Playboy Pleasure Tap That G-spot Vibrator

25-03-2024

De Playboy is denk ik bij iedereen wel bekend. Maar de Playboy Pleasure Collection misschien nog niet. In de Playboy Pleasure collectie vind je allerlei toys, van wandvibrator tot prostaatstimulator tot kegelballetjes. Ik kreeg van Erovibes de Playboy Pleasure Tap That G-spot Vibrator. Een duovibrator die tegen je clitoris trilt en tegen je G-spot tikt.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 vibratiestandjes (waarvan 5 steady) en 9 tikkende standjes
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 77,90 euro, hier te koop bij Erovibes
Is ’t wat? Ik had er meer van verwacht.

Duovibrator met een bijzondere vorm

Ik heb niet echt wat met het merk Playboy, maar toch was ik wel nieuwsgierig naar deze G-spot vibrator. Vooral omdat ik een aantal jaar geleden al eens een duovibrator met een soortgelijke vorm getest heb: de Vibe Couture Ravish, en ik was daar echt wel enthousiast over. De vorm van deze Playboy Pleasure Tap That is soortgelijk. In de eerste instantie ziet het er misschien een beetje gek uit. Maar deze vorm is dus wel perfect om je G-spot te bereiken.

De Playboy Pleasure Tap That voelt fijn aan. Het siliconen voelt best glad en heeft wat zachts. Ik vind het altijd lastig uit te leggen hoe dat voelt, want op de meeste plekken kan je de Tap That niet indrukken. Dus hij is niet echt zacht als in squishy, zoals een dildo vaak wel heeft. Maar toch geeft het een idee van zachtheid, zo’n laagje siliconen. Bij de gebogen top zitten drie ribbels, als een soort harmonica, die wat in en uit kunnen bewewegen. De clitorisstimulator doet me wat denken aan een vogeltje, met twee vleugels. Of misschien meer een maandverbandje met vleugels. Nou ja, je snapt het wel.
Onderop vind je twee knopjes. Een powerknopje wat ook het knopje is om de vibratie mee te bedienen, en een knopje om het tikken van de kop te bedienen. Ik vind de vibrator vrij klein lijken. In elk geval wat kleiner dan de gemiddelde duovibrator.

WTF is er met dat schoonmaken van siliconen toys?

Zoals ik zei, voelt het siliconen van de Playboy Pleasure Tap That fijn aan. Maar ik wil het toch eens hebben over het schoonmaken. Siliconen voelt van zichzelf niet zo glad aan, dus vaak wordt er een coating gebruikt, meestal een PU-coating. Meestal staat het niet op de verpakking of bij de productbeschrijving aangegeven dat er zo’n coating gebruikt is, en voor zover ik weet, kan je dat ook niet per se voelen. Want siliconen kan je ook op een bepaalde manier behandelen zodat het eenzelfde soort glad effect krijgt. Maar oké, daar wilde ik het niet over hebben. Ik wilde het hebben over wat er gebeurt als je zo’n toy gebruikt heb. Lekker met een beetje glijmiddel en je hebt een leuke tijd gehad. Je gooit de toy naast het bed op de grond en ligt nog even na te genieten. En als je dan zo ver bent om op te staan en je sextoy schoon te maken, zie je hoe raar het opgedroogd is. Als een soort rare velletjes. Bijna zo’n filmlaagje om je sextoy soms. Ben ik de enige die zich elke keer afvraagt hoe de fuck dat nou toch komt? Ik weet vrij zeker dat mijn glijmiddel en mijn vaginale vocht van zichzelf niet op deze manier opdrogen. En het is ook niet bij alle sextoys zo. Dus wát is dit?

Soms zelfs ná het schoonmaken. Ik gebruik warm water en zeep en ik besteed echt tijd en aandacht aan het schoonmaken. En dan tóch soms na het drogen dat er ineens ergens alsnog zo’n velletje weer tevoorschijn komt. Ik vind het maar raar. Zo raar dat ik eerst even op een discord server gevraagd heb of anderen dit ook hebben, omdat ik toch even twijfelde of dit gewoon iets heel raars is wat alleen bij mij gebeurd. Maar anderen hebben dit ook. Hoe kan dit? Wat is dit?

De test van de Playboy Pleasure Tap That G-spot Vibrator

Oké, terug naar de Playboy Pleasure Tap That, die dat met die velletjes dus ook, zoals vele toys, heeft, zo kwam ik er op. Dat je dat weet. Maar deze vibrator kan dus tikken en trillen. Ik gebruik dan graag voldoende waterbasis glijmiddel. Dat vind ik bij sextoys van siliconen sowieso een goed idee, en extra bij bewegende toys, zoals deze. Sliquid is een héél fijn glijmiddel, zonder irriterende ingrediënten, en is dus lief voor je vagina. Je kan Sliquid bijvoorbeeld hier bestellen bij Erovibes.

De vorm van de Tap That is voor je G-spot heel goed, maar als je ‘m in je vagina wil inbrengen, voelt dat wel iets anders dan bij een wat rechtere sextoy. Je moet een beetje een bochtje maken en even voelen hoe hij goed zit voor jou. De eerste keer voelt dat een beetje gek, maar als je het eenmaal weet, is het simpel. Wat me opvalt is dat de clitorisstimulator ook gelijk veel beter aansluit bij mijn clitoris. Ik denk dat dat echt aan de vorm van de toy ligt, die blijkbaar heel goed bij mijn lichaam past.

Ik ben het meest nieuwsgierig naar het tappen of het tikken van de Playboy Pleasure Tap That, dus ik probeer eerst die functie uit, zonder het trillen van de clitorisstimulator. Bewegende toys maken over het algemeen ook wel een wat mechanisch geluid, dat doet de Tap That ook. Ik vind het geluid niet te overheersend of irritant, maar hij is dus niet fluisterstil. Ik voel het tappen wel, maar eerlijk gezegd had ik er wel meer van verwacht. In de productomschrijving las ik ‘de tikkende ritmes variëren van mild tot wild’, maar verder dan mild komt het voor mij echt niet. Ik heb best wel wat stotende sextoys getest, en daar zaten wel wat wilde toys tussen. En wild, dat is deze Tap That gewoon niet. Op zich niet erg, want niet iedereen houdt van wild, maar ik was wel wat underwhelmed.

Het was ook even zoeken hoe het tappen het best voelde voor mij. De vibrator heeft natuurlijk de vorm die hij heeft, maar door het handvat te bewegen, kan je nog best wat veranderen aan waar de top van de vibrator zit. Sommige plekjes voelde duidelijk lekkerder dan anderen. Mijn G-spot was in elk geval niet onder de indruk van dit tappen. Mijn G-spot is echt makkelijk te stimuleren, maar heeft wel echt stevige wrijving nodig. Het tappen van de Tap That is daar echt niet stevig genoeg voor. Dat is echt subtiel tikken.

Fijne clitorisstimulator

De clitorisstimulator trilt best wel fijn. De vibraties zijn niet buzzy, ook niet superdiep, maar wel goed genoeg dat ik er blij van word. Omdat de clitorisstimulator mijn clitoris ook goed raakt, en precies de goede druk geeft, voelt dat heel lekker. Ik vind zelf de steady standjes lekkerder dan de patronen, maar voor de liefhebbers zijn die er ook. De combinatie van de vibraties tegen mijn clitoris en het tikken in mijn vagina vond ik wel fijn. Fijner dan alleen het tikken. Samen doet het toch meer, dat is de kracht van een duovibrator.

Conclusie

Hoewel ik meer verwacht had van de Playboy Pleasure Tap That G-spot Vibrator, vind ik het geen slechte sextoy. De vorm is heel goed, meer duovibrators zouden deze vorm moeten hebben. Het tikken is inderdaad niet meer dan tikken. Het gaat niet echt van mild tot wild, maar het blijft steken op mild. Wat prima is, als je daar van houdt. De clitorisstimulator is heel fijn, met goede vibratie en fijne plaatsing.

Je kan de Playboy Pleasure Tap That G-spot Vibrator hier kopen bij Erovibes voor 77,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.