Nexus O | Prostaat Stimulator

12-12-2017

Ik kreeg van Nexus de Nexus O in ruil voor een eerlijke review.

De Nexus O, wat is het?

Ik denk dat de Nexus O tot nu toe wel het β€œraarste” niet vibrerende speeltje is wat mijn billen heeft gepasseerd, hoewel de Fun Factory Duke er natuurlijk ook al vrij alien uitziet, maar ja de Duke vibreert wel.

De Nexus O is volgens de beschrijving geheel vervaardigt uit Medical Grade Siliconen. Als je hem ziet snap je wel waarom hij O genoemd wordt, hoewel het eigenlijk natuurlijk een C zou zijn, maar ja, er zijn gelukkig niet al te veel taalnazi’s binnen de sex toy review wereld.

Nexus o

Drie keer is scheepsrecht

De O is voorzien van 3 verdikkingen, het is de bedoeling dat je de de O inbrengt door 2 van de verdikkingen in te brengen. Dat is best nog een opgave, zeker als je kont nog niet zoveel te verduren heeft gehad. Het is dus niet bepaald een beginners toy, zeker gezien zijn omvang en dikte. Je voelt je dan ook zeker wel vol als de O eenmaal is ingebracht.

Het is wel vol, maar het is niet oncomfortabel. Echter qua prostaatstimulatie doet het niet zoveel.

Het gepretendeerde geweeeeldige orgasme wat je er dan ook van zou krijgen kreeg ik niet. Maar ik denk dat, net zoals met zoveel andere dingen mijn prostaat gewoon veel te picky is. Enfin, onaangenaam is het zeker niet. Is het nu een toy die ik veel zal gaan gebruiken? Nee, dat verwacht ik niet.

Deze toy vereist overigens wel wat glijmiddel en wat handigheid, want veel glijmiddel maakt glibberig, en dus hoepst en floepst de O potentieel alle kanten op bij het inbrengen. Echter met wat nodige ontspanning en techniek is het inbrengen uiteindelijk heel makkelijk. De balans zit hem in net genoeg glijmiddel en schone handen, of gewoon een doekje om grip te houden op de O.

Nexus o | prostaat stimulator

Conclusie

Ik denk dat de lengte van deze review eigenlijk wel ook de conclusie kan zijn. De O is zeker niet een stomme toy, maar gewoon niet voor mij. Het is een kwalitatief hoogwaardig, mooi product, maar past gewoon niet in mijn straatje (ja hij past wel, maar ja, nou je snapt mij wel). Voor mensen met een prostaat die graag vol zitten en geen zin hebben in alle vibraties etc. Go for it, want daarin is de O zeker heel goed.

Je kan de Nexus O kopen bij bol.comΒ voor € 48,89

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.