Teazers Massage Gun

23-09-2022

Een massage gun, dat klinkt goed, toch? Eerder schreef Jay al eens over een soortgelijk apparaat, maar de Teazers Massage Gun ziet er toch toffer uit en ik was wel benieuwd naar de mogelijkheden. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 standen
Waterproof: nee
Verkoopprijs: nu vet in de aanbieding voor 59,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Dit ding doet het goed!

De verpakking en de inhoud

De teazers massage gun  voor de voorkant van de verpakking. De achterkant van de verpakking, de teazers massage gun , de opzetstukjes, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

De Teazers Massage Gun zit in een grote, donkergrijze doos. Het ziet er clean en prima uit, beetje saai misschien. Op de voorkant zie je een foto van de massage gun en op de achterkant van de doos vind je wat informatie over het apparaat.

In de doos vind je natuurlijk de Teazers Massage Gun zelf, vier opzetstukjes, een USB-oplaadkabeltje en een (vrij onduidelijke) gebruiksaanwijzing. In die gebruiksaanwijzing worden Chinese tekens afgewisseld met Engelse tekst, dus het is een beetje onoverzichtelijk. Op zich is het geen heel moeilijk apparaat, dus ik weet niet of je er veel aan mist als je ‘m niet leest.

Mijn eerste indruk van de Teazers Massage Gun

De teazers massage gun  in mijn hand. De onderkant van de teazers massage gun , met het knopje.

Ik vind dit apparaat er echt wel tof uitzien! Het rode, metallic kleurtje is echt heel mooi. Op het handvat zie je ook het Teazers logo wat er best speels uitziet. Onderop zit een powerknopje, waarmee je ook door de negen standjes heen klikt. Het knopje is een beetje verstopt, het valt echt niet zo op.

Op de achterkant heb je een LED-schermpje. Als je de Massage Gun aanzet, gaan daar lichtjes in allerlei vormpjes branden en knipperen. Het ziet er gelijk uit alsof dit allemaal speciale dingen doet, maar die lichtjes zijn dus verder nergens voor en je hebt er ook precies niks aan. Behalve dan dat je misschien even het idee hebt dat je echt een technologisch hoogstandje in je handen hebt.

De test van de Teazers Massage Gun

De opzetstukjes van de teazers massage gun Het led-schermpje van de teazers massage gun

Ik wist al van dat massage gun van Jay dat je écht lekker kan masseren met zulk soort apparaten. Die van Jay was wel echt een vrij professioneel ding, dus ik was benieuwd hoe deze Teazers variant zou zijn. Deze ziet er toch schattiger en kleiner uit. Ook voelt ‘ ie wat lichter en handzamer.

Je krijgt dus vier verschillende opzetstukjes bij deze gun, maar ik begon met het meest standaard opzetstuk: de bol. De bol is trouwens van een onbekend materiaal. Op de verpakking staat dat het allemaal ABS is, maar de bal lijkt van een soort schuimachtig-materiaal. Hij deukt een heel klein beetje in als je er hard in knijpt en er zitten ook allemaal kleine gaatjes in.

Ik was er al snel achter dat als massageapparaat de Teazers gun echt perfect is. Wat voelt dit lekker! De bol beweegt eigenlijk gewoon heel snel naar voren en naar achteren en op die manier krijgen je spieren echt een goede, stevige massage die heel diep doordringt.

Wat het fijne is, is dat je dit ook prima bij jezelf kan doen. Natuurlijk is het echt fijner en nog lekkerder als iemand anders dat doet, zodat je helemaal kan ontspannen en genieten van de massage, maar als het nodig is, kan je het ook prima zelf doen. Ik heb mijn eigen schouders heel wat tijd gemasseerd met deze massage gun, ik ben weer helemaal soepel!

Er zijn negen standjes, maar eerlijk gezegd maakt het mij niet super veel uit welk standje gebruikt wordt. Standje één is al gelijk heel heftig. Het is puur dat het opzetstukje dan sneller heen en weer beweegt. Voor mij maakt dit in zo’n massageapparaat duidelijk minder verschil dan bij een vibrator.

Natuurlijk heb ik alle opzetstukjes geprobeerd, maar toch vind ik wel echt die bal het fijnst. De andere drie opzetstukjes zijn wel van ABS-plastic en dus gewoon heel hard. Ook vind ik ze qua vorm allemaal een beetje eng of raar. Er is één opzetstukje wat eigenlijk gewoon een soort dikke pin is. Die voelt gelijk super heftig. Daar is ook een dubbele versie van, met twee uitsteeksels, en die vind ik dan gewoon dubbel-eng ook eigenlijk. Het laatste opzetstukje is een soort platte dop. Die vind ik ook wel prima. Die masseert ook een wat groter oppervlak in vergelijking met die andere twee en voelt wel prima. Behalve als je bijvoorbeeld net bot raakt, zoals je sleutelbeen, dan voelt het gelijk heftig. Dat is met die bal echt veel beter. Ook vind ik de bal fijner als ik de Teazers Massage Gun zelf gebruik, omdat die natuurlijk aan alle kanten rond is, dus als ik de achterkant van mijn schouders doe, dan heb ik nog steeds een rond stuk in plaats van een platte kant zoals bij die ‘dop’.

De Teazers Massage Gun om mee te masturberen

De teazers massage gun  naast een lipstick. De teazers massage gun  met het 'pin' opzetstukje.

Ik begrijp dat dit echt een massageapparaat is, maar als je het koopt in een online sexshop, dan ga je er stiekem toch een beetje vanuit dat je ‘m ook voor sexy times kunt gebruiken. Nu kan een massage geven of ontvangen natuurlijk ook echt iets intiems zijn, maar ik wilde toch weten of ik er ook mee kon masturberen.

Daar vond ik die bal dan wat minder geschikt voor, omdat het materiaal er uit ziet alsof ik het niet heel hygiënisch schoon zou kunnen maken. Jammer, want juist ook voor masturbatie zou dit opzetstukje wel mijn voorkeur hebben anders. Maar goed, nu was ik aangewezen op die ‘pin’ of dubbele pin, want die platte dop leek me niet zo handig.

Masturberen met de Teazers Massage Gun kan, maar het is wel heftig. De opzetstukken zijn natuurlijk wel echt hard en het opzetstukje beweegt dus echt van voor naar achteren. Je moet het dus wel echt goed vasthouden, anders krijg je echt een pijnlijke clitoris. Dit is sowieso niet geschikt voor mensen die een hele gevoelige clitoris hebben. Maar ik vond het dus wel echt lekker. Heftig, maar lekker! Het was niet de meest handige manier van masturberen, maar ik vond het wel de moeite waard. De beweging geeft echt een hele diepe trilling en ik hou daar gewoon heel erg van.

Conclusie

De Teazers Massage Gun is echt een super goed massageapparaat. Je krijgt er vier opzetstukjes bij, waarvan ik de bal toch wel echt het fijnst vind. De massage voelt diep en intens.
Je kan de Teazers Massage Gun ook gebruiken om te masturberen, als je een beetje voorzichtig doet. Het is niet super handig, maar je kan dan wel genieten van super diepe trillingen!

Je kan de Teazers Massage Gun hier bestellen bij Easytoys, nu super in de aanbieding voor maar 59,99 euro!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.