Top 5 beste prostaat stimulators | De beste seksspeeltjes

11-11-2020

Inmiddels het 3de lijstje met beste seksspeeltjes en ik denk dat dit lijstje het meest gevraagd is tot nu toe. Dat gezegd hebbende hoog tijd om deze top 5 beste prostaat stimulators leven in te blazen.

Wat staat er op dit lijstje van de top 5 beste prostaat stimulators?

Het is belangrijk om te weten dat dit eerste lijstje bestaat uit seksspeeltjes die de prostaat stimuleren, het kan dus een dildo zijn, maar ook een vibrator of iets anders. Een overzicht van seksspeeltjes die als enige functie hebben het stimuleren van de prostaat volgt later.

5. ElectraStim Silicone Fusion Habanero

Op nummer 5 vinden we misschien de meest heftige prostaatstimulator die ik tot nu toe heb getest. Grootste reden hiervoor is dat de ElectraStim Silicone Fusion Habanero niet alleen een vrij stevige prostaatstimulator is (letterlijk), maar ook omdat hij door middel van E-stim je prostaat en anus ook van de binnenkant nog eens stimuleert.

Een enorm heftig gevoel dat je maar net moet willen of aankunnen. Evengoed verdient de ElectraStim Silicone Fusion Habanero zeker een plaatsje in deze top 5.

Een uitgebreid verslag van dit seksspeeltje vindt je natuurlijk in mijn ElectraStim Silicone Fusion Habanero Review

Je koopt de Silicone Fusion Habanero bij Erovibes voor € 70,90

4. Lelo Loki Wave

Een van de allereerste seksspeeltjes voor de prostaat die ik ooit mocht testen was de Lelo Loki Wave. Berucht of befaamd (het is maar net hoe je het ziet) om het feit dat deze vibrator de β€œcome hither” beweging heeft die je prostaat echt precies goed stimuleert omdat het voelt omdat iemand met zijn vinger je prostaat stimuleert. Echt heel erg lekker, en ondanks dat het al een tijd geleden is dat ik deze heb gebruikt zeker een speeltje dat in de top 5 beste prostaat stimulators hoort.

In mijn Lelo Loki Wave review lees je meer over dit seksspeeltje voor de prostaat.

Je koopt de Lelo Loki Wave voor € 189,95 bij Easytoys

3. Aneros Trident Helix

Mijn eerste ontdekking van het onder prostaatmasturbators (mensen die graag hun prostaat stimuleren) zeer gewilde β€œHands Free Orgasm” (HFO) kwam door mijn avonturen met de Aneros Trident Helix. Een kleine (maar extreem fijne) prostaatstimulator van Nylon die je door middel van kegel bewegingen je prostaat laat stimuleren. Een proces dat echt heel lang duurt minimaal 40 minuten, maar elke seconde waard is, want het orgasme daarna is hemels. Aneros heeft twee entries in deze top 5, en dat is ook niet heel raar, als je bedenkt dat prostaatstimulatie Core business is voor het bedrijf.

Wie mijn Aneros Trident Helix review leest weet er natuurlijk nog meer over, en vooral hoe blij ik (nog steeds) wordt van deze prostaatstimulator.

Je koopt de Aneros Trident Helix bij bol.com voor € 42,95

2. Njoy Pure wand

Iedereen die ons kent en ons volgt op social media en waar dan ook weten dat zowel ik als Tess enorm gelukkig worden van de Njoy Pure Wand en niet zomaar. Dit stukje perfect gevormd staal zorgt voor precies de goede stimulatie van je P-spot of je G-spot en het is elke keer gewoon raak. Dat is waarschijnlijk ook waarom er zoveel namaakversies of β€œpogingen tot” gemaakt zijn. Wat nu het geheim is van de Njoy Purewand weet niemand, en eigenlijk is het enige wat je hoeft te weten dat je dit seksspeeltje in je verzameling moet hebben, ongeacht of je nu dus een G-spot of een prostaat hebt, het is gewoon altijd goed.

We zijn zo enthousiast dat Tess en ik beiden een aparte review hebben geschreven. Dus lees mijn review over de Njoy Pure Wand, maar kijk ook eens bij Tess’ Njoy Pure Wand review

1. Aneros Vice 2

Je zag net op nummer 3 al de Aneros Helix Trident en nu presenteer ik jullie graag de Aneros Vice 2. Een oplaadbare prostaatvibrator die door zijn grootte en vorm echt alle plekjes precies goed raakt. De Vice 2 is best wel stevig en aan de maat, maar ik hoor van mijn achterban dat hij toch ook best wel te doen voor beginners, evengoed, wees voorzichtig!

Op het moment dat hij uit staat begint de Vice 2 natuurlijk al met stimuleren, gewoon omdat hij precies goed gevormd en groot is. Als je hem dan aanzet merk je dat het toch nog allemaal heftiger kan, diepe vibraties die je tot in je ziel raken (nee maar echt). Genoeg standjes en vibraties om je helemaal van de wereld te brengen. Het is gewoon echt geweldig. Oh ennuh er zit een oplaadbare (!) afstandsbediening bij, hoe awesome is dat! Een terechte nummer 1 in de top 5 beste prostaatstimulators

Ik doe in dit korte stukje de Aneros Vice 2 natuurlijk helemaal geen eer aan, gelukkig doe ik dat in mijn Aneros Vice 2 review vele malen beter.

Je koopt de Aneros Vice 2 bij bol.com voor € 97,95

Tips voor het spelen met je prostaat

Misschien kom je via deze top 5 beste prostaat stimulators voor het eerst hier terecht, of heb je om andere reden nog helemaal niet zoveel ervaring met het spelen met je prostaat. Daarom in het kort even een aantal belangrijke tips.

 • Gebruik veel glijmiddel, afhankelijk van het materiaal van je speeltje kies je een glijmiddel dat het liefst voor anale seks is gemaakt. Het moet in ieder geval lang en goed glijden. Zorg ook dat er glijmiddel op de toy zit, maar ook op en in je anus. Check tussendoor ook of er nog genoeg glijmiddel aanwezig is, en voeg dit eventueel toe mocht dat nodig zijn.
 • Begin niet te groot. Bij prostaatstimulatie gaat het over het algemeen over de juiste vorm en NIET over hoe breed of groot je seksspeeltje is. Een toy als bijvoorbeeld de Aneros Trident is groot genoeg om je goed te kunnen stimuleren
 • Forceer niets, als je je speeltje voor het eerst inbrengt en je voelt pijn, stop dan, neem even rust en probeer het opnieuw. Doet het nog steeds pijn, wacht gewoon even en probeer het later opnieuw. Anale seks is de eerste paar keer meestal wel gevoelig, maar echte pijn moet je er niet van krijgen.
Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

6 Reacties

 1. volgens (betrouwbare) bronnen is NJOY toch echt failliet .Njoytoy heeft exact de zelfde ,alleen een stuk goedkoper

  Antwoord
  • Nou, die bron is zeker niet betrouwbaar, Njoy is niet failliet en levert ook gewoon weer. Njoytoy verkoopt namaak Njoy Pure Wands van slecht materiaal die ook nog schilferen. Zeker niet bodysafe en mogelijk erg gevaarlijk zelfs!

   Antwoord
 2. Is de Wevibe Vector geen kanshebber geweest voor deze top5?

  Antwoord
  • Hi Rein, hoewel de Wevibe vector ook zeker een leuke en goede prostaatstimulator is heeft hij deze top 5 net niet gered.

   Antwoord
   • Bedankt voor de reactie. Ik zat nog te twijfelen tussen deze 2, maar dan ga ik nu voor de Aneros Vice!

    Antwoord
   • Ik heb in ieder geval het goede maatje gevonden 7, 8 cm klein puntig kopje ik slaag er al in 2 maal een orgasme te bereiken per dag zonder erectie zalig de laatste was bij het auto rijden exacte positie bleef maar duren

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.