Sextoy review by Tess: Vibe Couture Rabbit Gesture

22-10-2018

Sextoy review by Tess: Vibe Couture Rabbit Gesture

Eerder had ik al een rabbit vibrator van Vibe Couture getest, de Rabbit Skater. Alle duovibrators uit deze lijn kunnen iets bijzonders. De skater kon stoten en de vibrator die ik deze keer getest heb, de Rabbit Gesture, beweegt heen en weer tegen je G-spot. Ik kreeg ‘m van Stephanie van Willie in ruil voor mijn review.

De verpakking

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

Eigenlijk is de verpakking van de Vibe Couture Gesture gewoon hetzefde als de verpakking van de Rabbit Skater. Alleen dan natuurlijk met een foto van de Rabbit Gesture er op. Gewoon een witte doos, met foto dus, en luikje dat je kan open klappen zodat je de toy in het echt vast kan zien. Op de achter- en zijkant van de doos vind je wat informatie over de toy. In de doos vind je een USB oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing voor alle Vibe Couture toys. Het ziet er allemaal prima uit, wel vrij standaard.

De looks en specs van de Vibe Couture Rabbit Gesture

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

De Rabbit Gesture is gemaakt van siliconen en dus helemaal veilig voor je lichaam. Hij is waterproof en oplaadbaar. Het heen en weer bewegen kan ‘ie in drie verschillende snelheden en hij heeft zeven vibratiestandjes, waarvan drie steady. Ik vind deze duovibrator er mooi uitzien. Het goudkleurige plastic aan de onderkant vind ik een mooi detail wat ‘m een iets chiquere uitstraling geeft. Het siliconen voelt lekker glad en een beetje zacht aan en het konijntje is lekker flexibel.

Rabbitvibrators, of duovibrators

 

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

Duovibrators, dus vibrators die zowel je vagina als je clitoris stimuleren, vind ik meestal erg lekker. Je hebt natuurlijk dubbele stimulatie, dus wat mij betreft is dat ook dubbel zo goed. Maar sommige mensen vinden deze dubbele stimulatie juist wat te heftig. En wat met een duovibrator ook nog kan gebeuren, is dat ‘ie niet helemaal lekker past. Wanneer je het staafgedeelte ingebracht hebt, moet de clitorisstimulator natuurlijk nog wel precies het juiste plekje kunnen raken waar jij het lekker vindt. Nu zijn de meeste clitorisstimulators tegenwoordig wel vrij flexibel, waardoor het makkelijk is om ‘m tegen het juiste plekje te leggen, maar het blijft natuurlijk wel altijd iets beperkt.

De test

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

Ik wist al dat ik precies deze vorm die het konijntje (de clitorisstimulator) heeft niet zo heel fijn vond. Dat had ik bij de Rabbit skater, die hetzelfde konijntje heeft, al gemerkt. Wanneer ik de vibraties van het konijntje, of de oortjes, tegen mijn vinger voel, lijkt het heel wat. Maar op mijn clitoris krijg ik ‘m toch niet zo geplaatst dat het ook echt heel lekker voelt. Ik kom er niet precies achter waar dit nu aan ligt. Maar ik miste dus wel wat diepte en kracht bij de clitorisstimulator.

G-spot stimulatie

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

Maar het meest bijzondere aan deze vibrator is natuurlijk het heen en weer bewegen van de top. Om je G-spot te stimuleren is de vorm en de beweging van de Rabbit Gesture heel geschikt. Het voelde ook heel lekker hoe de top heen en weer bewoog over mijn G-spot, want die wist hij inderdaad goed te raken. Om via mijn G-spot klaar te komen (en te squirten) heb ik wel echt stevige stimulatie nodig, dus dat lukte met deze vibrator niet. Maar een lekker gevoel kreeg ik er zeker wel van. Het voelde heel opwindend en ik vind zo’n beweging in mijn vagina toch echt lekkerder dan gewoon vibraties.

Relaxed masturberen

 

Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture Sextoy review by tess: vibe couture rabbit gesture

Het lukt me wel om klaar te komen met deze vibrator, maar als de clitorisstimulator een betere vorm had gehad en diepere vibraties zou geven, dan zou het wel nog veel beter en makkelijker gaan. Maar toch vind ik deze vibrator heel lekker. Ik had het bij de Vibe Couture Rabbit Skater ook al, maar ook deze Rabbit Gesture geeft me gewoon een heel relaxed gevoel tijdens het masturberen. Gewoon lekker, opwindend, makkelijk genieten. Niet dat ik dus per se gelijk helemaal overdonderd word omdat het ZO ONTZETTEND lekker is, maar gewoon fijn, relaxed. En dat is ook wel eens leuk.

Conclusie

Het gevoel dat de Rabbit Gesture me geeft, vind ik echt lekker. De beweging tegen mijn G-spot voelt heel stimulerend. Ontspannen masturberen en langzaam opgewonden worden, dat is wat deze vibrator met mij doet. Als het konijntje een betere vorm en meer kracht gehad had, denk ik dat deze vibrator me wel echt een wow-gevoel gegeven had. Nu was het iets anders dan ik verwacht had, maar dat was zeker niet slecht.

Je kan de Vibe Couture Rabbit Gesture hier bestellen bij Willie voor 86,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Hou zelf niet heel erg van rabbitvibrators, maar vind deze er wel mooi uitzien, en hoy juist wel van dat “lekkere maar niet extreem” gevoel! 🙂

    Antwoord
    • Ja, ik vind dat soms ook wel lekker hoor, gewoon relaxed masturberen 😀

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.