Prisms Erotics Hamsa Glazen Dildo

28-11-2017

Van Easytoys kreeg ik de Prism Erotics Hamsa Glazen Dildo in ruil voor een eerlijke review

Ik wist van Tess al dat glazen dildos die G-spots raken echt totaal de bom zijn, nu kregen wij de Hamsa Glazen Dildo en stond er op de verpakking dat deze niet alleen G-spot proof was, maar ook P-spot. Tess zei mij dus ook meteen dat ik deze dan maar moest testen.

Prism erotics hamsa smoky jade glazen dildo

Hamsa Glazen Dildo: Spanning

En eerlijk gezegd, ik vond dat best een beetje spannend. Niet zozeer dat de Hamsa nou enorm groot is, nee verre van. Maar uw vriendelijke toytester voor mannen (of zo je wil mensen met een piemel en een  prostaat) speeltjes vond het idee van iets anders dan zacht siliconen in zijn kont eigenlijk best wel spannend. Vooral omdat ik geleerd heb dat glas breekbaar is en scherp kan zijn. Maar goed, de makers van de Hamsa hebben daar natuurlijk enorm over nagedacht, en hun verdienmodel is ongetwijfeld niet die van een sterfhuisconstructie. Nu ja, het kwam echt wel goed.

Zoals ik al zei de Hamsa is niet super groot, of althans niet super dik, hetgeen hem veel fijner maakt voor beginners, het is niet zo’n opgave als bijvoorbeeld de Lelo Loki Wave, en nou ja, mijn kont kan inmiddels wel wat hebben.

Glijmiddel

Tweede nieuwtje wat ik ook ging testen deze keer was het gebruik van siliconen glijmiddel, aangezien de Hamsa zelf van glas is en dat dus veilig kan, het is overigens niet per se gezegd dat je met Siliconen toys ook niet zulk glijmiddel kan gebruiken, maar daar is veel discussie over en nog niet bepaald een duidelijk antwoord, dus ik gebruik glijmiddel op basis van water als ik met siliconen toys aan de gang ga.

De Prism Erotics Hamsa: Uit de kast eh…doos

De Hamsa is van glas (ja echt), en de mijne heeft de kleur “smokey jade”. Ze hadden het ook donkergroen kunnen  noemen, klinkt een stuk minder interessant natuurlijk, zeker niet sexy, maar het is dus donkergroen. Verder zit er een verdikking aan de punt die ook moet zorgen voor de P-/G-spot stimulatie, is de schacht gebogen (ook ten behoeve van eerder genoemde stimulatie) en loopt deze uit in een handvat, dat net zoals de hele dildo van glas is. De Hamsa is niet per se een stukje kunst zoals bijvoorbeeld de dildos van Glass by Woozy of Glanzstueck. Maar je hoeft niet mooi te zijn om goed te zijn. Daarover zometeen meer.

Prism erotics hamsa smoky jade glazen dildo

Luxe paarden en werkpaarden

De titel van dit stukje is eigenlijk niet eerlijk, want zo lelijk is de Hamsa niet, het is wel degelijk een stukje luxe glaswerk. Maar ik ben blij te kunnen melden dat de Hamsa ook echt doet waar hij voor gemaakt is.

Zoals jullie eerder al konden lezen vond ik het toch een beetje spannend zon stukje glas dat mijn prostaat moest gaan beroeren. Maar, for science, ben ik toch maar gaan testen en nu reviewen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb namelijk toch wel mijn meest favoriete toy tot nu toe gevonden. Eindelijk een sex toy die precies de juiste plekjes raakt, en waarmee je, als je dat  niet doet, toch kan zorgen dat je het weer wel doet. Misschien klinkt dat een beetje onsamenhangend, maar dat komt ook door wat er gebeurde toen ik aan het testen was.

De Loki Wave was in staat mij te vervoeren, maar ondanks dat de Hamsa “allemaal handwerk” is doet deze dildo dingen met mij die mij tot een soort P-spot junkie maken. Mijn eerste keer lag ik in vervoering (een beetje kwijlend) mijzelf te stimuleren (ja ik was inderdaad ordinair mijn kont aan neuken met een glazen dildo) en mijn hemel wat was dat lekker. Doordat ik zelf controle had over waar en hoe de Hamsa mijn stimuleerde kon ik, met een beetje proberen, het perfecte plekje vinden, ik moet nog steeds een puur P-spot orgasme ervaren, want ik heb geen geduld en het is zo geil dat ik gewoon MOEST masturberen, maar de sensaties zijn echt hemels. Dit is ook de eerste keer dat ik vrijwillig 3 dagen achter elkaar met een toy mijzelf maar bleef verwennen. Dus dat zegt best wel wat.

Over glas

Ik vond dat dit gedeelte echt even een aparte vermelding moest krijgen. Glas is namelijk een awesome materiaal, nee het is niet zacht en het is dus genadeloos in die zin dat het niet buigt of rekt of indeukt oid. What you see is what you get, letterlijk. Maar daarmee kan je dus een dildo van glas ook heel goed “besturen”.

Verder neemt het glas snel de temperatuur van je lichaam aan, en dan is het helemaal geweldig. Je kan natuurlijk ook je dildo opwarmen met warm water (pas op niet te heet) of je legt hem (schoon natuurlijk) in de koelkast en ervaart sensatie. Het is dus ondanks dat het “gewoon” glas is, enorm veelzijdig. Dat geldt ook zeker voor de Hamsa glazen dildo.

Prism erotics hamsa smoky jade glazen dildo

Conclusie

We hebben een nieuwe nummer 1 in mijn lijstje van meest favo toys ooit. Toegegeven, de Prism Erotics Hamsa doet niets voor mijn pik, maar mijn p-spot is dermate in extase van deze toy dat hij met gemak de Cobra Libre II van zijn troon stoot. Ik ben inmiddels verliefd op glazen dildos, althans ik kijk uit naar de volgende P-spot dildo van glas, want ik heb nu nog alleen maar deze natuurlijk. Door het handvat is de Hamsa goed te besturen en is hij ook leuk als toevoeging mocht je partner je extra, extra willen verwennen. Kortom, zeker gezien zijn lage prijs, een toy die elke man, en ws ook elke vrouw in zijn vaste collectie zou moeten hebben.

Je kan de Prism Erotics Hamsa Smoky Jade kopen bij easytoys, deze is nu in de aanbieding voor € 35,96, normaal kost deze € 44,95

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Manlief was wat sceptisch, maar naar aanleiding van deze review heb ik de Hamsa voor hem gekocht. En wauw.. Boven verwachting! Heerlijk om naar te kijken wat het met hem doet. En zulke orgasmes heeft hij nog nooit gehad. Tnx!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] 1. Prisms Erotics Hamsa G-spot/Prostaat Dildo Smokey Jade […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.