for love natural lubricant op een hartjes-schaaltje. Yes for love natural lubricant op mijn vinger.

Het glijmiddel is doorzichtig maar heeft een beetje een licht-oranje tint. Hoewel het glijmiddel niet heel dun is, loopt het wel heel makkelijk uit de tube. Dat valt gelijk op, omdat het al snel een beetje een knoeiboel wordt. Het lijkt alsof deze tube niet supergeschikt is voor dit glijmiddel. Een pompflesje was denk ik echt handiger geweest.

Het glijmiddel voelt wel direct al heel fijn aan. Het glijmiddel voelt licht, maar toch zacht. Het voelt alsof het heel hydraterend is en het glijdt ook heel goed.

Ik kan glijmiddel natuurlijk alleen maar testen op gevoel. Ik kan niet testen wat het daadwerkelijk met een vagina doet. Maar dit glijmiddel voelt echt heel fijn aan bij mijn vulva en vagina. Ik heb het gevoel dat het echt goed en hydraterend is voor mijn vagina.

Sommige glijmiddelen voelen meer als een soort laagje wat gewoon doet wat het moet doen: glijden, en mijn vagina niet irriteren. Maar bij dit glijmiddel heb ik meer het idee alsof het samenwerkt met mijn vagina. Ik hoop dat dat niet al te vaag klinkt.

Ook als het glijmiddel grotendeels opgelost is, lijkt het alsof mijn vagina toch nog steeds wat meer gehydrateerd is dan met ander glijmiddel. Wat ik ook fijn vind, is dat het glijmiddel niet overdreven goed glijdt. Ik wil natuurlijk wel dat glijmiddel zorgt dat alles makkelijker glijdt, maar het moet niet tรฉ glad worden, want dat kan er soms juist voor zorgen dat je weer wat minder voelt. Maar dit Yes for Love Natural Lubricant doet dit voor mij precies goed. Het glijdt, maar niet tรฉ veel. Het is echt zoals ik het graag wil. En dan voelt het ook nog eens heel lief voor mijn vagina.

Je hebt niet zoveel van het glijmiddel nodig, maar door de tube en hoe makkelijk het glijmiddel er uit loopt, is het wel wat lastig te doseren. Hierdoor heb ik wel wat glijmiddel verspild, omdat er gewoon meer uitkwam dan ik wilde. Dat vind ik wel echt een nadeel. Maar verder ben ik echt meer dan tevreden over dit Yes for Love glijmiddel.

Ik vind dit glijmiddel ook heel fijn om te gebruiken met sponsjes/tampons als ik ongesteld ben. Het voelt dan allemaal net wat fijner aan!

Conclusie

Ik ben echt wel fan van Yes for Love Natural Lubricant. Het voelt echt heel fijn aan voor mijn vagina en ik heb het idee dat het ook goed hydrateert. Ik denk dat voor mensen die snel last hebben van irritaties door glijmiddel, dit een heel goed glijmiddel is. Het is zacht en fijn, maar doet wel echt wat het moet doen. En het wordt nooit plakkerig.
Het komt wel te makkelijk uit de tube, waardoor het wel een beetje een knoeiboel kan worden als je niet goed oplet. Maar afgezien daarvan is dit echt superfijn glijmiddel. Zeker een aanrader!

Je kan Yes for Love Natural Lubricant with Seaweeds hier bestellen bij Loveware voor 24,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuke review! Wij begrijpen wat je bedoelt met het gevoel dat je glijmiddel met je samenwerkt! Het probleem met glycerine is niet dat het een slecht ingrediรซnt is op zich, maar dat het vaak in te grote of alleszins verkeerde concentraties wordt gebruikt (goedkopere glijmiddelen). En ALS je er een keer op reageert (huidirritaties), dan raak je er moeilijk nog vanaf, ook als de concentratie goed zit. Er is dan maar รฉรฉn oplossing meer: een glijmiddel zonder glycerine gebruiken. ๐Ÿ™‚

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.