Tess test een gigolo – Tom Smith

16-08-2019

Tess test een gigolo

Regelmatig krijg ik berichtjes op Instagram van mensen die ik niet ken. Vaak heel leuk, maar soms ook niet. Daarom kijk ik eerst altijd even op het profiel van die persoon. Zo deed ik dat ook zo’n anderhalve maand geleden, toen ik een berichtje ontving van ene Tom Smith. ‘Gezelschapsheer’ zag ik op zijn profiel staan. Er begon me iets te dagen. Ik checkte zijn website en al snel appte ik mijn beste vriendin. “OMG, Eva! Ik krijg net een berichtje van een gigolo! Straks wil ‘ie dat ik ‘m ga testen! Wat moet ik dan zeggen??”

Het eerste contact

Ik was er nog niet helemaal uit, maar stuurde Tom wel een berichtje terug. Even kijken wat hij wou. Bleek dat hij iets heel anders wilde. Ik wist niet of ik opgelucht of teleurgesteld moest zijn. Ik appte Eva dat ik er nu in elk geval niet meer over na hoefde te denken. We lachten er samen om. Maar even later ging het gesprek met Tom Smith toch over het testen. Moest ik er dus toch nog over nadenken. Ik, naar een gigolo. Zou dat wat voor mij zijn?

Af en toe kreeg ik een berichtje van hem en ondertussen nam ik mijn tijd om te denken of ik dit wilde. Het leek me eigenlijk wel heel spannend. Maar wat als mensen zouden gaan denken dat ik zomaar iedereen wel uit wil testen en ik allemaal ranzige berichtjes zou krijgen? Of negatieve reacties? Is het niet raar om een persoon uit te testen? Het hield me flink bezig, maar uiteindelijk won de nieuwsgierigheid het. Tom kwam over als een hele attente, geïnteresseerde man, dus ik besloot het te doen. En zo maakten we een date. Ik zou een gigolo gaan testen.

Een hele date

Hij vroeg wat ik wilde doen. Ik dacht dat hij het over seks had, maar ik bleek er naast te zitten. Het zou echt een hele date worden. Een hele dag en ook nog een nacht als ik dat zou willen. Het beeld wat ik had bij een gigolo was dat je afspreekt, voor een of twee uurtjes, dat je dan gewoon gelijk seks gaat hebben en dan is de tijd op en ga je weer naar huis. Maar dat was duidelijk niet wat Tom Smith doet. We spraken af om eerst naar de sauna te gaan en dan naar een hotel. Daar ook wat eten en ik kon dus blijven slapen ook. Maar dat zag ik niet zo zitten, want ik vind het echt niet fijn om ergens anders te slapen dan in mijn eigen bed. Bovendien leek het me ook wel echt lang, zo’n hele dag.

Onze date was nog wat ver weg, Tom was nog op vakantie en ik had ook nog andere dingen in mijn agenda, dus het zou nog iets meer dan een maand duren. Ondertussen was hij alles aan het regelen. Hij vroeg of een privé sauna me leuk leek. Natuurlijk vond ik dat een super koel idee, ik was nog nooit in een privé sauna geweest. Leek me super tof. Hij regelde alles. Hij zou me komen ophalen en me ook weer naar huis brengen. Ik hoefde verder niks te doen. Dat voelde zo relaxed en zo luxe. Normaal ben ik de persoon die dat soort dingen regelt. Alles uitzoeken, uitgebreid alle opties bekijken, overleggen. Maar nu deed Tom dat. En ik vond het heerlijk.  Dit was echt niet wat ik verwacht had bij een gigolo.

Twijfels

Af en toe kreeg ik een berichtje van hem. Soms gewoon om me een fijne dag te wensen en dan weer om een gesprekje aan te knopen. Eigenlijk bijna altijd gezellig, interessant en attent. Maar hoe dichter bij de datum van de date kwam, hoe meer twijfels ik kreeg. Het was zo uit mijn comfort zone. Jay en ik hebben een open relatie, dus het is niet zo dat ik nooit wat met anderen doe. Maar ik ben een kinkster en kink daten gaat toch echt anders. Ik date eigenlijk nooit met iemand die ik nog niet ken. En van tevoren wordt alles uitgebreid besproken en onderhandeld. Gewoon lekker duidelijk. Hou ik van.

Maar Tom kende ik helemaal niet. Ik wist niet eens of ik hem leuk vond. Ja, hij kwam aardig en attent over, maar berichtjes uitwisselen is toch echt anders dan real life contact. Een verkeerde smiley, een grapje dat ik niet grappig vind, van die kleine dingetjes brengen mij dan enorm aan het twijfelen. Wat als ik ‘m in het echt gewoon stom vind? Wat als ik die hele dag veel te lang vind duren? Wat als we elkaar niks te zeggen hebben? Wat als hij mij niet leuk vind? Of maakt dat niets uit als je een gigolo bent?

Het gaf mij in elk geval stof tot nadenken. En het was een mooie oefening voor mij om te kijken wat ik nou echt wou. En mijn grenzen aan te geven als dat nodig was. Ik kon het ook gewoon zeggen natuurlijk, als ik hem niet leuk vond. Als ik het te lang vond duren, kon ik ook gewoon zeggen dat ik naar huis wilde. Ja, dat is dan misschien lullig, maar wel eerlijk.

Maar wat wil jij?

Tom had het regelmatig over wat ik wilde. Het klinkt misschien raar, maar dat vond ik best een lastig vraagstuk. Als kinkster ben ik sub, de onderdanige partij dus. Ik geniet er van als de ander bepaalt. Natuurlijk heb ik niet alleen maar kinky seks, maar ook bij ‘normale’ seks ben ik toch ook veel bezig met wat de ander leuk en lekker vind. Ik ben wel iemand die graag ontvangt (yes, that’s me!), maar ik wil ook wel echt dat de ander het ook allemaal leuk vind. Dat vind ik ook belangrijk en zeker als je vaker met iemand wilt seksen, is het ook wel handig om daar aandacht aan te besteden. Maar met een gigolo, of gezelschapsheer, is het toch anders. Een soort vrijbrief voor egoïstische seks, puur gericht op mijn genot. Dus wat wou ik dan?

Keuzestress

Ik dacht er lang over na. Bedacht de wildste scenario’s, maar ook gewoon hele brave vanilla dingen. Het kon gewoon allemaal. Ik kreeg er bijna keuzestress van. Dit was mijn kans, ik moest nu wel het juiste kiezen. Anders was het een gemiste kans, want hoe vaak zou ik hierna nou met een gigolo zijn? Maar uiteindelijk bedacht ik me dat ik eigenlijk niet zo van het plannen ben. Misschien had ik op dat moment helemaal geen zin in het hele scenario wat ik dan voorgesteld had. Misschien had ik met hem wel een heel ander soort klik, waardoor het niet zou passen. Misschien had ik zin in vanilla, misschien had ik zin in kink. Je weet het gewoon nooit bij mij. Dus ik liet het los en ging voor het ‘we zien het wel’-scenario.

Waarom vond ik dit ook alweer een goed idee?

De avond voor mijn date met Tom kreeg ik toch echt wel last van stress. Ik wist niet wat ik aan moest trekken, of ik sexy lingerie mee moest nemen en of ik überhaupt nog wel zin had. Dit is echt hoe mijn leven werkt. Ik spreek iets af, ben super enthousiast, maar als het dan zo ver is, vraag ik me af waarom ik het in godsnaam heb afgesproken. Als ik er dan eenmaal aan begonnen ben, is mijn enthousiasme (bijna) altijd weer terug en ook achteraf ben ik super happy. Maar die momenten net ervoor, dan zeg ik liever gewoon af.

Je zou denken dat als je dit van jezelf weet, dat je dat dan niet serieus meer neemt. Maar nee. Ik vervloekte mezelf voor het maken van deze afspraak en vond het echt geen goed idee en vroeg me echt af wat me bezielde om een date met een gigolo te maken. Ik appte ook nog wat met Eva, die nog aanbood om me tijdens de date te bellen en te doen alsof er een of andere crisis was als het echt niet leuk zou zijn. Ook drukte ze me op het hart om vooral live mijn locatie te delen. Want stel je voor dat Tom me zou ontvoeren en verkrachten. ‘Eva, denk je niet dat dat een beetje omslachtig is, voor een man die betaald krijgt om seks te hebben? Met wie ik op een date ga, om seks te hebben?’ Maar nou ja, je weet maar nooit.

En toen was het zo ver…

De volgende ochtend pakte ik m’n tas in. Ik gooide er toch maar wat leuke lingerie in, een flesje Sliquid en condooms, want je weet vast hoe picky ik ben als het gaat over glijmiddel. Ook nam ik een badjas en slippers mee voor de sauna en nog een leuke zwarte kimono. Ook gooide ik nog wat verzorgingsproducten in mijn inmiddels toch wel volle tas. Ik smeerde een klein beetje make-up op, niet teveel, want sauna. Helemaal geen make-up vond ik niet fijn voelen. Ik probeerde wat te ontbijten en ondertussen een serie te kijken als afleiding. Ik kon wel een saunaatje gebruiken ter ontspanning. Maar misschien toch liever gewoon met iemand die ik al kende.

Even dubbel checken of ik alles had ingepakt en toen piepte mijn telefoon. Een berichtje van Tom Smith: “Hoi Tess, ik ben er”. Echt stipt op tijd. Ik gaf Jay nog een knuffel en liep naar buiten. Voor een hippe auto zag ik hem staan, met een grote glimlach op z’n gezicht.

Ben je benieuwd hoe het verder gaat? Lees de rest van mijn gigolo ervaringen maandag 19 augustus om 12 uur.

Ondertussen kan je alvast op de website van Tom Smith kijken voor meer informatie over hem.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

11 Reacties

 1. WAT IS DIT VOOR CLIFFHANGER

  Antwoord
  • Hahahahaha ja wees blij dat het niet net zoals GTST is, met zo’n zomerstop van weken 😛 Al was die cliffhanger niet echt spannend 😛

   Antwoord
 2. Zoooo gemeen! Ik wil weten hoe het verder gaat! 😅

  Antwoord
  • Biiijjjna maandag 😉

   Antwoord
 3. Ga je in het volgende deel ook in op de eventuele verschillen en/of overeenkomsten die er zijn met mannen die naar een prostituee gaan? Daar hangt best een stigma overeen terwijl het wezenlijk niet veel verschilt. Ik ben benieuwd of dit contact je mening daarover vormt of veranderd?

  Antwoord
  • Nee, ik vertel in het volgende deel gewoon mijn ervaringen met Tom, hoe de date ging en hoe ik het vond.
   Maar ik moet zeggen dat ik het wel een interessant onderwerp vind! Ik heb zelf geen (voor)oordeel over mannen die een prostituee of een escort bezoeken, dus mijn persoonlijke mening is daar nu nog steeds hetzelde over. Maar wellicht wel leuk om hier later eens wat over te schrijven.

   Antwoord
 4. Wat doe je nou?? Je kan niet zo maar een review in tweeën knippen. Ik zat er net lekker in!
  Je websites krijgt vast enorm veel hits maandag. Wat een avontuur!!!

  Antwoord
  • Haha ja goed idee dit toch? Werd anders ook wel een lang verhaal hoor 😉 Maar tis al bijna maandag! 😀

   Antwoord
   • Ja ja, het duurt nog best lang!
    Hou je adem maar eens in tot maandag, duurt een eeuwigheid.
    En sinds wanneer is een lang verhaal een probleem?

    Antwoord
 5. Heb zelf de stoute schoenen ook aangetrokken ondanks mijn relatie. Ik ben 44 en thuis is ons seksleven dood helaas. Mijn partner is vrachtwagen chauffeur en vaak weg zodat ik gewoon thuis kan afspreken. Ik krijg zoveel warmte en intimiteit in 2 uur dat ik er weer een maand mee vooruit kan. Zo, fijn iemand te boeken en daarna gewoon lekker geen rompslomp meer. Kan het iedereen aanraden, durf en geniet van een bfe.

  Antwoord
  • Ik boek deze kanjer nog steeds! Als ik het durfde, dan durf jij het ook.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.