We-Vibe Wish

30-03-2017

We-vibe wish

Oooh wat was ik blij toen ik de We-Vibe Wish kreeg om te testen! Ik had deze nieuwste toy van We-Vibe al langer op het oog. De Wish is wat je noemt een oplegvibrator. Hij is dus bedoeld voor uitwendig gebruik. Nu vind ik vibraties op mijn clit echt het aller lekkerst, dus zo’n oplegvibrator leek me wel wat, zeker van We-Vibe, want die hebben altijd fijne vibraties.

De Wish is gemaakt van siliconen, en hij voelt echt super zacht aan. Vooral het topje, het lijkt wel of er een soort kussentje onder zit. Maar ik werd gewoon al blij van de toy voelen terwijl ‘ie nog uitstond, zo lekker, je wil hem gewoon blijven aaien. Maar toen ik hem aandeed, werd ik pas écht blij. Wow! Wat een krachtige vibraties! Het geluid was natuurlijk wel hoorbaar, kan niet anders met zo’n krachtige motor, maar niet irritant.

Je kan de Wish opladen met een magneetlader. Super handig, want daardoor heeft ‘ie dus geen rare gaatjes waar je een lader in moet prikken, en is hij dus ook waterproof. De magneetjes zijn ook nog eens heel sterk, dus niet als je ‘m even aanstoot dat de lader gelijk al los laat, want dat is altijd zo irritant! Zeker als het gebeurt zonder dat je het merkt, en je denkt dat je toy aan het opladen is, maar dat dus inmiddels al niet meer het geval is. Maar dat soort toestanden zullen met lader dus niet gebeuren, yay!

Voor de Wish heeft We-Vibe gebruikt gemaakt van wat ze zelf noemen “PowerPulse Vibration”, ze omschrijven het als een soort golvende vibraties. Er zitten twee motoren in, en die wisselen elkaar een beetje af lijkt het, waardoor je een beetje dat golf gevoel krijgt. Zelf merk ik niet echt een spectaculair verschil met de andere We-Vibe’s qua vibratiepatronen en het gevoel daarvan, behalve dat de eerste drie standjes die normaal een gewoon één vast vibratie niveau hebben zonder ritmes, nu ook wat pulseren.

En dat is dan ook gelijk mijn grootste punt van kritiek voor deze toy. Ik vind al die vibratiepatronen echt lekker, maar om klaar te komen, wil ik gewoon graag een steady vibratie, dat vind ik het fijnst. En dat miste ik dus wel nu.

De We-Vibe Wish heeft een lichte kromming waardoor hij goed aansluit op je lichaam. Ik moest even proberen hoe ik ‘m het lekkerst vond liggen. Je kan ‘m met het puntje tegen je clit aan houden en dat de rest van de toy over je schaamlippen heen ligt, of juist andersom, dat ie meer over je schaamheuvel heen ligt. Allebei lekker.

Je kan ‘m ook met de We-Vibe app besturen, wat ik natuurlijk ook wilde proberen. In de app kan je de verschillende vibratie programma’s qua sterkte aanpassen, je kan ze dus harder of zachter laten vibreren. Ook kan je zelf een eigen vibratieprogramma maken door verschillende bestaande programma’s achter elkaar te plakken (je kan zelf kiezen hoe lang je wilt dat elk programma duurt) of door je eigen vibratiepatroon zelf te tekenen.

Natuurlijk wilde ik zelf een vibratiepatroon tekenen. Want er was geen steady vibratie, dus die zou ik dan zelf wel even tekenen. Dus, met de We-Vibe Wish tussen m’n benen (ja, zo kan ‘ie handsfree!) ging ik aan de slag. Maar dat zorgde eigenlijk alleen voor frustraties. Misschien ben ik heel onhandig of is mijn telefoon heel raar (ik moet ook wel een nieuwe!), maar ik kreeg het dus niet voor elkaar om het vibratiepatroon gewoon hard te laten beginnen. Ik moest steeds zachtjes beginnen, en ik had ook maar gewoon één schermpje de ruimte om te tekenen, ik kon dus ook niet een heel lang patroon maken. Maar mijn zelf getekende vibratiepatroon begon dus zachtjes, en daarna ging ie gelijk naar hard (ja ik hou van hard) en bleef ie even daar hangen, en dan begon ‘ie weer opnieuw, dus bij zachtjes. Alsnog geen steady patroon. Grmbl. Wat ik ook probeerde, het lukte gewoon niet. Erg irritant.

Ik probeerde nog wat andere patronen te tekenen, maar laten we zeggen dat ik er geen talent voor heb. Dus maar weer terug naar de standaard vibratiepatronen. Wel erg fijn dat je ze met de app dus wel ook harder kan zetten vind ik. Je kan de app overigens ook laten bedienen door je partner, en die hoeft niet eens in hetzelfde land te zijn, en dan kan hij/zij via de eigen telefoon jouw toy besturen, hoe koel is dat!

Ondanks mijn frustraties over het tekenen, voelde de We-Vibe Wish toch wel echt heel lekker aan. En met het puntje kan je echt super gerichte stimulatie geven op precies het plekje wat je lekker vind. En dat werkte echt heel goed! Er zijn tien verschillende standjes en ik wilde ze wel allemaal proberen. Er is maar één knopje. Die gebruik je om hem aan en uit te zetten, maar ook om mee door de verschillende standen heen te gaan. Het knopje moet je wel vrij hard indrukken, dat vond ik een klein beetje irritant. Maar je hebt in elk geval niet dat ‘ie per ongeluk naar een ander standje door scrolt.

De verschillende standjes zijn leuk, net als bij andere toys van We-Vibe vind ik er een aantal echt lekker. Vooral om op te warmen of te teasen. Maar om klaar te komen koos ik standje twee, wat een van de wat stabielere standjes is,  en dat werd al snel heel lekker. En leidde tot een super intens orgasme.

Ondanks een paar kleine puntjes van kritiek vind ik dit wel echt een hele fijne toy. Ik vind het soms fijn om alleen clitorale stimulatie te hebben, en dat kan natuurlijk met een normale vibrator ook, maar deze is er speciaal voor gemaakt en dat voel je ook wel. Ik vind het echt super fijn dat hij zo lekker zacht aanvoelt. Al trekt ‘ie daardoor ook wel haren en stof aan. Maar gelukkig is de We-Vibe Wish gewoon helemaal waterproof, dus je kan ‘m super makkelijk gewoon schoon spoelen onder de kraan. De Wish krijgt een plekje in mijn nachtkastje <3

Je kan de We-Vibe wish hier kopen bij Easytoys

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: We-Vibe Gala | Tess Tesst - […] We-Vibe Gala lijkt qua design een beetje op de We-Vibe Wish. De Gala is ook een oplegvibrator, dus een vibrator…
  2. Sekstoy review: We-Vibe Melt | Tess Tesst - […] even lekker, maar deze wel. Dit is zo’n toy die ik graag vasthou. Net zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Wish…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.