Top 5 beste masturbators | Beste Seksspeeltjes

16-09-2020

De masturbator is denk ik de meest bekende manier om masturbatie voor mensen met een penis leuker te maken.

En dus werd het hoog tijd dat ik een top 5 beste masturbators op een rij te zetten.

Voor de duidelijkheid dit wordt dus niet een ellenlang verhaal over deze masturbators, je kan namelijk gewoon de reviews lezen.

Natuurlijk zet ik er wel voor het gemak even een linkje bij zodat je snel kan bestellen, mocht je dat willen.

Wat voor masturbators kan je verwachten in dit overzicht?

De term masturbator is eigenlijk een soort deken definitie die alles beslaat waar een penisbezitter zijn piemel in kan steken en zo via stimulatie anders dan gewoon de linker- of rechterhand tot een orgasme te komen.
Dit overzicht zijn de top 5 masturbators die je daadwerkelijk met 1 hand kunt “bedienen” het zijn dus kleinere versies. Op een later tijdstip volgen de heupen, bustes en grotere masturbators.

En dus nu zonder verder te veel woorden vuil te maken, de Top 5 beste masturbators (volgens Jay)

5. Tenga Spinner

De Tenga spinner is niet zomaar een masturbator, hij maakt onderdeel uit van een serie die het Japanse merk Tenga uitbrengt. Deze serie wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe masturbators en je zal ze, omdat ze altijd erg lekker zijn vaker op onze website tegenkomen.

Het merk Tenga is een kei in het maken van masturbators, het is ook niet voor niets dat dit merk maar liefst 3x voorkomt in dit lijstje. Echt een bedrijf dat van wanten weet als het gaat om onaholes dus.

Je koopt de Tenga Spinners bij Easytoys voor € 37,95

De review over de Tenga Spinner Shell vindt je hier.

4. La Boca Della Verita

Ik kreeg La Boca Della Verita van Motsutoys, en als een echte Japanse toy heeft dit seksspeeljte een heel (hentai) verhaal achter zich hangen. Het komt ook niet zo vaak voor dat een masturbator zijn eigen specifieke glijmiddel heeft om de sensatie nog beter te maken. Deze heeft dat daarentegen wel en het is dan ook echt de moeite waard.

Je koopt de La Boca Della Verita masturbator bij Motsutoys voor €39,95

Het bijbehorende glijmiddel kost je € 14,95, natuurlijk ook bij Motsutoys

Mijn review over La Boca Della Verita en bijbehorend glijmiddel vind je natuurlijk hier in mijn review. https://www.tesstesst.nl/seksspeeltjes/voor-de-penis/masturbators/la-boca-della-verita-masturbator-en-glijmiddel-review/

3. Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

De tweede Tenga onahole of, zo je wil, masturbator die dit lijstje heeft gehaald. De Flip serie van Tenga is al jarenlang een begrip onder reviewers en masturbatiefans, er zijn heel veel versie van te krijgen. Maar de lekkerste tot nu toe is toch wel de Tenga Flip Orb Strong Blue Rush.

Een herbruikbare masturbator die je gewoon open kan klappen en zo extreem goed kan reinigen, en natuurlijk ook laten drogen.

Doordat de case van deze onahole gemaakt is van stevig (en dus duurzaam) plastic kan je langdurig genieten van deze masturbator en kan je er dus erg lang plezier van hebben/

Buiten natuurlijk het schoonmaakgemak is ook de sensatie van de (blauwe) balletjes in de masturbator niet te versmaden, en dat maakt hem dan ook een top 3 (van de 5) masturbator.

Je koopt de Tenga Flip Orb Strong Blue Rush bij Easytoys voor € 89,95

Mijn uitgebreide review vindt je hier https://www.tesstesst.nl/seksspeeltjes/voor-de-penis/masturbators/tenga-flip-orb-strong-blue-rush-masturbator-review/

2. Ondo! Nupu (versie 1 EN 2).

Het is misschien niet eerlijk om twee masturbators samen op een plekje te zetten in deze top 5 masturbators, tegelijkertijd verdienen deze “dezelfde maar net ff anders” speeltjes deze plek gewoon.

De Ondo! Nupu was de eerste masturbator met tanden (ja, tanden) die ik gebruikte en de sensatie was hemels.

Je krijgt niet alleen een mond bij deze onahole, aan de andere kant zit namelijk een vulva.

En als dat nog niet genoeg is, zijn beide masturbators ook nog heel redelijk geprijsd, en kan je zelfs met beperkt budget een erg lekkere masturbator hebben.

Zo koop je de Ondo! Nupu (deel 1) voor slechts € 24,95 bij Motsutoys

De nieuwere Ondo! Nupu 2 is slechts 5 euro duurder en dus betaal je € 29,95 bij Motsutoys

En hier vindt jij natuurlijk de review van de Ondo! Nupu en de review van de Ondo! Nupu 2

1.  Tenga Crysta Leaf

De nummer één (van dit moment) is toch wel de Tenga Crysta Leaf. De derde en laatste Tenga masturbator in deze lijst verdient alle lof.

Niet alleen is hij herbruikbaar, het is esthetisch gezien ook nog echt een heel erg mooie masturbator.

Door het kristalachtige type en de zwarte bladeren die erin verwerkt zitten kan je de Tenga Crysta Leaf als objet d’art op tafel zetten (met een lichtje er onder) en de wereld zou niet zeggen dat je een masturbator op je salontafel hebt staan.

Buiten de looks zijn er natuurlijk ook de feels, en die zijn, zoals ik inmiddels ben komen te verwachten van Tenga echt subliem. Het knappe van Tenga is dat ze ook elke keer een echt nieuwe sensatie weten te creëren, en de Crysta Leaf is erg lekker.

Een welverdiende eerste plek dus.

Je koopt de Tenga Crysta Leaf bij Easytoys voor € 49,95

Mijn review vind je hier.

Masturbators die ook even genoemd moeten worden

Misschien verbaast het je, en dus wil ik toch ook even de Fleshlight noemen. Ik heb inmiddels best wel wat Fleshlights gereviewed, en ze zijn stuk voor stuk allemaal erg lekker.

Dus waarom dan geen top 5 spot? Voornamelijk omdat in mijn ervaring de Fleshlights eigenlijk allemaal steeds hetzelfde doen. Je kan natuurlijk een Fleshlight kopen gevormd naar de vajayjay van een een heuze pornoster, maar de sensaties zijn eigenlijk allemaal hetzelfde te noemen.

Maakt dat een slechte masturbator? Nee zeker niet, Fleshlight is namelijk niet voor niets een merk dat echt al bijna decennialang aan de weg timmert. Maar, top 5 materiaal? Nee.

Evengoed, bekijk eens mijn review van de Stoya Destroya Fleshlights, of kijk naar mijn andere reviews over deze masturbators.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.