Sportsheets The Sportsheet

10-07-2018

Review by Tess: Sportsheets The Sportsheet

Ik kende het merk Sportsheets al jaren, maar al die tijd vroeg ik me eigenlijk af waar die merknaam nu eigenlijk vandaan kwam. Tot ik The Sportsheet zag. Het eerste product van Sportsheets. Een laken voor om je matras, waar je speciale klittenband pads met haakjes op kan vastmaken. Aan die pads kan je dan weer pols- en enkelboeien bevestigen. Zo tover je je bed om tot een kinky bondage plek. Hoe koel is dat? Natuurlijk wilde ik dat proberen. Joanne van Sportsheets stuurde bij The Sportsheet Queensize in ruil voor mijn eerlijke review.

De verpakking en inhoud

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

De verpakking van The Sportsheet is een vrij grote, stevige doos. Op de voorkant zie je een afbeelding van een man en een vrouw die de Sportsheet aan het gebruiken zijn. Normaal ben ik niet zo fan van afbeeldingen van mensen op verpakkingen. Maar in dit geval denk ik dat het anders vrij lastig was geweest om op de verpakking te laten zien wat het product is en wat je er mee kan doen. Ik vind het wel jammer dat er dan gekozen is voor type mensen die je overal al in elk tijdschrijft enzo ziet, maar ik denk dat dat meer een probleem is van de maatschappij dan van Sportsheets. Sportsheets heeft trouwens ook wel speciale plus-size producten, dus daar krijgen ze dan wel weer plus punten voor.

In de verpakking vind je het laken, vier anchor pads en pols- en enkelboeien. Aan elke pad zit een ring en een haakje. Aan de boeien zit aan de ene boei alleen een ring en aan de andere een ring met haakje. Je kan de boeien dus ook prima zonder de Sportsheet gebruiken. Als je twee boeien aan elkaar maakt met het klittenband, kan je ‘m als halsband gebruiken. Ook krijg je er een DVD bij waarop je extra uitleg krijgt over hoe je deze bondage set kan gebruiken. Ik heb de DVD niet bekeken, want DVD.

Hoe voelt het?

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

Ik was heel benieuwd hoe het laken zou voelen, aangezien de pads dus voorzien zijn van klittenband en zo op het laken vastgemaakt kunnen worden. Ik was bang dat het laken van hetzelfde materiaal zou zijn als de zachte kant van klittenband. Dat zou echt niet fijn aanvoelen om op te liggen, lijkt me. Maar gelukkig was dit helemaal niet het geval. Het laken voelt gewoon heel fijn en zacht aan. Het ziet er ook best wel uit als een gewoon laken. De onderkant van de pads zijn wel echt van klittenband.

De boeien zijn super eenvoudig. Ze zijn wel lekker zacht en voorzien van een lange strip klittenband zodat ze (bijna) iedereen zullen passen. De ringen zijn gewoon sleutelringen. Niks chics dus, maar super praktisch en ook best wel comfortabel. Oh, en makkelijk los en vast te maken!

Je bed opmaken

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

Als je de Sportsheet om je matras doet, moet je er wel voor zorgen dat je alles echt goed vastmaakt. Je kan aan de zijkanten een soort schuifdingetje (waar ik echt het woord niet voor ken, je hebt het ook wel aan een capuchon bijvoorbeeld) en dan is er ook nog een band die onder het matras door loopt. Het is dus wel even een werkje om het allemaal goed vast te krijgen. De eerste keer dacht ik dat dat niet nodig was. Als het om je matras heen zit, zit het toch. Maar zodra je dan aan de boeien en de pads gaat trekken, dan trek je natuurlijk gewoon de Sportsheet van je matras af. Dus, neem even de tijd om alles goed vast te maken, dat is echt nodig. En als het vast zit, zit het ook echt vast en kan je er veel leuker mee spelen.

Echt vast

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

Ik hou echt wel van bondagespelletjes, dus ik keek er wel naar uit om de Sportsheet. Maar ik vroeg me wel echt af of het zou werken. Want hallo, klittenband, hoe sterk kan dat nou zijn? Ik vind het echt niet leuk als ik al los ben als ik één keer beweeg. En dat was wel een beetje wat ik verwacht had bij dit laken. Maar ik had het echt mis. Dit klittenband is echt amazing. Hoe het werkt, snap ik echt niet. Het laken voelt echt gewoon heel lekker aan, dus je zou echt niet verwachten dat het speciale vastplak-skills zou hebben. Maar die pads zitten echt vast. Niet een beetje vast, maar gewoon echt muurvast. Ik vind het wonderlijk. En super leuk! Je krijgt ze echt pas los als je ze echt los rolt om het zo maar te zeggen. (Ik mis echt het juiste vocabulaire voor deze review, merk ik.) Maar als je dus met de boeien er aan trekt, zijwaarts, omhoog, maakt niet uit hoe of waarheen, dan blijven ze gewoon echt op hun plek zitten. En jij zelf dus ook. En dat vind ik tof. Het is allemaal ook wel steviger dan ik dacht. Je moet er natuurlijk niet met je hele gewicht aan gaan hangen, maar gewoon zo liggend in bed, hoef je je niet in te houden in elk geval.

Het spelen met deze Sportsheet was echt super leuk. Het is voor degene die niet vast zit heel makkelijk om de pads los te maken en te verplaatsen, terwijl dat voor degene die vast ligt best wel onmogelijk is. Je kan hierdoor dus heel makkelijk de ander snel in een ander standje vastmaken. Je kan dus lekker experimenteren, van alles uitproberen en kijken wat het beste en leukste werkt voor jullie. Het is allemaal comfortabel, makkelijk en vooral fun.

Losmaken en stopwoorden

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

Wat ook belangrijk is, dat de boeien ook super makkelijk en snel los gemaakt kunnen worden. Dus als je los wilt, kan dat ook heel snel gedaan worden. Natuurlijk is het altijd belangrijk om voor je zulke bondage spelletjes gaat doen eerst een stopwoord af te spreken. Zodat de ander gelijk duidelijk weet dat je wilt stoppen. Spreek hiervoor een woord af dat je normaal in zo’n setting niet zo snel zal gebruiken. Soms kan het leuk zijn om wat tegen te stribbelen en bijvoorbeeld β€˜nee, ik wil niet, niet doen!’ te roepen in een bepaald rollenspel. Maar als iemand ineens β€˜pindakaas!’ roept, dan is het gelijk duidelijk. Dus pindakaas zou een prima stopwoord zijn, of nou ja, welk woord jullie dan ook samen afspreken van tevoren. Sommige mensen gebruiken ook het stoplicht systeem, waarbij β€˜rood’ echt het stopwoord is, dan moet er echt gestopt en losgemaakt worden, β€˜oranje’ gebruik je als het bijna teveel wordt. Dat kan je zeggen om aan te geven dat het wat rustiger moet of dat er even iets anders gedaan moet worden. En groen dan natuurlijk voor als het allemaal leuk en lekker is. Je kan dus af en toe aan je partner vragen op welke kleur β€˜ie zit, maar degene die vastgebonden is kan natuurlijk ook uit zichzelf oranje zeggen (of groen of rood natuurlijk). Bondagespelletjes zijn super leuk en spannend, maar denk wel om je veiligheid.

Conclusie

Sportsheets the sportsheet Sportsheets the sportsheet

Ik vind The Sportsheet echt een super tof ding. Het duurde wel iets langer dan verwacht om β€˜m helemaal goed om het matras te krijgen, maar toen het eenmaal zat, was het echt super leuk. Het werkte echt veel beter dan ik had verwacht. De klittenband pads blijven echt super goed op het laken vast zitten, terwijl het voor degene die niet vast zit wel redelijk simpel is om ze los te krijgen en zo de positie te veranderen. Het laken voelt lekker zacht aan, de boeien zijn heel basic maar zitten ook comfortabel en werken prima. Het is geen goedkope set, maar het werkt dan ook wel allemaal heel fijn en goed.

Je kan de Sportsheet hier bestellen bij bol.com voor rond de 200 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Strap-on Review by Tess: Sportsheets Divine Diva Plus Sized Strap-On | Tess Tesst - […] je dan weer heel makkelijk iemand aan vast kan maken met de boeien. Ik schreef hier vorige week een…
  2. Sportsheets Spread The Love Bar | Kinky review by Jay | Tess Tesst - […] Sportsheets is een bedrijf dat zich specialiseert in vele seksspeeltjes en accessoires, dat heb je de afgelopen weken natuurlijk…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.