Svakom Trysta

21-04-2017

De Svakom Trysta is nou precies zo’n sextoy waar ik gelijk nieuwsgierig van word. Zo’n balletje dat tegen je g-spot rolt, ik kon me daar nog niet zo goed een voorstelling van maken, maar wist wel dat ik dit echt heel graag wilde proberen! Dus ik was erg blij toen ik deze sextoy kreeg om een review over te schrijven.

De Svakom Trysta is gemaakt van siliconen, en voelt stevig maar zacht en glad aan. Hij is helemaal waterproof, wat erg makkelijk is met schoonmaken, of als je ‘m in bad of onder de douche wil gebruiken natuurlijk.

De bediening en gebruiksaanwijzing

Gelukkig was de gebruiksaanwijzing van de Trystra niet zo moeilijk als die van de Svakom Adonis. Er is één knopje voor het G-spot balletje. Met één keer klikken gaat hij aan, klik je nog een keer gaat het balletje wat sneller rollen, en bij een derde keer gaat ‘ie weer uit. Simpel. En toch bleef ik verwachten dat hij uit zou gaan door het knopje twee seconden in te drukken.
Dan heb je nog een power knopje en een +/- knopje. Door twee seconden op het power knopje te drukken gaat de Trysta aan. Hij heeft vijf vibratie sterktes. Zowel de clit stimulator als het inwendige gedeelte van de vibrator trillen. Hij begint op stand 3, en door op het +/- knopje te drukken gaat hij dus naar standje 4, 5 en dan naar standje 1, etc. Lekker simpel dus!

Naast de continue vibratie zijn er ook nog verschillende standen. Door één keer kort op de powerknop te drukken kan je gebruik maken van de verschillende standen. Je kan alleen het inwendige deel van de vibrator laten trillen, alleen de clit stimulator, of beiden in verschillende vibratiepatronen. Als je de gebruiksaanwijzing niet gelezen hebt, denk ik dat je deze opties wel mist.

Wat wel opvallend is, is dat wanneer alleen de clit stimulator trilt en het inwendige deel niet, dat de trilling dan veel minder diep is. In de normale basic stand trillen gewoon beide delen, en dan geeft de Trysta een fijne, diepe trilling.

Klaar voor een nieuwe ervaring

Na deze uitgebreide studie van hoe hij werkt, was het nu toch echt tijd om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Ik was echt extreem nieuwsgierig naar hoe het balletje zou voelen op mijn G-spot, dus ik besloot het vibreren nog even achterwege te laten, zodat ik me echt kon concentreren op dit hele nieuwe gevoel. Vol verwachting drukte ik op het knopje voor het balletje in en was helemaal klaar voor een super geweldig lekker gevoel. Door het vrij aanwezige geluid wat de motor van het balletje maakt, wist ik wel zeker dat hij aan stond, maar het heerlijke gevoel bleef achterwege. Misschien moest ik het balletje wat sneller laten rollen dacht ik, dus ik drukte nog een keer op het knopje. Hm. Nog steeds niet echt iets, behalve een sneller ‘wieh-wieh-wieh’ geluid van de motor.

Ik vroeg me af waar dit nu aan kon liggen en bedacht dat de vibrator misschien gewoon niet goed genoeg tegen mijn G-spot aan drukte, dus ik duwde ‘m wat meer tegen de juiste plek aan. En op die manier voelde ik inderdaad een soort lichte wrijving tegen mijn G-spot. Yay! Ik voelde het balletje! Even was ik gewoon heel erg blij dat ik het überhaupt voelde. Tot ik eigenlijk bedacht dat het helemaal niet super lekker voelde. Dit was eigenlijk helemaal niet wat ik ervan verwacht had.

Ik zette de vibratie ook aan, want misschien was het gewoon een kwestie van alle mogelijkheden benutten en dat het dan alsnog heel lekker zou worden. De vibraties voelden erg lekker. En als ik maar de juiste druk bleef uitoefenen op de Trysta, voelde ik wel de G-spot stimulatie. De lichte wrijving over mijn G-spot gecombineerd met de vibraties daar en vibraties tegen mijn clit voelde wel goed.

Wel lekker, niet spectaculair

Na een tijdje kwam ik ook gewoon lekker klaar, maar dat kwam meer door de vibratie op mijn clit dan het balletje. Het balletje waar ik zoveel verwachtingen van had, viel toch echt wel wat tegen. Het gevoel wat het geeft als je hem over je handpalm voelt rollen, geeft je toch wel het idee dat het over je G-spot helemaal lekker zal zijn. Maar een G-spot heeft denk ik toch wel wat hardere stimulatie nodig. Of die van mij dan in elk geval. Als je wel een super gevoelige G-spot hebt, is dit denk ik wel echt de bom!

Dit is zeker geen slechte vibrator, alleen had ik verwacht dat het echt spectaculair zou zijn, en dat was het gewoon niet. In deze prijsrange is dit denk ik wel een prima vibrator waar je veel plezier van kunt hebben. Oh, en je kan het balletje trouwens ook eens over je clit laten rollen, dat voelt ook best lekker.

Als je op zoek bent naar echte goede G-spot stimulatie, zou ik eerder voor de Svakom Adonis gaan dan voor de Trysta gaan, want daar is de stimulatie van de het balletje gewoon te subtiel voor. Als je op zoek bent naar gewoon een lekkere dubbele vibrator die net wat anders is dan normaal en ook nog leuke geprijsd is, dan is deze sextoy wel super geschikt voor jou!

Je kan de Svakom Trysta hier kopen bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Nexus Femme Cadence Dual Stimulator | Tess Tesst - […] toy heeft, net zoals de Svakom Trysta die ik eerder al eens getest had, een balletje in de top. Dit…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.