Nexus Ultra si | Prostaat stimulator review

08-05-2019

Een tijdje geleden was ik op het Erovalley event van Eropartner. Ik zag daar de Nexus Ultra si voor het eerst, en kreeg hem een paar weken later opgestuurd in ruil voor een eerlijke review. Dank je wel Nexus!

Nexus

Nexus is een merk dat ik al een tijd ken. Zo heb ik de opzetstukken voor de Doxy 3 van Nexus getest, maar ook de Nexus (this is) Sparta en de Nexus O.

Nexus is dus een vrij bekend merk, ze maken allerlei zaken, voor zowel mensen met een penis, als mensen met een vulva. Dus voor ieder wat wils.

Wat Nexus vooral hoog in het vaandel heeft staan is dat de meeste, zo niet alle toys (voor zover mogelijk) van hoogwaardig siliconen zijn gemaakt. Kortom, een hoge kwaliteit toy.

Nexus Ultra si

Zoals je in de titel van dit stuk natuurlijk al hebt kunnen lezen is de Nexus Ultra si een prostaatstimulator.

Nexus maakt door een combinatie van hard plastic (polypropyleen) en zacht siliconen een β€œaparte” sensatie (dat is wat er op de site staat).

Verder is de Nexus Ultra si voorzien van een roestvrijstalen balletje dat je perineum moet stimuleren. β€œAlsof iemand je perineum aan het likken is”, zo prijkt wederom op de website.

Visueel is de Nexus Ultra si met de combinatie van oranje plastic en zwart siliconen niet per se een lust voor het oog, maar het is niet per se een lelijk ding.

En verder is er over de Nexus Ultra si niet heel veel te vertellen. Maar zoals we ook al eerder bij een aantal andere prostaat speeltjes hebben gezien is eenvoud meestal juist een teken van awesomeness.

Verder prijkt op de doos het woord Enhance, maar ik snap niet zo goed waarom.

Nexus ultra si prostaat stimulator

Nexus Ultra si getest

Voor het eerst test ik dus een siliconen versie van een prostaatstimulator zonder elektrische componenten. Ik had natuurlijk al een aantal Aneros producten geprobeerd, met groot succes. Dus ik wist eigenlijk ook wel dat deze Nexus Ultra si mij ging bevallen.

Wat mij eigenlijk wel meteen opvalt aan de Nexus Ultra si is dat het niet een kleine stimulator is. Sterker nog, en ja dat staat ook op de doos, deze Nexus Ultra si is zeker niet voor beginners. De kop is wel vrij zacht, maar evengoed vrij fors.

Evengoed is de Nexus Ultra si door zijn gladde siliconen makkelijk in te brengen, ook met waterbasis glijmiddel, dat was met de Lovense Edge wel een ander verhaal.

Maar goed, ik keek hier echt heel erg naar uit, want door de vorm en de grootte wist ik eigenlijk vrij zeker dat deze toy echt aan mij besteed was.

Zoals ik net al zei, het inbrengen gaat ook super simpel en omdat ik inmiddels zeker geen beginner ben nestelt de Nexus Ultra si zich al snel in mij.

Ik voel het kogeltje net mijn perineum niet raken, wat best jammer is, maar ondanks het gebrek aan precies raken voelt het kogeltje best wel lekker. Maar om nou te zeggen, oh ik word gelikt, neuh, ook met mijn ogen dicht en heel erg veel fantasie voelt het kogeltje, als nou ja, een kogeltje.

Waar ik bij andere goede prostaatstimulatoren eigenlijk meteen merk β€œdat het goed zit” was dat bij de Nexus Ultra si niet het geval. Initieel zakte de moed mij in de schoenen.

Maar toen, toen, toen bewoog ik mijn bekken, en plots voelde ik de kop van de Nexus Ultra si precies mijn prostaat raken. Waar het zachte siliconen eerst initieel zachtjes masseert raak je op het eindpunt het harde plastic (zo voelt het) en wordt met meer kracht je prostaat gestimuleerd.

En het gevoel is hemels.

En mijn lichaam snapte dat als vanzelf, mijn heupen bewegen als vanzelf heen en weer, ik span en ontspan mijn bekken spieren en de sensatie neemt toe. Ik lig in mijn bed op mijn zij, met kleine bewegingen en subtiele spiersamentrekkingen, volledig handsfree, mijzelf in extase te brengen.

Voor het eerst wilde mijn pik al snel meedoen met dit interne stimulatie feestje, met als gevolg een keiharde erectie.

Mijn hele lijf tintelt, ik wil dat dit feestje doorgaat en nooit meer stopt.

Tegelijkertijd ben ik inmiddels zo geil dat er ergens in mijn geschreeuwd wordt om een orgasme, en ik kan mijzelf simpelweg niet meer bedwingen.

Ik had mijzelf nog uren zo kunnen edgen, en misschien was ik dan uiteindelijk nog hemelser klaargekomen dan nu, maar ik hoefde mijn pik maar heel even te beroeren of een keihard, kei geil, heerlijk full body orgasme diende zich aan.

Hierna tintelde mijn lichaam nog een tijd na, ik wil eigenlijk zeggen uren, maar de waarheid is, dat ik mijzelf zelden zo ontspannen heb gevoeld, en dus keihard in slaap ben gevallen, maar jemig, dat was lekker.

Nexus ultra si prostaat stimulator roestvrij stalen kogel

De Nexus Ultra si schoonmaken

Nou, je raad het vast al. Alles is plastic, roestvrijstaal en siliconen. Je kan deze Nexus Ultra si dus extreem goed schoonmaken. Uitkoken zou ik niet doen, maar goed heet water, toycleaner of zeep, en boenen maar. Let wel even op de ruimte bij het kogeltje, omdat het kogeltje vrij kan draaien is er dus ook ruimte voor vuiligheid, maar gelukkig is dat ook goed schoon te maken.

Conclusie

Deze keer een wat korte review, voor mijn doen dan, maar er is over dit stuk genialiteit eigenlijk ook niet zoveel meer te zeggen. Het werkt, het is hemels, en voor de meer ervaren prostaatspeler is deze Nexus Ultra si een must have. Helemaal als je ziet wat hij kost, moet je dit ding niet laten liggen.

Je koopt de Nexus Ultra si bij Nexus zelf voor 45 pond.

Mocht de brexit inmiddels zijn doorgevoerd, of wil je liever in Nederland dit product bestellen dan kan dat bij bol.com voor € 45,88

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Ik weet wat ik voor mijn vriend zijn verjaardag ga kopen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.