Verzwaarde Dubbel Anaal Plug | Buttplug review

01-04-2020

Het is tijd voor wat nieuwe “butt stuff” en dus een review over de Verzwaarde Dubbel Anaal Plug , die ik kreeg van Easytoys in ruil voor een eerlijke review.

Wat een rare naam voor een seksspeeltje?

De Verzwaarde Dubbel Anaal Plug is niet de “echte naam” van dit speeltje. Hij heet namelijk officieel de “Pretty Love Geisha Anal Plug with double ball shape and metal ball inside”.

Ik weet niet zo goed waarom Easytoys de naam van een product zo aanpast, in dit geval wellicht om het een minder grote hoeveelheid woorden te maken voor een speeltje van slechts 10 cm lang. Of juist om het makkelijker te vinden te maken?

Ik zocht mij in ieder geval rot op de site van Easytoys omdat op de doos wel gewoon het merk Pretty Love staat, maar goed ieder zijn meug ofzo?

Je weet nu in ieder geval waar ik het over ga hebben.

Pretty love geisha anal plug

Verzwaarde Dubbel Anaal Plug

Ja, het bekt dus iets beter dan Pretty Love Geisha Anal Plug (enzovoort), maar het is niet echt een sexy naam ofzo. Niet dat dat per se moet. Ik hou wel van to the point. Maar deze naam is een beetje te kort door de bocht. Deze anaal plug is namelijk niet alleen verzwaart. Hij is wel zwaarder dan een normale buttplug, dat klopt, en het dubbel gedeelte komt voort uit het feit dat de buttplug is voorzien van een kleinere en grotere “bal”.

Maar wat deze naam niet doet vermoeden is dat de Buttplug ook voorzien is van twee vrij bewegende gewichtjes, die dus heen en weer bewegen op het moment dat jij je beweegt. Hetgeen ervoor zorgt dat het je nog meer stimuleert.

Het heeft dus heel veel weg van de Fun Factory B Balls duo. En als je kijkt naar de vorm en de rest zou je kunnen denken dat deze vorm, en de overeenkomst niet geheel toevallig is.

Als je dan ook nog weet dat Pretty Love een chinees merk is, dan denk ik al dat je weet waar ik heen wil. Maar China toy of niet, misschien is deze Verzwaarde Dubbel Anaal Plug wel de moeite waard?

Verzwaarde Dubbel Anaal Plug in de doos

Je krijgt deze kleine Verzwaarde Dubbel Anaal Plug opgestuurd in een zwarte doos die eigenlijk wel heel overduidelijk Chinees is (de gele sticker met Chinese tekens er op helpt daar ook niet echt heel erg bij). Maar het is een enorm generieke zwarte doos met een plaatje van de Verzwaarde Dubbel Anaal Plug erop met verder wat plaatjes die uitleggen wat het allemaal kan en hoe je het moet inbrengen enzo.

In de doos zit de Verzwaarde Dubbel Anaal Plug verpakt in een plasticje (waarom) met daaromheen een doorzichtig satijnen zakje voor als je hem na het eerste gebruik weer wil opruimen.

Verder zit er een garantiekaartje in, die je ook vertelt dat je deze plug na gebruik schoon moet maken vanwege de “grote hoeveelheden glijmiddel en andere vloeistoffen” die vrijkomen tijdens het gebruik. En verder een soort van bijsluiter volledig in het Chinees met rare niet anatomisch correcte plaatjes en weinig gevoel voor schaal, die je denk ik moeten uitleggen hoe je deze plug kan gebruiken.

Pretty love geisha anal plug

Verzwaarde Dubbel Anaal Plug getest

Ik moest even zoeken wat ik ook alweer vond van de B Balls Duo, ik was er wel enthousiast over, behalve over de plastic dingetjes met groeven omdat daar nog wel wat in wilde achterblijven.

Nu heeft deze Verzwaarde Dubbel Anaal Plug dat dus niet. En dat vind ik een bonus. Helemaal als je straks leest wat deze buttplug je gaat kosten.

Met wat waterbasis glijmiddel is het inbrengen van de deze buttplug eigenlijk vrij simpel. Juist ook omdat het een stuk siliconen is, en ook omdat mijn kont inmiddels wel iets meer gewend is nog dan eerder.

Toch denk ik dat deze Verzwaarde Dubbel Anaal Plug ook leuk is voor de beginner. Juist omdat de overgang van klein naar groot zo subtiel is dat het ook leuk is voor het “trainen”.

Het inbrengen ging dus vrij soepel, de Verzwaarde Dubbel Anaal Plug zit ook erg comfortabel, ware het niet dat de plug bewegende balletjes heeft en dus blijft stimuleren denk ik dat ik zou vergeten dat ik hem in heb, zo comfortabel zit het allemaal.

Verder vult de Verzwaarde Dubbel Anaal Plug dus redelijk, het is meer een kwestie van gewenning dat ik deze plug zou vergeten vanwege zijn comfort. Maar qua stimulatie raakt hij (en gezien de vorm kan dat ook niet echt) mijn prostaat niet goed genoeg. Het is dus wel lekker, maar zeker niet geweldig.

Wat mij wel opvalt is dat de basis van deze Verzwaarde Dubbel Anaal Plug vrij flexibel is, met glibberige glijmiddel maakt dat het vastpakken wat lastig (maar niet onmogelijk) en het verwijderen van de buttplug is dus even een klusje. De basis is breed en stevig genoeg dat hij niet kan doorschieten, maar ik kan mij voorstellen dat je dit misschien een beetje tricky vindt.

Schoonmaak

De Verzwaarde Dubbel Anaal Plug is helemaal van siliconen, het schoonmaken is dus vrij simpel, toycleaner (of zeep), warm water, en je seksspeeltje is zo schoon. Daarna gewoon drogen en opbergen in het zakje en je Verzwaarde Dubbel Anaal Plug is klaar voor het volgende gebruik.

Conclusie

Dit is een leuke buttplug voor de beginner, maar ook de iets meer ervaren anaal ontdekker. Het feit dat ze Verzwaarde Dubbel Anaal Plug helemaal glad is en niet voorzien is van plastic inserts maakt het zelfs beter geschikt dan de B Balls Duo. Als je dan ziet wat deze buttplug kost denk ik dat je dit seksspeeltje niet mag laten liggen.

Je koopt deze Pretty Love Geisha Anal Plug bij Easytoys voor € 12,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Ik heb deze buttplug ook aangeschaft. Dit was ook meteen mijn eerste ervaring.

  De plug zat heerlijk alleen toen ik hem er uit wilde halen schrok ik wel even.
  Het vastpakken om de plug te verwijderen wilde niet lukken.

  Of dit nu kwam door mijn dikke kont of omdat het gewoon lastig is weet ik niet.
  Persoonlijk vond ik het wel een “spannend” moment. Gelukkig kwam hij met een beetje persen naar buiten.

  Of ik hem overdag ga dragen wat mijn bedoeling was weet ik nog niet.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.