Womanizer 2GO

13-06-2017

Womanizer 2goWomanizer 2go

Womanizer 2GO, een vlog en een blog

Van de Womanizer 2GO heb ik weer een vlog én een blog gemaakt. De vlog zie je hier, voor de blog scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/bqASje_4BBI[/youtube]

 

Ik ben echt fan van Womanizer. Maar dan ook echt. Mijn Womanizer Pro500 is echt mijn all-time favorite sextoy. Ik had eerst de eerste versie van de Womanizer, maar toen ik hoorde dat de Pro500 uit zou komen, moest ik die echt hebben, want een nog betere versie van mijn favoriete toy, dat is natuurlijk een echte musthave.

Als je nog niet weet wat voor sextoy de Womanizer is, is het handig om eerst deze review even door te lezen.

De verschillende modellen

En er waren ook duidelijk dingen verbeterd: meer standjes, en wat ik vooral echt een verbetering vond dat er nu een plus en een min knopje was. Dus je kon niet alleen omhoog schakelen, maar ook weer terug als een volgend standje toch te intens bleek te zijn. En zoals ook bij de eerste versie, kon je ook bij de Pro500 ook weer met één druk op de knop terug naar standje één, wat echt extreem handig én lekker is als je net bent klaargekomen. Dus ik was al blij, en nu was ik nog blijer.

Hierna kwam er ook nog een Pro40 model uit. Deze was qua design een stuk simpeler, maar wel waterproof én een heel stuk goedkoper. De originele Womanizer kostte 159 euro, de Pro W500 189 euro en die Pro W40 99 euro! Dat is nog steeds veel geld, maar een stuk aantrekkelijker geprijsd. Er is ook nog een Womanizer +size, maar die is eigenlijk alleen maar groter en die heb ik niet getest.

Hele grote lipstick

Womanizer 2goNu is het nieuwste model, de Pro40 uit het assortiment gegaan, en daarvoor in de plaats is dan deze nieuwe Womanizer 2Go gekomen. Een Womanizer die eruit ziet als een lipstick. Wel een hele grote lipstick, wat ergens toch wel echt iets belachelijks heeft. Maar als je je even over het formaat heen zet, dan ziet ‘ie er best cute uit.

Als ik nog nooit een Womanizer had gebruikt, dan was ik echt over the moon geweest met deze Womanizer 2Go. Ik ben er echt heel lekker van klaargekomen (echt echt echt heel lekker!) De stimulatie is geweldig, het gevoel is echt briljant.

Hij ligt ook makkelijk in de hand, makkelijker dan ik had verwacht. Het formaat is hier dus wel weer heel handig voor, ik denk dat een kleinere lipstick minder fijn vast zou houden. Het zuigmondje wat om je clit gaat heeft een andere vorm dan de andere Womanizers, maar hij sluit prima aan, misschien nog wel makkelijker zelfs, dus dat gaat allemaal heel goed en het blijft ook goed zitten.

Geen verbetering

Maar! Ten opzichte van de eerdere modellen, vind ik deze Womanizer 2Go gewoon echt geen verbetering. Deze Womanizer 2Go kost 159 euro. Dat is dus 60 euro duurder dan de Pro40. Dan zou je verwachten dat hij dan ook echt beter is toch, voor 60 euro meer. Of in elk geval dat hij net zo goed is als de originele Womanizer, die ook 159 euro was. Maar dat is gewoon dus niet het geval. En dat vind ik echt heel erg jammer.

De verpakking

Womanizer 2goDe Womanizer 2Go komt in een mooi doosje. Op het eerste gezicht ziet het er zelfs vrij chique uit. Maar als je iets beter kijkt, zie je gewoon echt heel veel krassen op het goud van de verpakking zitten. Bij mij was dit al zo toen ik hem uit de verzenddoos haalde. Er zit verder ook geen bewaarzakje bij, wat ik zelf wel jammer vind bij zo’n dure toy. Al zou je deze toy ook wel los kunnen bewaren, zonder verpakking, maar ik zou het zonde vinden als er krassen op de buitenkant zouden komen.

De Womanizer 2Go lijkt dus op een (hele grote) lippenstift. Je moet dus eerst het dopje open maken, net als bij een echte lippenstift. En wat het rare is, als je dit dopje er weer terug op doet, dan blijft die niet altijd ook echt dicht zitten. Ik dacht in de eerste instantie dat het dopje, of de sluiting ervan, gelijk al stuk was. Maar na een aantal keren proberen, en wat duwen, bleef het dopje ineens wel dicht zitten. En daarna toch weer niet. Het duurde even voor ik het door had, maar je moet het dopje soms dus een seconde of drie aanduwen en dan pas blijft ‘ie (meestal) dicht zitten, soms blijft ‘ie ook wel gewoon gelijk goed dichtzitten. Ik heb echt geen idee waar dit aan ligt. Ik vind het in elk geval wel onhandig. Ik heb de Womanizer 2Go ook al een keer laten vallen, omdat ik hem aan het dopje vast hield, wat toch ineens los schoot. Bij zo’n dure toy mag je toch wel iets meer verwachten dan dit.

De bediening

Dan de bediening. Deze Womanizer heeft maar één knopje. Zelfs de allereerste Womanizer had twee kopjes. Wat al niet ideaal was, maar dit is dus nog minder ideaal. Na een paar seconden indrukken gaat hij aan, en daarna kan je steeds één keer drukken voor een standje hoger. Na dat je alle zes de standjes gehad hebt, gaat hij weer terug naar standje één. Als je dus toch het volgende standje te hard vind, kan je dus niet terug schakelen. Je moet dan de Womanizer van je clit afhalen, en doordrukken tot je weer bij het standje bent wat je wel lekker vond, of drie seconden indrukken om hem uit te zetten, drie seconden indrukken om hem weer aan te zetten, en dan alsnog het juiste standje zoeken. Dan hoef je hem dus niet van je clit te halen, maar dan ben je wel nog langer bezig.

Womanizer 2goIk vind dit echt onhandig. Zeker voor een toy als dit, waarbij een volgend standje best regelmatig te heftig is (voor mij in elk geval), is dit gewoon geen handige manier van bedienen. En waar ik dan wel om moest lachen, in de gebruiksaanwijzing wordt dit ene knopje zowel knopje A als knopje C genoemd. Alsof het twee aparte knopjes zijn. Get real!

En wat ik ook echt heel erg mis, is met één druk op de knop terug naar standje één. Als ik ben klaargekomen, wil ik gewoon direct terug naar zachtste standje, al het andere is dan te heftig. Dat kan met deze niet. Je zou nu dus kunnen door drukken tot hij weer bij standje één is, maar dan zou hij dus eerst harder gaan (als ‘ie niet al op z’n hardst stond tenminste) en dat is echt het laatste wat ik wil als ik net ben klaargekomen. Een andere optie is om hem uit te zetten en daarna weer aan te zetten. Maar zelf heb ik gemerkt dat ik dan meestal geen zin meer heb om door te gaan. Het moment is dan voorbij. Laat maar uit staan dan.

Raar geluid

Ook het geluid van de Womanizer 2Go vond ik harder en vooral irritanter dan de andere uitvoeringen. Het geluid klinkt niet stabiel. In de eerste instantie, toen ik hem op mijn hand probeerde, dacht ik dat hij patronen had, omdat het geluid zo klonk. De stimulatie zelf is wel stabiel, maar het geluid heeft een bepaald patroon. En dat stoort me, zeker omdat het geluid en het gevoel dus niet overeen komen.

Als ik nu een Womanizer zou gaan kopen, zou ik echt veel liever nog eventjes door sparen en 30 euro meer betalen om de Womanizer Pro500 te kopen. Die is dan wel niet waterproof zoals deze 2Go, maar hij functioneert gewoon veel beter en makkelijker. Ik vind het echt heel jammer dat de Pro40 uit het assortiment gehaald is, want dit was gewoon echt een super goede Womanizer, voor een hele aantrekkelijke prijs. Het voelt een beetje zuur dat je dan nu zoveel meer moet betalen, alleen omdat dit ding op een lippenstift lijkt en verder juist alleen maar slechter is.

Womanizer 2goOok bij deze Womanizer krijg je weer een extra zuigmondje die wat groter is, voor als je een wat grotere clitoris hebt, of als je deze gewoon fijner vind voelen. Verder is de Womanizer 2Go oplaadbaar.

Niet zo discreet

Ik kan me er ook niet echt overheen zetten dat hij zo groot is. Waarom, echt, waarom maak je hem helemaal als een lippenstift als je niet het formaat van een lippenstift kan of wil produceren. Waarom? Ik begrijp het gewoon niet. Het blijft echt gewoon stom voelen, zo’n reuze lippenstift. Ik weet niet of ze het bedoeld hebben om hem discreet mee te kunnen nemen, dat zou ik wel verwachten gezien de naam en het uiterlijk, maar niemand, echt, serieus, niemand gaat geloven dat dit een lippenstift is.

Als hij verder nou gewoon helemaal perfect was, dan zou ik denken: ach ja, hij is wat groot uitgevallen, nou en! Maar nu is het gewoon een extra irritatiepunt. Ik vind het jammer. Ik hou echt nog steeds heel erg van Womanizer, maar deze beslissing vind ik gewoon wel apart. Hij functioneert echt goed en lekker, maar toch hoop ik dat ze zich nog gaan bedenken en dat de Pro40 gewoon weer terug komt.

Ik kreeg de Womanizer 2GO van Orion in ruil voor mijn eerlijke review, je kan ‘m hier bestellen bij Orion. Als je ‘m liever in Nederland wilt bestellen, kan dat o.a. hier bij SensualDreams.

Follow my blog with Bloglovin

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Als lipstick 💄 lesbian kan ik tochniet zonder dit kleinood in mijn handtas rondlopen.;-)

  Antwoord
  • Haha ja dan is dit zeker het perfecte accessoire!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tess Tesst bestaat één jaar! | Tess Tesst - […] Sextoy review en vlog by Tess: de Womanizer 2GO […]
 2. Sextoy review by Tess: Womanizer Starlet | Tess Tesst - […] vreugde, bleek deze mini Womanizer echt te werken. OMG, ik was echt zo blij. Ik had natuurlijk al de…
 3. Sextoy review by Tess: Womanizer Plus Size | Tess Tesst - […] heb al meerdere Womanizers uitgetest, de originele, de Pro 500 en de Womanizer 2Go. Deze keer kreeg ik van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.