Snail Vibe Curve

08-09-2023

Ruim twee jaar geleden schreef ik over de Snail Vibe. Een superleuk, nieuw concept voor een duovibrator. Een vibrator die uitrolt, waarbij de ‘bal’ tegen je clitoris aan blijft zitten. Het bleek niet alleen een leuk nieuw concept, maar de Snail Vibe werkte ook echt heel goed. En nu is er een nieuwe versie: de Snail Vibe Curve! Ik kreeg ‘m van Eropartner en was heel benieuwd of die nóg lekkerder zou zijn dan de originele Snail Vibe.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standjes en 4 patronen, die je elk ook zachter en harder kan zetten
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 119,99 euro, hier te koop bij easytoys 
Is ’t wat? Jaaaaa!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de snail vibe curve. Inhoud van de verpakking van de snail vibe curve.

Ik vind de Snail Vibe Curve echt een hele bijzondere toy. Maar dat zou je aan de verpakking niet per se zien. Nu is het zo dat de originele Snail Vibe in de eerste instantie een hele lelijke, drukke verpakking had. Er stond zóveel specifieke informatie op de doos vermeld, dat het gewoon echt too much was. Dat was ook niet goed. Maar de verpakking van de Snail Vibe Curve is zo eenvoudig. Wit met roze en een foto van de toy. Wel natuurlijk wat informatie ook, maar ik zou door de doos niet echt een idee hebben hoe je de vibrator gebruikt. En al helemaal niet hoe bijzonder deze sextoy is.

In de verpakking vind je naast de Snail Vibe Curve zelf ook het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Maar dat is niet alles, want je krijgt ook een toffe bewaar case bij je vibrator! Jammer dat die grijs is, maar hij is wel handig! De Snail Vibe ligt er netjes in, vast met een klittenbandje. En ook is er zo’n klittenbandje voor het oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Snail Vibe Curve

De snail vibe curve in mijn hand. De snail vibe curve uitgerold

Ik zie gelijk dat de mensen van Snail Vibe hun best hebben gedaan om dit nieuwe model ook echt beter te maken. De achterkant, het handvat van de vibrator is nu geen bal meer, maar een ring. Dit vinden veel mensen makkelijk om vast te houden (ik niet), maar ook denk ik dat de vibrator er zo echt minder verwarrend uitziet. Dat je de ring niet moet inbrengen, is denk ik wel duidelijk.

De bal die je clitoris stimuleert, heefft nu ook wat ribbeltjes. Ik denk dat daarvan de bedoeling is dat het wat extra stimulatie geeft, maar ik kan me ook voorstellen dat ‘ie daardoor nog minder makkelijk van z’n plek glijdt. Ook blijft wat dikker glijmiddel er makkelijker in hangen.

De knopjes zijn nog hetzelfde, alleen zitten ze nu dus op de ring in plaats van op de bal aan de achterkant.

En het belangrijkste is denk ik dat de vibrator nu wat gebogen is. Hij heet niet voor niets de Curve, natuurlijk. En een gebogen vibrator is meestal heel geschikt om je G-spot mee te stimuleren.

Ik moet wel zeggen, als ik Snail Vibe was geweest, dan had ik er een iets spannendere vorm van gemaakt. Er zijn denk ik heel veel G-spot vibrator en dildo’s die superfijne vormen hebben voor G-spot stimulatie. Deze Snail heeft nu wel een kromming, maar qua vorm is het niet echt spannend.

De test van de Snail Vibe Curve

Snail vibe curve Close-up van de snail vibe curve.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel, want dat maakt sextoys makkelijker om te gebruiken, maar vooral ook lekkerder. Ik kies graag voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, omdat die twee ingrediënten de vagina kunnen irriteren.  Ik gebruik meestal Sliquid, Pjur Woman Nude of Baseks.

Dit model van de Snail Vibe heeft een iets groter uiteinde, of begin eigenlijk. Het originele model rolde ik meestal eerst een stukje uit voor ik ‘m inbracht, maar dat hoeft bij de Curve eigenlijk niet. Er is ruimte genoeg om in te brengen.

De bal gaat gewoon vanzelf al tegen mijn clitoris aan. En daar blijft ‘ie ook als ik met de vibrator stoot. Dit werkt echt heel goed en makkelijk.

De vibraties van het inwendige deel en de bal zijn los van elkaar te bedienen. Dat vind ik altijd fijn. Er zijn steady standjes en patronen. Ik vind het heel lekker om de inwendige vibrator in een patroon te laten trillen, en de clitorisstimulator steady.

De vibraties van de Snail Vibe Curve zijn, net als die van de originele Snail Vibe, écht heel goed. Ze zijn heel diep en krachtig. Ik wou dat elke vibrator zo goed trilde. Ik word hier zó blij van.

Het is de bedoeling dta je met de Snail Vibe Curve beweegt. Wanneer je ‘m in en uit je vagina beweegt, blijft de bal de hele tijd tegen je clitoris zitten. Ik vind dit principe echt heel tof en vooral heel lekker.

Omdat de Curve die kromming heeft, stimuleert deze Snail je G-spot ook beter. Nu moet ik zeggen dat de originele Snail Vibe mijn G-spot ook al raakte, maar mijn G-spot is ook wel echt makkelijk. Deze Curve is door zijn kromming ook geschikt voor mensen met een minder makkelijke G-spot dan die van mij. En dat is fijn.

Het is ook wel zo dat deze Snail Vibe Curve mijn G-spot ook echt beter, sneller en heftiger stimuleert. Ik was blij dat ik de Fetish Pads bij de hand had, want er kwam best wat squirt bij kijken. Maar holy moly, wat is deze Snail Vibe Curve lekker! Echt, love it!

De combinatie van die supergoede trillingen, mijn clitoris die de hele tijd gestimuleerd wordt, het stoten, mijn G-spot die geraakt wordt, het is echt één groot feest. Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe Snail Vibe Curve!

Let met schoonmaken wel even extra op het stukje waar de vibrator begint met uit te rollen, net onder de top. Dat is even een lastig plekje om goed schoon te maken!

Conclusie

De Snail Vibe was al geweldig, maar de nieuwe Snail Vibe Curve is nóg beter. De voorkant is wat langer, waardoor hij makkelijker in te brengen is. De bal blijft nog beter op z’n plek zitten en raakt mijn clitoris de hele tijd. De trillingen zijn net zo geweldig en de curve voegt echt wat toe. Mijn G-spot wordt goed en makkelijk gestimuleerd en deze vibrator is gewoon echt geweldig! Zeker een aanrader!

Je kan de Snail Vibe Curve hier bestellen bij Easytoys voor 119,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Wij hebben sinds kort ook een exemplaar in bezit en het blijkt inderdaad een succes te zijn!

  Wat dit betreft …

  “Let met schoonmaken wel even extra op het stukje waar de vibrator begint met uit te rollen, net onder de top. Dat is even een lastig plekje om goed schoon te maken!”

  Is inderdaad wat lastig, maar met een pijpenrager gaat het prima.
  Voor een paar euro haal je er 80 bij de tabaksspeciaalzaak.

  Antwoord
 2. Wauw! Dat er nu meer materiaal al “uitsteekt” voordat je de bal tegen de clit aan hebt vind ik heel erg ideaal klinken, dat was voor mij altijd wel een struggle met de vorige versie. Wat een top review weer Tess!

  Antwoord
 3. Ik heb deze besteld en hij is echt top!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.