SelfDelve Screw “SKRU” Dildo

24-05-2019

Dildo review door Tess: SelfDelve Screw “SKRU” Dildo

Ik hou van dildo’s! Volgende maand heb ik zelfs een speciale dildomaand, want ik ben nu eenmaal #teamdildo. Toen ik via Instagram SelfDelve tegen kwam, werd ik daar erg blij van. Want SelfDelve heeft echt super originele dildo’s. Ik was helemaal gek van de dildo in aubergine vorm, want hoe grappig is dat? In onze slaapkamer hangt een super groot aubergine schilderij van Studio Stout, dus een bijpassende dildo leek me wel een must. Van Anja van SelfDelve mocht ik niet alleen de aubergine dildo, maar ook de Screw dildo uittesten. Super leuk! De review over de aubergine dildo volgt overigens in juni, de dildomaand. (Mocht je het trouwens gemist hebben, Instagram heeft mijn account gedeactiveerd, wegens onbekende redenen, maar ik heb een nieuw account, dus als je dat wilt gaan volgen, maak je me heel blij. Je vindt mijn nieuwe account hier.)

De verpakking  en specs van de SelfDelve Screw dildo

Selfdelve screw “skru” dildo Selfdelve screw “skru” dildo

Deze dildo, die dus de vorm van een hele grote schroef heeft, word geleverd in een super tof blik. Heel handig om je dildo veilig en stofvrij in te bewaren. En niemand weet wat er in zit, dat kan ook handig zijn. Ik waardeer zo’n verpakking echt heel erg. Ik vind het veel mooier en chiquer dan een plastic of karton verpakking. In de verpakking vind je een informatieboekje over SelfDelve en een klein sachet Pjur waterbasis glijmiddel.

Omdat de SelfDelve Screw dildo van siliconen gemaakt is, kan je er beter geen siliconen glijmiddel bij gebruiken. Siliconen is helemaal bodysafe, je kan dit seksspeeltje dus veilig gebruiken. Het siliconen van de SelfDelve Screw voelt echt zacht aan. Ik heb dan ook de soft versie, er is ook nog een medium versie. De dildo is erg flexibel, je kan ‘m heel makkelijk helemaal buigen, maar hij is stevig genoeg om ‘m met gemak te kunnen gebruiken. Omdat de onderkant van de dildo breder is dan de dildo zelf, kan je ‘m ook voor anaal gebruiken.
Je kan de SelfDelve Screw in verschillende kleuren bestellen (ik heb zilver en die is écht heel mooi, glitterig) en eventueel ook met een zuignap.

Sexy fun

Selfdelve screw “skru” dildo Selfdelve screw “skru” dildo

Het leuke van dildo’s vind ik dat er zoveel toffe vormen en soorten zijn. Een dildo kan in principe in elke vorm die je kan bedenken gemaakt worden. Je hoeft geen rekening te houden met dat er nog ergens een motor en andere zaken in geplaatst moeten worden. Een dildo in de vorm van een schroef, ik zou er zelf niet opkomen. Ik vind dat dus echt super grappig en daar hou ik van. Seks hoeft van mij niet altijd zo serieus te zijn. Je kan best een beetje fun hebben. En dat is precies wat veel dildo’s van SelfDelve voor mij uitstralen: fun.

Maar hoe voelt de SelfDelve Screw Dildo?

Selfdelve screw “skru” dildo Selfdelve screw “skru” dildo

Ik vind de look van deze Screw dildo dus echt super leuk, maar ik moet bekennen dat ik ‘m ook vooral om z’n koele looks had uitgekozen. Ik had niet hele hoge verwachten van hoe deze dildo in mijn vagina zou aanvoelen.

Je ziet wel vaker dildo’s met ribbels die rondom lopen, net zoals bij deze schroef. Maar ik had er nog nooit een geprobeerd. Dildo’s met ribbels vind ik meestal wel heel lekker, dus ik was wel benieuwd. En ik was zeker niet teleurgesteld, deze SelfDelve Screw dildo is echt heel lekker.

Super stimulerende ribbels

Selfdelve screw “skru” dildo Selfdelve screw “skru” dildo

Ik gebruikte een van mijn favoriete glijmiddelen, Pjur Woman Nude. Glijmiddel maakt alles makkelijker en lekkerder.
De ribbels zijn super stimulerend. Het moet natuurlijk wel net je ding zijn, zulke grove ribbels, maar mijn ding is het dus zeker. Bij het heen en weer bewegen van deze dildo geeft dit gewoon zoveel stimulatie. Mijn vagina werd er erg blij van. Hoewel deze dildo geen kromming heeft en dus niet je G-spot stimuleert, liet ‘ie mij wel squirten. Ik denk puur door al die ribbels en de hevige stimulatie. Hoe het ook komt, ik word er blij van.

Iets wat ik niet zo vaak heb bij een dildo, is de neiging om er aan te gaan draaien wanneer ‘ie in me zit. Bij de Laid had ik dat bijvoorbeeld wel, omdat dat een asymmetrische dildo is. Maar nu bij deze SelfDelve Screw dildo had ik dat natuurlijk weer. Want aan een schroef moet je draaien. Dat voelde ook best wel lekker. De ribbels geven dan weer een heel ander gevoel en zeker wanneer iemand anders voor je draait, is dat echt lekker en relaxed genieten. Het is zeker minder stimulerend dan het heen en weer bewegen van de dildo, maar dus meer voor het rustiger genieten. Vond ik erg leuk en lekker voor de afwisseling.

Het formaat van de dildo is denk ik net een klein beetje aan de dikke kant van gemiddeld. Ik vind het een prima maatje. Ik vind dikkere dildo’s ook heel lekker, maar deze voldoet qua maat ook echt prima. Ik denk dat dit ook een maat is die voor veel mensen wel zal werken. Niet te groot, niet te klein. Het formaat is denk ik het enige ‘normale’ aan deze bijzondere dildo.

Conclusie

De SelfDelve Screw dildo vind ik echt een super leuke dildo. Dit is nu een goed voorbeeld van hoe een grappig/apart ontwerp ook gewoon echt heel lekker kan zijn. Het materiaal is bodysafe, de dildo voelt fijn aan, ik kan er van klaarkomen, ik vind ‘m echt helemaal goed.

Je kan de SelfDelve Screw SKRU hier bestellen bij SelfDelve voor 85 euro. En vergeet ook niet even in de rest van de shop te kijken, want er zijn echt zoveel super originele ontwerpen!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.