We-Vibe Wand en Stroker | Wandvibrator review

15-01-2020

Toen Tess en ik op het Wow-vision Event waren afgelopen oktober presenteerde We-vibe hun nieuwe Wandvibrator. Zoals je in de review van Tess kan lezen was ze meteen enthousiast, wat ik vooral gaaf vond was dat je er “gratis” twee attachments bij kreeg. Een penis attachment genaamd “Stroker” en een andere attachment die “Fluttery” heet.

Natuurlijk kregen wij de Wand en zijn attachments van We-vibe in ruil voor een eerlijke review, en was ik als trotse bezitter van een (diva) penis erg benieuwd naar de Stroker attachment.

De We-Vibe Wand

Ik ga heel even kort een reviewstukje schrijven over de Wand, eigenlijk ben ik het helemaal eens met wat Tess schreef in haar conclusie en ga ik er niet te veel over uitweiden.
De wand is qua vibraties echt heel erg goed, lekker diep. Qua bediening als wand vibrator laat het mijns inziens wel wat te wensen over, helemaal in combinatie met de app.

Maar evengoed, het is voor de prijs van € 179 een heel erg goede wand vibrator, en samen met de app is het voor samenspel (op afstand) ook erg leuk, ondanks dat de app soms wat glitchy is, maar welke sextoy app is dat nou niet?

Verder krijg je echt wel wat je van We-Vibe kan verwachten, goede hardware, hoge kwaliteit materialen, overal is wel over nagedacht, en als attachmentloze wand vieb kan er niet heel veel fout gaan.

De We-Vibe Wand stroker attachment

We-vibe wand en stroker attachment prod2

Zoals je wellicht wel weet is de We-Vibe wand niet de enige die komt met attachments. Sommige producenten leveren wandvibrators met sleeves om de structuur van de kop te veranderen, andere zoals bijvoorbeel de Doxy 3 kan je doormiddel van schroefdraad voorzien van attachments voor zowel penis, prostaat en vagina bezitters.

Wat wel vrij uniek is, is dat We-vibe besloten heeft deze attachments gratis mee te verstrekken, meestal moet je attachments later los bijkopen, en bij de Doxy 3 wordt het zelfs door een heel ander bedrijf (Nexus) gemaakt.

Juist omdat We-vibe meestal echt heel goed nadenkt over dit soort dingen was ik erg nieuwsgierig naar de stroker attachment, hoe je hem op de wand zou moeten vastmaken en natuurlijk hoe de Stroker attachment zou presteren.

Overigens is de Stroker attachment niet heel origineel qua vorm, het is een vorm die heel veel penisvibrators hebben, een soort van vleugels die je pik omsluiten, en dat is niet per se heel slecht want die vorm werkt heel goed, neem de Fun Factory Manta, die heeft ook zo’n vorm en is echt nog steeds een van mijn favo toys.

De attachments die bij de We-Vibe Wand zitten zijn beiden uitgevoerd in een soort mintgroen, wat goed past bij het paars van de Wand zelf, estetisch gezien dus een mooie keuze, en nou ja, de kleur maakt niet zoveel uit als “ie het maar goed doet”, toch?

Verwarrende plaatjes

We-vibe wand en stroker | wandvibrator review

Beide attachments worden door frictie op hun plaats gehouden, zowel de wand als de Stroker zijn gemaakt van silicone en zijn zo gemaakt dat ze een beetje ruw (of silky) zijn, hierdoor kan je dus de attachment over de kop van de Wand schuiven en blijft deze zitten omdat het silicone door de wrijving zich niet verplaatst.

Op zich is het opzetten van een opzetstuk dus heel simpel.

Maar ik keek op de doos, en ik keek in de handleiding en vervolgens keek ik naar de Stroker attachment, en er klopte iets niet.

Als je namelijk kijkt naar het plaatje op de doos, denk je dat de stroker op de kop gezet wordt en dat de opening van de Stroker attachment dan mee loopt met de wand zelf zodat je die rechtop kan houden.

Op het plaatje in de handleiding staat het plaatje zoals de Stroker attachment echt er uit ziet en dan zie je dat de opening haaks op de wand komt te staan, en dat is raar, want vanaf dit punt, wordt alles onhandig.

We-vibe wand en stroker | wandvibrator review

De Stroker Attachment

We-vibe wand en stroker attachment

Zoals ik net al zei is de Stroker Attachment gemaakt van Silicone en heeft het flapjes die om je penis heengaan. Aan de binnenkant van die flapjes het gedeelte dat tegen de Wand kop aan zit, zit nog een bollende geribbelde structuur. Ik denk dat de insteek is om zoveel mogelijk sensatie te geven.

Je schuift hem op de kop en dan ben je klaar om de stroker te gaan gebruiken.

De Stroker Attachment getest

Oh GOODY! Een penisvibrator van We-Vibe, dat is wat ik dacht toen ik hoorde dat er een Stroker attachment was.

De goed doordachte techniek van We-vibe is in de seksspeeltjes wereld befaamd, dus je snapt, ik ben dolenthousiast.

Tess moest natuurlijk eerst uitgebreid testen, dus het duurde even voordat ik aan de gang kon. Sowieso mocht ik eerst even een longontsteking doorstaan en ben ik nu aan het testen met een handicap want ik heb een gekneusde rib.

Evengoed, klaarkomen zorgt voor pijnstilling, dus hoppa masturberen!

En toen deed ik de Stroker attachment op de We-vibe Wand en ik wist eigenlijk meteen al dat dit mijn eerste We-vibe teleurstelling ging worden.

What were you thinking?

Omdat de Stroker dus haaks op de kop staat heb je aan de linker- of rechterkant van je pik een enorm stuk wandvibrator dat je onder controle moet houden.

En nu wordt het bedienen van de wand ook meteen ingewikkeld. De Joystick, en de knopjes zijn namelijk geoptimaliseerd voor als je de wand verticaal houdt. En dat doe je nu niet.

Ineens moet je en een wand vasthouden en zorgen dat je stroker stroked en dat je met je duim of een andere vinger de vibratie intensiteit of de patronen bedienen, en dat is eigenlijk schier onmogelijk.

Door de manier waarop de stroker op de kop gemonteerd zit is de bediening eigenlijk volledig onmogelijk, als je het zelf doet, dat is toch zonde?

Verder is de stroker attachment vrij smal. Dus hoe harder mijn pik werd, hoe minder goed hij paste, en hoe minder goed de bollende onderkant de goede plekjes ging raken.

Is het nu dan ook nog de bedoeling dat ik de stroker (what’s in a name he) heen en weer ga bewegen om mijzelf te stroken? Hoe ik dat zou moeten coordineren? Ja natuurlijk heb ik nog een hand, maar als ik dat zou doen dan gaat mijn hand slapen van de heftige vibraties van de kop, en sowieso, dan is een hand links bezig en een hand rechts want anders gaat alles scheef, en dat is net de sensatie van het heel snel een ladder moeten beklimmen, niet echt chill dus.

Hoe smart is de silence met een attachment?

Tijdens ronde 2 van mijn testsessie dacht ik heel even dat ik door de onhandige houding van de Wand ik per ongeluk iets stuk had gemaakt.

Toen ik namelijk begon en mijn pik zich nog in slappe toestand bevond ging alles goed, vieb aan, beetje klooien met de knopjes en al snel werd ik harder. Om de stroker goed op zijn plek te houden deed ik de wand iets omhoog om dat ene plekje net wat beter te raken, en, de wand ging uit.

Er is geen grotere anticlimax dan dat, want het was ondanks het onhandige geklooi NET ZO LEKKER. Maar nee, de smart silence functie was aangegaan doordat ik op een knopje had gedrukt net boven de joystick en dus viel de wand vlak voor wat een glorieuze climax had kunnen zijn, gewoon keihard uit. EN HOE DE FUCK ZET JE HEM DAN WEER AAN?

Nou door huidcontact, maar ja, een pik omringt door silicone? Ja dan is er dus niet veel huidcontact meer, lekker smart joh, silence.

Na wat geklooi met de app had ik uiteindelijk de smart silence weer uit gezet en ging weer verder, ik had op dat punt het knopje boven de joystick nog niet door, en dus je raad het al. Nog een keer viel de Wand uit zodra het echt leuk werd, je moet je namelijk realiseren dat de wand voordat alles volop in de gloria stond mijn buik of mijn ballen raakte en zo de nodige warmte voelde en aan bleef. Maar zodra het uur U uitbrak en de wand door afstand loskwam van mijn lichaam smart silence heel erg goed werkte en mijn orgasme voor een tweede keer helemaal om zeep hielp.

Grootste reden is dus het onhandig vasthouden van de wand en pardoes de smartsilence functie via de knop bij de joystick activeren. Geen feestje dus, echt heel stom.

Conclusie

Ik denk dat je wel snapt dat een silicone attachment echt heel goed schoon te maken is, dus dit stukje slaan we vrolijk over en komen dan dus bij de conclusie.

Op de smartwand zelf is wel wat aan te merken, maar is en blijft een geniale innovatie op het gebied van wandvibrators.

De Stroker attachment lijkt er op het laatste moment een beetje bij verzonnen en presteert dus ook dusdanig. Ik krijg heel erg het gevoel dat na jaren van research de wand geboren was en de marketing afdeling ergens heeft geroepen: “Attachments! Er moeten attachments bij!” en ze al ergens een gietvorm hadden liggen ofzo. Want hoe bedenk je anders dit ontwerp dat alle functionaliteit van de Wand tegen de gebruiker gebruikt?
Had de Stroker niet haaks op de kop gezeten, en had je de wand gewoon verticaal kunnen houden, dan had je nog steeds issues gehad met de smart silence functie, maar deze had veel beter uit gebleven en sowieso was alles veel en veel beter in balans.

Nu is mijn conclusie (en daar ben ik echt een beetje verdrietig over) dat We-vibe voor het eerst echt een miskleun heeft begaan met deze attachment. Het leverde mij zoveel gedoe en frustratie op dat ik niet kan zeggen dat het van toegevoegde waarde is.

Wil je dus een echt goede wand vibrator met werkende attachment voor een penis, koop dan niet de Wand. Want het werkt gewoon niet, er zijn echt betere voorbeelden te bedenken.

Koop je de Wand omdat je een kwalitatief goede wandvibrator wil met een slimme uitstand voor privacy redenen en de mogelijkheid via app te spelen? Dan raad ik de wand in ieder geval wel aan.

Je kan Wand by We-Vibe hier bestellen bij Easytoys voor 179 Euro
Of hier bij Euphoria, ook voor 179 Euro. 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.