Vlog: Vibe Couture Rabbit Gesture en Curve Yasmin Jarretelset

28-10-2018

Vlog: Vibe Couture Rabbit Gesture en Curve Yasmin Jarretelset

Het is weer zondag, dus tijd voor mijn vlog. Zoals elke week, praat ik je deze keer in mijn YouTube vlog ook weer bij over de afgelopen week. Ik testte de Vibe Couture Rabbit Gesture, een rabbitvibrator met bewegende top die je G-spot stimuleert. En van Easytoys kreeg ik een plus size lingerie setje van het merk Curve. Een deel van het setje was super mooi en een ander deel…. nou, dat zie je in mijn vlog.

In mijn vlog vertel ik je in het kort over deze twee producten. Als je meer wilt weten, kan je mijn geschreven reviews natuurlijk nog even checken!

Als je de vlog leuk vindt, druk dan even op het duimpje omhoog. En als je je ook zou willen abonneren op mijn kanaal, maak je me helemaal blij!

De Vibe Couture Gesture Rabbit kan je hier kopen bij Willie.nl
Het Curve Yasmin setje kan je hier kopen bij Easytoys.

Mijn geschreven review over het Curve Yasmin setje vind je hier.

Mijn geschreven review over de Vibe Couture Rabbit Gesture vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.