Sheets of San Francisco Funsheet Plus – Flat Sheet

13-02-2018

Via Mark van Sheets of San Francisco, kreeg ik de Funsheet Plus – Flat sheet in ruil voor een eerlijke review

Zoals je wel of misschien ook wel niet weet, ik ben niet alleen een toy tester, maar ook een kinkster. En sommige kinky spellen kunnen nogal rommelig worden, denk aan spellen met kaarsen, dingen waar (al dan niet per ongeluk) een beetje bloed vloeit. Diep intense orgasmes met bijkomend vocht. Enfin, ik denk dat je inmiddels wel een idee hebt.

Voor dat soort lichaamsvocht en andere rommeligheden zijn natuurlijk wel huis, tuin en keuken oplossingen voor. Ik bedoel, handdoeken zijn niet voor niets uitgevonden om je mee af te drogen en dus vocht op te nemen. Echter, als je met was aan het spelen bent, dan wil je dat echt niet in je handdoeken of andere stoffen (denk je bank, je bed, etc) hebben.

Een andere oplossing waren vroegâh de zogenaamde kinky sheets. Een soort van veredelde plakkerige vuilniszak die eruit moest zien als “lak” maar voornamelijk eigenlijk gewoon nooit werkte en echt super naar aanvoelde.

Gelukkig zijn er dan mensen in de wereld die daarover meedenken. Tess heeft ooit al eens geschreven over Fascinator Throe van Liberator. AnnaRae geeft ons de Cumpanion en zo ook heeft Sheets of San Francisco een product bedacht wat eigenlijk niet minder dan geniaal is.

Sheets of san fransisco funsheet plus

Waarom dan de Sheets of San Francisco Funsheet Plus?

De Fascinator Throe en de Cumpanion zijn fantastisch als het gaat om het opvangen en absorberen van lichaamsvocht, en voelen daarbij ook heel erg zacht en comfortabel aan.

Echter als je met kaarsvet, glijmiddel of andere wat meer viscose en vooral vlekvormende stoffen aan de haal gaat heb je al snel een vlek die je er niet meer uitkrijgt, dat is voor niemand leuk. Buiten dat geven de Throe en de Cumpanion meer een soort cozy en intiem gevoel en zijn daarom gevoelsmatig niet een heel erg kinky.

De Sheets of San Francisco Funsheet Plus is volgens mij echt gemaakt met de Kinkster in het achterhoofd. De stof voelt rubberachtig, maar is niet koud en vies, maar voelt fijn aan als je er op ligt.  Door zijn samenstelling neemt hij geen vloeistoffen op, blijft kaarsvet er niet “in” zitten maar is tot nu toe alles wat ik er op heb mogen laten vallen, stromen en druppen er supermakkelijk af te krijgen.

Sheets of San Francisco Funsheet Plus: Hoe ziet het eruit?

Toen ik met Mark contact opnam kreeg ik de vraag of ik een fitted sheet of een “los” laken wilde. Je kan namelijk ook kiezen voor deze sheets voor op je bed, met elastiek zodat het perfect om je matras(sen) past. Erg handig als je vaak in je bed “vieze, natte, geile” dingen wil doen. Echter doe ik dat persoonlijk liever niet, en aangezien ik ook veel naar kinkfeestjes ga heb ik liever een laken dat ik gewoon “overal” kan toepassen. Ik kreeg dus de “flat sheet” versie.

Een Sheets of San Francisco Funsheet Plus flat sheet heeft de volgende eigenschappen:

 • Grootte: 213 x 240 cm
 • Gemaakt van ademend dubbel gelaagd naadloos polyurethaan
 • Wasmachine wasbaar

Zoals je kan lezen kan je met 1 sheet dus dik vier vierkante meter “speelruimte” creëren waarmee je dus makkelijk met meer dan 1 persoon tegelijk kan spelen. Het is ook niet heel dun, echt heel duurzaam en heeft samen met mij een aantal feestjes, massages, kaarsen, naaldhakken (hoewel dat nooit aan te raden is) en vooral ook mensen doorstaan.

Wassen, en drogen (!) is geen probleem (lees wel de instructies GOED DOOR) en na inmiddels wasbeurt nummer 10 ziet mijn sheet er nog steeds als nieuw uit.

Sheets of san fransisco funsheet plus

Dus eigenlijk gewoon ideaal?

Ja, eigenlijk wel, zeker als je ook nog voorstander bent van het zachte rubber gevoel dat de Fun Sheet heeft.

Wat je echter wel in de gaten moet houden is dat dit laken dus echt NIETS absorbeert (dat wil je ook niet), en dat is dus iets waar je wel rekening mee moet houden.

Al het vocht blijft er gewoon op liggen, dus je laken wordt, als je aan het spelen bent met bijvoorbeeld glijmiddel, glibberig.

Als je meer dan gemiddeld lichaamsvocht hebt afgegeven (wie wil er nou niet hete zweterige fun?) dan ligt dat netjes in een plasje op je laken, totdat het is verdampt (duurt lang!) of je het hebt opgeruimd.

Door zijn grootte is het niet heel eenvoudig om je sheet in zijn geheel op te pakken en het bijvoorbeeld in je badkuip of douchebak af te spoelen.

Conclusie

De Sheets of San Francisco Funsheet Plus is een echte aanrader voor iedereen die van “wet and messy” houd. Of als je je meubels of je bed vrij van “ongelukjes” wil houden. Ondanks dat de sheet niet goedkoop is, is het de investering meer dan waard, vooral ook omdat je, als je er goed voor zorgt, enorm lang gaat doen met je sheet. Het is een hele verbetering ten opzichte van de ouderwetse “kinksheets” die niet meer dan een veredelde vuilniszak waren.

Je kan de Sheets of San Francisco Funsheet Plus Flat sheet kopen bij Sheets Of San Francisco voor 129 Britse Pond.

UPDATE APRIL 2021

Nu Brexit een ding is, kan je gelukkig de Sheets of San Francisco Fun Sheet Plus ook kopen bij Mister B. voor € 163,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

 1. Best prijzig….ik gebruik tegenwoordig wel eens kraammatrasjes. Nemen prima vocht op en je kunt ze gewoon weggooien na gebruik dus vlekken zijn ook niet erg :).

  Antwoord
  • Hi An,
   Ik denk dat dat relatief is, als ik kijk wat een kraammatrasje kost dan ben je op de lange termijn met een wasbare sheet zoals deze Sheets of San Francisco Fun sheet goedkoper uit.

   Daarbij is het natuurlijk aan een ieder wat je leuk vindt, maar ik vind persoonlijk een kraammatrasje niet heel erg sexy,

   Daarbij is het ook niet altijd de bedoeling dat alles opgenomen wordt, afhankelijk wat wat je aan het doen bent natuurlijk 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tess Tesst - Review of Funsheet Plus - Sheets Of San Francisco - […] all our Dutch friends out there here is the first review of our product written in Dutch, by Tess Tesst,so…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.