Naughty Bits Fuck You Personal Vibrator – review

09-11-2020

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Bad Bitch Lipstick Vibrator van Naughty Bits. Die vind ik echt helemaal leuk en lekker. En nu kreeg ik van Scala de Naughty Bits Fuck You Personal Vibrator. Ik hou heel erg van vibrators met leuke tekstjes er op. Echt. Ik wil ze allemaal! Maar een vibrator met de tekst ‘Fuck you’ er op, dat is toch briljant? Ik hou er van!

Specs

Materiaal: ABS-plastic (helemaal bodysafe)
Oplaadbaar: Nee, hij werkt op 2 C-size batterijen
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 24,01 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Basic maar heel goed

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de naughty bits fuck you vibrator. De verpakking is grotendeels doorzichtig plastic, dus je ziet de toy er al in zitten. Onderop de verpakking staat ook vrij groot de tekst fuck you, in het zelfde lettertype als op de vibrator. De achterkant van de verpakking van de naughty bits fuck you vibrator. Het is een rechthoekige verpakking en je ziet een foto van de toy met daar naast wat tekst.

De verpakking van de Naughty Bits Fuck You Vibrator is best eenvoudig  maar leuk. Ik hou niet zo van zo’n plastic doos als verpakking, maar hij is toch wel leuk aangekleed. Dit is natuurlijk ook best wel een basic vibrator (wel in super leuke uitvoering) dus ik vind het wel passen.

Door de doos heen zie je het grootste deel van de vibrator al en op de achterkant vind je informatie over deze sekstoy.

In de doos vind je de vibrator zelf en een algemene gebruiksaanwijzing in een klein plastic zakje gefrot. Die kan je eigenlijk ook gelijk weggooien, want algemene gebruiksaanwijzingen, ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen hoe lame die zijn. Verder is zo’n basic staafvibrator ook geen rocket science. Als je ‘m open draait zie je op het plaatje aan de binnenkant hoe de batterijen er in moeten. En hij heeft één knopje. Dus echt heel lastig is het niet.

Mijn eerste indruk van de Naughty Bits Fuck You Vibrator

De naughty bits fuck you vibrator met daarnaast de gebruiksaanwijzing, heel klein opgevouwen en in een klein zip zakje. De naughty bits fuck you vibrator ligt open, er naast liggen twee duracel c-size batterijen.

Gelijk toen ik deze vibrator voor het eerst zag, dacht ik: ik hou van jou! Ik vind de combinatie van die tuttige blauwe en gouden bloemen en de fuck you tekst echt helemaal perfect. Ik hou van deze stijl. Hiervan gaat mijn sextoytester-hart sneller kloppen hoor, mensen!

Verder is dit een hele normale staafvibrator. Vroeger, lang lang geleden, toen ik voor het eerst in een sexshop werkte (zo’n 20 jaar geleden dus), waren it soort staafvibrators HET. Dit was het gewoon. Een simpele, plastic staafvibrator die werkt op twee C-size batterijen. Je had ook nog wel wat vibrators met een  realistische look, van dubieuze materialen (vaak van fel-roze jelly) en natuurlijk de duovibrators (die noemden we toen nog Tarzans), maar die waren  gelijk heel duur. Dus je kwam al snel uit bij een staafvibrator.

Staafvibrator-waardering

De naughty bits fuck you vibrator staand naast een lipstick. Je ziet dat de vibrator iets meer dan twee keer zo lang als de lipstick is. De naughty bits fuck you vibrator in mijn hand.

Nu moet ik zeggen dat ik best wel waardering voel voor zo’n staafvibrator. Je kan ‘m inwendig gebruiken, maar hij doet het ook heel goed tegen je clitoris. Door de smal toelopende top kan je best wel gericht stimuleren, maar je kan ook de zijkant gebruiken om een wat groter gebied te stimuleren. Dit is echt een perfecte vibrator om mee te beginnen als je er nog geen hebt. Niet te duur, lekker basic, geen moeilijk gedoe, wel multifunctioneel.

De Test van de Naughty Bits Fuck You Vibrator

Close-up van de achterkant van de vibrator, waar je ziet dat het printje ophoudt, alsof het er als een papiertje omheen gerold is. Het sluit niet zo goed op elkaar aan. De naughty bits fuck you vibrator naast een flesje pjur woman nude glijmiddel

Ik moest eerst batterijen gaan kopen. Tegenwoordig zijn toch bijna alle toys oplaadbaar. AA-batterijen heb ik nog wel in huis, maar C-size batterijen, die had ik al lang niet meer. Het is niet goed voor het milieu natuurlijk, maar ik kreeg er toch wel lekker nostalgische vibes van hoor.

Glijmiddel had ik natuurlijk wel in huis. Het leuke van een seksspeeltje van ABS-plastic is dat je er ook siliconen glijmiddel bij kan gebruiken. Dus als dat je ding is, leef je uit! Glijmiddel maakt het masturberen nog lekkerder. Ik gebruikte waterbasisglijmiddel, Pjur Woman Nude, want dat vind ik nu eenmaal heel lekker glijmiddel. Er zitten geen irriterende ingrediënten in dit glijmiddel, dus mijn vagina wordt er ook blij van.

Ik had verwacht dat er een draaiknop aan de onderkant van de vibrator zou zitten, maar dit is duidelijk de moderne versie van de staafvibrator, want hij heeft een knopje! Wanneer je die lang indrukt, gaat ‘ie aan. Ik was gelijk verrast, want deze vibraties zijn zeker niet ouderwets! Wow! Dit had ik niet verwacht. Die C-size batterijen doen ‘t ‘m denk ik, want de vibraties zijn echt goed. En best wel diep!

Wanneer ik de vibrator tegen mijn vulva aan hou, merk ik dat de vibraties een klein beetje minder worden, maar ze zijn nog steeds zeker goed genoeg voor mij om van klaar te kunnen komen.

Clitoraal of vaginaal

De naughty bits fuck you vibrator in mijn hand, je ziet alleen het bloemenprintje en niet de tekst. Zo ziet 'ie er best tuttig uit. Close-up van de onderkant van de naughty bits fuck you vibrator. Je ziet het naughty bits logo en één knopje.

Ik gebruik een staafvibrator als deze het liefst tegen mijn clitoris. Dat is hoe ik het makkelijkst klaarkom. Met steady standje drie.

Er zijn ook nog zeven vibratiepatronen. Daar zitten een paar bij die ik best lekker vind, maar om klaar te komen, gebruik ik toch de steady standjes. Ik vond het wel heel lekker om zo’n vibratiepatroon te gebruiken wanneer ik de vibrator inwendig gebruikte en ik ‘m combineerde met de We-Vibe Melt op mijn clitoris. Dat vond ik een hele fijne combinatie.

Ya basic!

De vibrator leunt met de top op het ondergrondje. Close-up van de naughty bits fuck you vibrator, van het woordje fuck.

Deze Naughty Bits Fuck You Vibrator is denk ik zo basic als een vibrator maar kan zijn, maar daar is ‘ie heel goed in. En de look maakt het helemaal af natuurlijk. Er is niks saais aan deze manier van basic zijn.

Het enige wat ik vervelend vond aan deze vibrator, is de memory chip. Wanneer je ‘m aanzet, gaat ‘ie verder op het standje waarop je ‘m uit hebt gezet. Ik wil dat niet. Ik wil dat nooit. Wanneer ik een vibrator aanzet, moet ‘ie op steady standje één beginnen. Zeker een vibrator met maar één knopje (en tien standjes). Wanneer ik per ongeluk een keer teveel klik en ik ga van mijn favoriete steady standje drie naar standje vier (een patroon) dan wil ik ‘m uitzetten en weer aanzetten, zodat ik weer terug ben bij mijn geliefde steady standjes. Dan wil ik niet door alle patronen heen hoeven te klikken.

Conclusie

Ik denk dat hernieuwde waardering voor de (moderne versie van) de staafvibrator best op z’n plaats is. Deze vibrator, waarvan ik in de eerste instantie dacht dat ‘ie het echt alleen van z’n looks moest hebben, is gewoon echt goed. De vibraties zijn krachtig en best diep. Hij doet alles wat je van een vibrator mag verwachten. Je kan ‘m zowel inwendig als voor je clitoris gebruiken. Of voor welk deel van je lichaam ook (behalve in de anus) gebruiken.
Ik denk dat deze Naughty Bits Fuck You Vibrator een super toffe toy is voor iemand die nog geen toys heeft. Ook super leuk als kadootje natuurlijk, want hij ziet er zo awesome uit. Of gewoon voor mensen zoals ik, die heel blij worden van vibrators met grappige teksten die ook nog eens heel goed werken.

Yay voor Naughty Bits!

Je kan de Naughty Bits Fuck You Personal Vibrator hier bestellen bij Bol.com voor 24,01 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wat ik me afvraag: vroeger had je van die goudkleurige staafvibrators, maar op den duur liet daar de verflaag van los. Denk je dat dit ook bij deze kan gebeuren? Want dan lijkt het me niet zo fijn voor inwendig gebruik, zeg maar .

    Antwoord
    • Zo ziet het er niet naar uit, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat zou kunnen testen. Maar ik ga er eigenlijk ook wel vanuit dat de vibrators van nu kwalitatief ook op dat gebied wel een stuk beter zijn dan de vibrators van twintig jaar geleden.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.