Vlog: Womanizer Liberty vs. Satisfyer Pro Traveler

11-11-2018

Vlog: Womanizer Liberty vs. Satisfyer Pro Traveler

Afgelopen week testte ik de Womanizer Liberty en de Satisfyer Pro Traveler. Dit zijn allebei seksspeeltjes die werken met luchtdrukstimulatie. En allebei zijn ze bedoeld om makkelijk en discreet mee te kunnen nemen. Lekker klein en super discreet. Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze Satisfyer Pro Traveler en de Womanizer Liberty? Is de één nou echt beter dan de ander? Welke moet je nou hebben? Bekijk mijn Tess Tesst YouTube vlog en ik vertel je er alles over!

Vergeet ook niet even te abonneren op mijn YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Zou ik echt heel fijn vinden!

Je kan de Satisfyer Pro Traveler hier bestellen bij bol.com

De Womanizer Liberty kan je hier bestellen bij Euphoria.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.