Sextoy review: Nexus Doxy 3 Attachments

07-01-2019

Sextoy review: Nexus Doxy 3 Attachments

Zoals je misschien wel weet, hou ik echt van mijn Doxy 3. De originele Doxy was natuurlijk al geweldig, maar de Doxy 3 is echt mijn favoriet. De kleinere kop en wat minder gewicht vind ik echt zoveel prettiger. Toen ik zag dat de kop er af gedraaid kon worden, verwachtte ik gelijk al attachments. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk zijn ze er dan: de Doxy 3 attachments!
Van Nexus kreeg ik de opzetstukken voor deze awesome wand vibrator. De Nexus Clitoral Stimulator Attachment en de Nexus Rabbit Massager Attachment.

De verpakking en specs

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

De verpakkingen van deze attachments zijn gewoon praktisch en basic. Niks mis mee, maar ook niks bijzonders. Maar ik denk dat ook niemand zoโ€™n opzetstuk gaat kopen vanwege de verpakking, dus helemaal prima wat mij betreft.

De attachments zijn van het merk Nexus, wat vooral bekend is van zijn prostaatstimulators. Er zijn vier verschillende opzetstukken voor de Doxy. Naast de twee die ik in deze review bespreek, is er ook nog een prostaat stimulator opzetstuk en een sleeve voor de penis. Jay zal hier later een review over schrijven. Alle attachments zijn gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Aan de binnenkant van de attachments zit schroefdraad, waarmee ze dus op de kop van de Doxy 3 geschroefd kunnen worden. Ze zijn dus niet bruikbaar als attachments voor andere wand vibrators.

Nexus Rabbit Massager Attachment

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Hoewel ik dus al volkomen gelukkig was met mijn Doxy 3, leek dit opzetstuk me ook echt super tof. De dubbele stimulatie van een rabbitvibrator vind ik, als het goed werkt, echt heel erg lekker. Door de vorm kan deze rabbit attachment tegelijkertijd je G-spot en je clitoris stimuleren. Dubbel goed dus. De attachment op de Doxy 3 draaien is super simpel. Maar omdat deze Rabbit Massager Attachment vrij lang is, wat logisch is, en de Doxy 3 zelf natuurlijk ook al wat lengte heeft, is het geheel echt super lang voor een sextoy. De totale lengte is zelfs nog iets langer dan mijn onderarm.

De Test

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

De eerste keer dat ik dit Doxy 3 opzetstuk gebruikte, was met een partner. Ik hoefde zelf de Doxy 3 niet vast te houden, dus ik had geen last van de lengte. Het gevoel met deze attachment was echt super lekker. De vibraties werden goed doorgegeven, hij raakte de juiste plekjes en ik werd er erg blij van. Ook bewegen met deze rabbit attachment voelde heel lekker, omdat op die manier mijn G-spot nog beter gestimuleerd werd. Voor mijn G-spot vind ik wrijving altijd lekkerder dan vibraties.

Onhandig lang

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Ik was dus erg tevreden over de Rabbit Doxy 3, maar toen ik โ€˜m de keer daarna alleen ging gebruiken, merkte ik dat de lengte echt enorm onhandig is. Wanneer je de Doxy 3 zelf vasthoudt, is het gewoon echt veel te lang. Ik kon echt geen goede manier vinden om โ€˜m vast te houden. Je moet โ€˜m dan eigenlijk vrij hoog onder de kop vasthouden, maar de rest van de Doxy 3 steekt dan gewoon nog verder uit richting je voeten. Het is echt zo niet handig. En best wel zwaar ook. Ik vond โ€™t echt geen succes. Wat mij betreft is dit dus echt een couples toy, aangezien je eigenlijk gewoon echt met zโ€™n tweeen moet zijn om dit opzetstuk goed te kunnen gebruiken.

Nexus Clitoral Stimulator Attachment

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Over het Rabbit opzetstuk had ik dus een beetje mixed feelings, maar dat maakte me eigenlijk extra nieuwsgierig naar de het clitoral stimulator opzetstuk. Ik vind het super fijn dat de kop van de Doxy 3 niet zo groot is, omdat ik zelf meer hou van wat gerichtere stimulatie van mijn clitoris, in plaats van dat ook het hele gebied eromheen gestimuleerd wordt. Maar ik dacht dat met dit opzetstuk de stimulatie nรณg gerichter zou kunnen zijn, dus het leek me net iets voor mij. Toen ik het opzetstuk uit de verpakking haalde, was ik echt meer dan blij over hoe het aanvoelde. Het is zoooo zacht! Had ik niet verwacht, omdat het rabbit opzetstuk gewoon normaal aanvoelde. Maar dit opzetstuk is gemaakt van dual density siliconen en is dus super squishy. Yay! Toen ik zag dat er ook nog allemaal kleine, blauwe glittertjes in zaten, was ik natuurlijk helemaal gelukkig.

Aparte vorm

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Ik kon niet wachten om โ€˜m te proberen, ik had hoge verwachtingen. Al vond ik de vorm wel wat vreemd. Een soort flexibele hanenkam en de top van dit Doxy 3 opzetstuk was toch nog wat groter of breder dan ik verwacht had. Of hoe ik het zelf zou ontwerpen. Als ik een clitorisstimulator zou maken voor een wandvibrator, die op zich natuurlijk van zichzelf al een clitorisstimulator is, of kan zijn, dan zou ik toch voor wat meer pinpoint stimulatie gaan. Dus een mooie, smalle top. Maar dat is niet echt het geval en dat vond ik toch wel wat teleurstellend.

De Test

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

De vorm bleek inderdaad niet per se een vorm die ik heel lekker vond. Ik wist niet zo goed hoe ik โ€˜m nu moest gebruiken. Dat rare hanenkammetje voegde voor mij maar weinig toe. Ik dacht dat het heel erg zou โ€˜flapperenโ€™ maar dat was eigenlijk niet zo. De top is extra squishy, wat lekker voelt, maar ook veel vibraties absorbeert. Ik vind de Doxy 3 vooral zo fijn omdat โ€˜ie gewoon heel hard en heel diep vibreert. Maar met dit opzetstuk is dat echt een stuk minder. Met wat glijmiddel vond ik het alsnog wel lekker voelen, want lekker zacht en de vibraties zijn alsnog prima. Maar echt het Doxy 3 gevoel kreeg ik toch niet.

Oncomfortabel

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Ook dit opzetstuk maakt de Doxy 3 nog een stukje langer. Normaal, met de gewone kop, kan je de Doxy 3 makkelijk zo vasthouden als je zelf wilt. Als je โ€˜m wat meer naar boven vast wilt houden, geen probleem. Maar met zoโ€™n opzetstuk, vooral zoโ€™n asymetrische als deze, wil je โ€˜m toch in รฉรฉn bepaalde houding vasthouden. Waardoor de Doxy 3 dus weer heel ver richting je voeten uitsteekt. Ik moest โ€˜m echt net onder de kop vasthouden en dat is gewoon niet prettig of comfortabel. Ik voelde de vibraties hierdoor ook best wel goed in mijn hand en nou ja, het is gewoon niet zo fijn.

Omdat de vibraties ook niet meer zo awesome waren als met de gewone kop en er nog steeds geen pinpoint stimulatie was, vond ik dit opzetstuk niet zoveel toevoegen. Dat zachte van het materiaal is wel lekker hoor, maar niet per se mijn ding. Behalve om er in te knijpen dan. Maar daar kom ik weer niet van klaar.

Conclusie

Sextoy review: nexus doxy 3 attachments Sextoy review: nexus doxy 3 attachments

Ik was echt aan het wachten op de Doxy 3 attachments, maar nu ik ze heb, vind ik ze toch wat tegenvallen. Het rabbit opzetstuk is wel super fijn om samen te gebruiken, maar ik wil graag een sextoy ook gewoon alleen kunnen gebruiken. Het clitoral stimulator opzetstuk is denk ik vooral fijn voor mensen die de vibraties van de Doxy 3 te heftig vinden. Het dempt de vibraties en voelt heel lekker zacht aan. Als je daar van houdt, dan weet ik eigenlijk niet waarom je een Doxy 3 gekocht hebt, maar dan is dit wel een fijn opzetstuk.

Je kan de Doxy attachments hier op Bol.com vinden, vanaf 35 euro.ย 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Ik zou denken dat het rabbit-deel ook relatief makkelijk dwars op de kop gemaakt had kunnen worden, dus zodat je een soort hoek van 90 graden (of misschien ietsje meer) met de doxy zelf krijgt. Ik denk dat ik dat ook wel eens bij een magic wand attachement heb gezien? Of zouden de trillingen dan ineens niet goed doorgegeven worden o.i.d? Naja, dat lijkt mij iig een goeie oplossing voor het ‘omg-this-thing-is-sooo-looong’ effect, en dat kunnen ze natuurlijk ook gewoon nog nรกรกst deze versie uitbrengen. ๐Ÿ˜‰
    Bij het zien van het andere attachement heb ik ook een beetje zoiets van, huh?

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nexus Attachments voor Doxy number 3 | Review by Jay | Tess Tesst - […] denk je nu, alweer, maar Tess had ook al een review, ja dat klopt, punt is, Nexus heeft ook…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.