Massage Gun Pro Plus | Massage Gun review

29-07-2020

Deze review van de Massage Gun Pro Plus is een beetje anders dan anders, ik kreeg namelijk van wat mensen op Fetlife, en in mijn mailbox (neem gerust contact met mij op via ons mailformulier) het verzoek of ik een Massage Gun wilde reviewen.
Nu zijn bedrijven die niet in de seksspeeltjes wereld zitten meestal niet zo happig op reviewers die in mijn niche opereren (snap dat echt niet, maar goed), maar de mensen van massageguns.nl waren zo sportief mij een review exemplaar op te sturen. Ik schrijf zoals altijd een objectieve en eerlijke review, maar ik ben heel blij dat ze zo sportief waren! Dus dank je massageguns.nl!

Specs

  • Materiaal: Composiet (wat dat ook moge betekenen)
  • Bodysafe: Voor extern gebruik, dus jazeker
  • Toepassing: Spieren en gewrichten, en met een beetje voorzichtigheid, kinky shizzle
  • Batterij duur: 3 uur
  • Opzetstukken: 4
  • Display: LCD HD digital display (volgens de website)
  • Afmetingen: 24cm x 24,5 cm x 5,1 cm
  • Prijs: € 139,98 (in de aanbieding) bij massageguns.nl
  • Is het wat? Jazeker, voor zijn daadwerkelijk doel, en ook zeker voor wat meer spannende dingen.

Disclaimer

Dit is weer eens een “seksspeeltjes” review met een disclaimer. Het gebruik van de massage gun is namelijk bedoeld voor mensen met spierpijn, maar ook bijvoorbeeld fysiotherapeuten, chiropractors en dergelijke.

Het onheus gebruiken (dus buiten waar hij voor gemaakt is) is natuurlijk geheel voor eigen risico.

In deze review belicht ik dan ook het gebruik van de massage gun voor massages, maar ik schrijf natuurlijk ook een stukje over de wat meer kinky toepassingen.

 Massage Gun Pro Plus

Als je net zoals ik veel (te veel) tijd doorbrengt op social media dan is de Massage Gun je misschien niet helemaal onbekend. Veel youtube kanalen met masseurs, fysios en chiropractoren hebben de massagegun allemaal al in dienst, en niet zomaar, want het is schijnbaar echt een heel fijn apparaat voor deze beroepsgroepen. Diepe trillingen met hoge (maar instelbare) snelheden, opzetstukken voor rug(gengraat), grote spiergroepen, “gewrichten”, en natuurlijk het hele lichaam.

Buiten dat is deze Massage Gun Pro Plus oplaadbaar en daarna 3 uur te gebruiken.

Voor iedereen die serieus met sport bezig is, of spierpijn heeft of het gewoon “lekker” vindt.

De Massage Gun Pro Plus is ook nog eens voorzien van een HD display met een touch control waarmee je traploos de snelheden kan instellen. Onderop het handvat zit een oplaadpoort en een LED ring die je aangeeft hoever de batterij is opgeladen, hoewel je dat ook kan zien op het display.

De Massage Gun Pro Plus is best een heftig apparaat dus, maar maakt slechts 45 dB aan geluid op de hoogste stand.

Buiten de Massage Gun Pro Plus, zijn er ook nog andere versies te koop, zoals de Massage Gun Professional en de Massage Gun basic.

De Massage Gun Pro Plus is de meest uitgebreide versie, de andere versies zijn net zo effectief, maar minder high tech.

Massage gun pro plus met de 4 opzetstukken

Massage Gun Pro Plus in de doos

Als je de Massage Gun Pro Plus hebt besteld wordt hij geleverd in zijn eigen etui, gewoon in het zwart.

Daarin vind je natuurlijk de Massage Gun Pro Plus een instructieboekje, 4 opzetstukken en de oplader. De Massage Gun Pro Plus is ook al gedeeltelijk opgeladen dus je kan hem eigenlijk meteen gebruiken.

Massage Gun Pro Plus getest (massage)

In dit gedeelte bespreek ik dus de massage capaciteiten van de Massage Gun Pro Plus.

Eerst wil ik het even hebben over de unboxing experience.

Toen ik namelijk aankondigde dat ik de Massage Gun Pro Plus zou gaan reviewen, riep iemand ergens op een forum, oh ja joh, dat is een dropshipping ding, komt zo uit China.

En nou ja, dat is eigenlijk ook gewoon zo. Natuurlijk geeft de afzender het stiekem een beetje weg, maar vooral het viezige boterhamzakje waar de Massage Gun Pro Plus in zat toen ik hem net uitpakte deed het idee van “luxe” wel een beetje teniet.

Net of je dus iets koopt op Ali Express, dus ik dacht eerst nog, oh jee, nu gaat het komen, wat heb ik mijzelf aangedaan.

Jay de masseur

Wat jullie wellicht nog niet wisten is dat ik een best verdienstelijke masseur ben. Ik bedoel ik wordt nooit de vaste masseur van het Nederlands Waterpolo team ofzo, maar ik weet door aardig wat cursussen en “hands on” ervaring best wat knoopjes uit spieren te duwen, en ook mensen nog heel erg goed te laten ontspannen. Ik weet dus wel degelijk wat ik doe, en hoe massage werkt, hoe de mens fysiologisch en anatomisch in elkaar zit (want ik studeerde ook ooit nog een Biologie), enfin, I know my shit.

Ziet er cheap uit, maar is dat niet

Dat boterhamzakje, dat is echt heel jammer, want het triggert meteen een soort van vooroordeel over de Massage Gun Pro Plus, dat het goedkope zooi is. Maar ik ben echt heel blij dat ik mij daarover heen gezet heb.

Ik heb de Massage Gun Pro Plus uitgepakt, en in de oplader gehangen. De led ring in het handvat vertelde mij namelijk dat we nog best ff konden masseren (hij was geel), maar ik wilde toch op full power beginnen. Na ongeveer een half uur was het dan zover, de led ring werd groen, en ik kon aan de slag.

De display met touch knopjes van de massage gun pro plus

Het eerste (niet zo positieve) dat mij opviel is dat de “HD display” gewoon een blauwe digitale display is (je weet wel zoals je wekkerradio). De touchknopjes zijn heel gevoelig, en niet helemaal logisch. Zo kom je links eerst de + tegen, maar die doet niets zolang je niet eerst de power-on knop in het midden hebt bediend. De – knop zit dan weer naast de power knop, dus het is mij overkomen dat ik de Massage Gun Pro Plus helemaal uitzette ipv wat zachter, enfin, kan beter. Ik had in dit geval gewone klikknoppen in een logische volgorde handiger gevonden.

De opzetstukken die bijgeleverd worden zijn dus voor grote spiergroepen (je borstspieren, billen, dijen), je rug(gegraat), je gewrichten (hoewel dat niet helemaal waar is, want het gaat om de aanhechtingen bij je gewrichten) en natuurlijk je hele lichaam.

Ik vond in Tess een gewillig testsubject en heb Tess dus mogen masseren, omdat ik weet wat ik doe kon ik de opzetstukken ook juist inzetten, en wist ik ook dat ik niet de gewrichten zelf moest masseren (want je wil echt niet met deze Massage Gun Pro Plus op bot terechtkomen). Het resultaat, een erg ontspannen Tess, spieren die zich resetten, en algehele verbetering.

Maar zoals gezegd, ik weet wat ik doe, aan het instructieboekje (dat trouwens alleen in het Engels is?) heb je niets, daar staat namelijk alleen in hoe je de oplader in het apparaat stopt (ook belangrijk).

Wat deze Massage Gun Pro Plus zo fijn maakt is de kracht, maar dat is meteen ook best wel een risico, als je met al die kracht met een verkeerd opzetstukje een verkeerd stukje van het lichaam pakt, krijg je best heftige blauwe plekken, of zelfs kneuzingen, en mocht je denken dat het een slim idee is het op je hoofd te gebruiken, potentieel een hersenschudding (kortom, doe dat niet).

Dus wil je zo’n ding gaan gebruiken, lees je in, kijk tutorials, maar ga niet zomaar wat doen, want dat is echt niet zonder risico.

Maar is dit een apparaat voor de semi-professional om gedegen massages mee te geven? Ja zeer zeker, ik kan het echt aanraden voor die mensen die daar gebruik van willen maken. En het is echt vele malen stiller dan je wandvibrator.

Massage Gun Pro Plus getest (kinky)

Ik kan natuurlijk niet alleen maar een droge review over een therapeutisch massageapparaat wegtikken. Of althans dat kan wel, maar dat is niet waarom mensen op Fetlife of mijn mailbox mij aanschreven.

De vraag is natuurlijk, kan je met de Massage Gun Pro Plus ook leuke sexy times hebben.

Het antwoord? Ja dat kan, als je houdt van mega diepe trillingen en wederom je bewust ben van de risico’s van het oneigenlijk gebruik van deze Massage Gun Pro Plus dan is het heel erg lekker. Zowel op je “normale” erogene zones als op bijvoorbeeld je K punt, de trillingen zullen je echt tot op het bot (letterlijk) vervoeren.

Voor die mensen die juist meer AU dan oooooh willen is er ook zeker genoeg te bedenken. Zo heb ik Tess een beetje geplaagd na de initiële test, met als gevolg best wel wat beurzige gevoelige plekjes (ja maso’s dit is jullie ding).

En added bonus, hoewel dit natuurlijk nooit echt de bedoeling is, de koppeling tussen opzetstuk en massagegun is vrij eenvoudig. Daardoor zou je bijvoorbeeld (heb ik (nog) niet gedaan) een constructie kunnen verzinnen waarbij je een dildo (of zo) monteert op een koppeling en je deze door de massagegun met (debiel hoge) snelheid heen en weer laten bewegen.

Natuurlijk is dat ook wederom geheel voor eigen risico, maar het is echt een heel fijn apparaat.

Schoonmaak

Met een vochtige (desinfecterende) doek is het gehele apparaat goed te reinigen. Alleen is het opzetstuk voor de grote spiergroepen van een soort foam, en dat is poreus, hoe schoon je dat krijgt, ik weet het niet.

Conclusie

Ondanks het initieel wat cheap ogende boterhamzakje, en de niet zo heel erg HD display met de vervelende knopjes. Is de Massage Gun Pro Plus gewoon echt een hele goede toevoeging in het arsenaal van een masseur. Waar jouw handen misschien net niet diep genoeg komen, of als je de bloedtoevoer vast op gang wil brengen, deze Massage Gun Pro Plus gaat je echt ondersteunen in dat doel.

Als seksspeeltje is het voor de gevorderde en wat meer maso ingestelde persoon zeker een aanrader. Niet per se voor de stimulatie van je erogene zones, als wel voor anderen toepassingen van het opzetstuk, of natuurlijk voor dat “hurt so good” dingetje wat je met deze Massage Gun Pro Plus en zijn opzetstukken ook zeker voor elkaar gaat krijgen.

Ik kan dit apparaat niet in mijn seksspeeltjes top 10 zetten, maar eigenlijk hoort hij er wel gewoon echt bij.

Je koopt de Massage Gun Pro Plus bij massageguns.nl voor € 139,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.