Wand vibrators – wat kan je er allemaal mee? + giveaway

Wand vibrators zijn super populair. De Magic Wand, de Europe Magic Wand, de Hitachi, de Doxy, er zijn zoveel soorten. Maar wat kan je nou eigenlijk allemaal doen met een wand vibrator? In deze vlog bespreken we een aantal leuke mogelijkheden.

En, het allerleukste, je kan ook een wand vibrator winnen! Check mijn Instagram post om te zien hoe je meedoet. Het is best wel simpel! Je maakt kans op een Doxy 3R, een Lelo Smart Wand Large, een Rosy Gold Nouveau Wand en een We-Vibe Wand! Genoeg leuks te winnen dus!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.
Wil je weten wat ik de beste wand vibrators vind? Lees dan mijn beste wand vibrators post.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een wand vibrator of ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments