Vlog: Fetish Fantasy Elite Double Trouble en Coco de Mer Spreader Bar and Cuffs

16-09-2018

Vlog: Fetish Fantasy Elite Double Trouble en Coco de Mer Spreader Bar and Cuffs.

In mijn vlog praat ik je elke zondag bij over de toys die ik afgelopen week getest heb.

Deze week vertel ik je als eerste over de Fetish Fantasy Elite Double Trouble. Een cockring met daar aan vast een kleine siliconen dildo. Met deze Double Trouble kan je met één partner toch een dubbele penetratie ervaren. Maar werkt het echt? Check mijn vlog en ik vertel je er alles over.

Daarna vertel ik je over de Leather Spreader Bar en polsboeien van Coco de Mer. Dit was echt één van de leukste producten die ik dit jaar getest heb. Het is wel een beetje een luxe product, maar echt, ik hou er van. In mijn vlog vertel ik je waarom. En extra leuk: je kan ook nog een setje Coco de Mer polsboeien winnen!

Vergeet je ook niet even te abonneren op mijn YouTube kanaal, zou ik echt heel tof vinden!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.