Tenga Flip ORB Strong Blue Rush | Masturbator Review

27-11-2019

Op Erofame had ik hem al zien liggen, toen waren er nog geen samples, maar gelukkig kreeg ik al snel een email van Tina van Tenga, en gelukkig kreeg ik de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush in ruil voor een eerlijke review.

Flip series

Als je mijn reviews leest dat weet je dat ik inmiddels al aardige geflipt ben, wat je ook weet, is dat ik ook al aardig wat masturbators van de Flip series heb ontvangen, getest en gereviewed. Dus samen met deze Tenga Flip ORB Strong Blue heb ik een aardige verzameling flips, dus hieronder een overzichtje van alle Flips die ik heb.

In chronologische volgorde zijn dat:

  1. Tenga Flip Hole
  2. Tenga Flip 0 (white)
  3. Tenga Flip 0 Strong EV (black)
  4. Tenga Flip Orb Blue Rush (white)
  5. Tenga Flip ORB Strong Blue Rush (black)

Al met al zijn het steeds verbeteringen, met in achtneming van wat reviewers en gebruikers aan Tenga melden. En daarmee maak je uiteindelijk natuurlijk een meer dan fantastisch product, en het kan dan niet altijd mijn smaak zijn, eigenlijk is Tenga altijd spot on met wat ze maken, futuristisch, lekker en eigenlijk altijd waar voor je geld.

Tenga Flip ORB Strong Blue Rush in de doos

Nou ja doos, ik zei net al dat Tenga futuristisch is, de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush wordt dan ook geleverd in een plastic blisterverpakking, dat is misschien niet helemaal meer van deze tijd, met vervuiling en veel te veel plastic enzo, maar ik neem aan dat Tenga daar inmiddels ook over aan het nadenken is, en we binnenkort iets krijgen wat beter te recyclen is.

En verder is het natuurlijk vrij minimalistisch, je krijgt een zakje holelotion, daar heb ik al vaak genoeg over geschreven (lees dus ook mijn andere Tenga reviews) en dus de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush.

Tenga Flip ORB Strong Blue Rush

Tenga flip orb strong blue rush dichtgeklapt

De Tenga Flip ORB Strong Blue Rush is net zoals zijn voorgangers gemaakt van een buitenkant van plastic en een binnenkant gemaakt van TPE.

De Tenga Flip ORB series kenmerkt zich doordat Tenga in het TPR op strategische plaatsen ook nog plastic balletjes (Orbs) heeft geplaatst. Hierdoor krijg je extra stimulatie wat een heel bijzonder en fijn effect geeft.

Het verschil tussen de Tenga Flip ORB Blue en de Tenga Flip ORB Strong Blue is dus niet het gebruik van de orbs, nee maar het verschil in stevigheid van het TPR dat in de Tenga Flip ORB Strong Blue verwerkt zit.

Zoals elke masturbator uit de Flip series is de Tenga Flip ORB Strong Blue open te klappen zodat je met zeep of toycleaner heel goed de binnenkant kan reinigen, en belangrijker nog, het kan drogen, en dus zo, ondanks dat er sprake is van TPR/TPE zo goed en zo hygiënisch mogelijk kan schoonmaken en uiteindelijk ook je masturbator goed droog kan opbergen. Dat laatste voorkomt (micro) schimmel, en wie wil er nou schimmel aan zijn pimmel? Ik niet in ieder geval.

Buiten het schoonmaken, maakt het openklappen de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush ook heel makkelijk als je er glijmiddel in wil doen, je kan hem openklappen, lube aanbrengen, dichtklappen en klaar. Je hoeft dan alleen nog een beetje glijmiddel toe te voegen bij ingang, en natuurlijk op je penis, en je bent er helemaal klaar voor.

En oh ja, er zitten op de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush aan de zijkant knoppen zodat je zelf de druk ook nog kan variëren, en dat werkt in deze versie echt heel goed.

Blue Rush of Orange Crash?

De nieuwe Orb serie heeft dus ook nog eens twee verschillende opties, samen met het witte zachtere en het zwarte strong heb je nu dus 4 mogelijkheden qua masturbator.

Ik koos de eerste keer voor de Tenga Flip ORB Blue Rush omdat deze ondanks dat hij niet “strong” was toch al steviger aanvoelde, het wave patroon is iets wat ik sowieso al lekker vond en de bolletjes die in de Tenga Flip ORB Orange Crash zitten spraken mij persoonlijk niet zo aan.

Om de zachte en de stevige versie te kunnen vergelijken vroeg ik natuurlijk ook om de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush, want die bolletjes (dat is de textuur, niet de orbs) dat sprak mij gewoon niet zo aan. Plus het was ook gewoon een goede kans om deze twee Blue Rush Masturbators te vergelijken.

Tenga flip orb strong blue rush open geklapt, je ziet nu de blauwe orbs aan de binnenkant en hoe ze geïntegreerd zitten het tpe.

Tenga Flip ORB Strong Blue Rush getest

Ik zou eigenlijk iets heel anders gaan testen voor deze review. Maar sinds het pakket uit Japan binnen was lonkte de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush naar mij. Dat omdat ik weet dat ik enorm blij word van de Strong producten van Tenga. Dat extra stevige, de structuur die Tenga zo goed weet te maken en je te laten voelen. Het vraagt er gewoon om.

En dus, gaf ik toe aan het verlangen, ja echt, verlangen om met deze Tenga Flip ORB Strong Blue Rush te mogen masturberen.

Dus, uitpakken, inluben, en aan de gang. Dat dacht ik, waar ik even geen rekening mee gehouden had was dat een plastic fles glijmiddel er niet zo goed tegen kan als je hem laat vallen en er vervolgens met je niet geringe gewicht ook nog bovenop gaat staan.

Dus eerst mocht ik echt focking overal glijmiddel vanaf gaan halen, en ja, glijmiddel, dus alles was spekglad. Maar goed, een slechte generale…ofzo.

Na veel te lang schoonmaken kon ik toch nog even relaxen en deze masturbator echt daadwerkelijk te gaan gebruiken.

Het stevige TPR omsloot mijn penis, de Orbs en waves deden hun werk, ik was daadwerkelijk uit het veld geslagen over hoe goed dit allemaal voelt. De Tenga Flip ORB Strong Blue Rush was na 1x testen in een keer in mijn lijst van beste seksspeeltjes, in EEN keer.

Om zeker te zijn van mijn zaak moest ik de dagen erna, en ook vanmorgen vroeg voordat ik deze review begon te tikken nogmaals aan de gang met de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush. Ja dat moest, voor science, helemaal niet voor het geweldige orgasme, de heerlijke stimulatie, het OMG YES gevoel. Nee helemaal niet. HET WAS FOR SCIENCE!

En nu nadat ik voor de wetenschap een paar keer heerlijk ben klaargekomen in deze masturbator, met deze masturbator, is dit mijn meest favo masturbator allertijden (althans voor nu). Dit ding gaat niet meer van mijn nachtkastje af. Hij blijft in de buurt, voor als ik zin heb, of gewoon omdat ik lekker wil klaarkomen. Zo goed is dit ding dus. En ik ben eigenlijk helemaal nooit zo fan van Masturbators. Meer het is eindelijk toch zo ver.

De Tenga Flip ORB Strong Blue Rush schoonmaken

Ik had het hierboven natuurlijk allang verklapt, het schoonmaken is een eitje. En ja het is natuurlijk TPR, het is natuurlijk poreus, maar as far as masturbators go, is de Tenga Flip ORB Strong Blue Rush heel erg goed schoon te maken, wat ook wel moet met al dat doorzichtige TPR.

Maar serieus het is echt zo simpel, neem hem ff mee onder de douche, spray er toycleaner op, of niet al te agressieve zeep even goed spoelen met de douchekop, en lekker laten drogen. Het is allemaal zo simpel.

Conclusie

Ik had de hoop op een echte jubelreview een beetje opgegeven voor 2019, ik bedoel ik heb echt wel heel lekkere toys getest, maar zo fijn als deze Tenga Flip ORB Strong Blue Rush? Nee dat was mij dit jaar nog niet overkomen, en met een jubelreview volgt dus ook een jubel conclusie.

En dat is, koop dit ding als je een piemel hebt en je van stevige stimulatie houdt. Koop hem, gebruik hem, geniet ervan, want dat kan met deze masturbator. Het is echt, gewoon, absoluut geweldig.

Ondanks dat de Tenga Flip Orb Strong Blue Rush echt heel erg nieuw is, is hij vandaag al te koop bij Easytoys! Je koopt hem voor € 89,95

Het witte zachtere broertje, de Tenga Flip Orb Blue Rush (wit), is op ook te koop bij Easytoys voor € 89,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.