MyStim Tickling Truman

23-05-2017

Mystim tickling truman

MyStim is een merk wat allerlei producten voor elektrostimulatie, of elektroseks, maakt. Elektro is iets wat ik een beetje eng vind, maar tegelijkertijd ook spannend en opwindend. Het leuke van elektro is dat je er zoveel mee kan doen. Het kan kietelend aanvoelen, of bijna vibrerend, zelfs stotend of knijpend en natuurlijk zelfs ook pijnlijk. Net wat je leuk en lekker vind.

Van Miriam van Easytoys.nl kreeg ik een MyStim elektro vibrator, de Tickling Truman, in ruil voor mijn eerlijke review. Ik was super nieuwsgierig naar deze sextoy, die je zowel als vibrator als elektrostimulator kan gebruiken.

Het gouden glijmiddel

De MyStim Tickling Truman komt in een vrij cleane doos, maar daar in vind je een super handige opberg case. In deze case zit de Tickling Truman, de oplader, de gebruiksaanwijzing en twee zakjes glijmiddel. Eén van deze twee glijmiddelen is wel bijzonder: The Goldfather. Dit is glijmiddel op waterbasis, met kleine stukjes (blad)goud er in. Dat ziet er niet alleen super gaaf uit, maar dat zorgt er ook voor dat de elektro beter geleidt. Het fijne van dit glijmiddel is dat er ook geen glycerine of parabenen in zit. De stukjes goud zijn niet schadelijk en irriteren de vagina niet, dus dit glijmiddel kan je er heel goed bij gebruiken.

Mystim tickling truman

Veelbelovend

Nadat ik de Tickling Truman had opgeladen, wilde ik ‘m gelijk even voelen in mijn hand, want ik was super nieuwsgierig. Ik vond het ook een beetje eng, dat blijf ik toch altijd in het begin even houden met alles wat met elektro te maken heeft, maar mijn nieuwsgierigheid overwon natuurlijk. Op het zachtste standje zette ik ‘m aan, en ik kreeg in mijn hand een prikkelend, tintelend gevoel. Ik probeerde verschillende standjes uit, en zo op mijn hand voelde het echt super veelbelovend. Dit voelde echt heel erg lekker, sommige standjes voelden als kleine pulsjes of plopjes in mijn hand, anderen voelden zacht trillend bijna of juist prikkelend, heel apart.

Het uiterlijk

Wat me opviel, is dat er over de hele lengte van deze MyStim toy een naad loopt. Gelukkig voel je hier tijdens gebruik niks van, maar het oogt toch wel wat apart. In beide zijkanten van de schacht zie je een lichte verdikking, hier onder het siliconen zitten de elektroden.

Om hem op te laden, gebruik je een magneet lader, die je klikt op het MyStim logo op de toy. Ziet er wel heel fancy uit vind ik, en het werkt makkelijk. De Truman is ook waterproof. Wat denk ik geldt voor het schoonmaken, de combinatie elektroseks en water lijkt me niet heel gezond…

De knopjes van de Tickling Truman voelen een beetje vreemd. De één is makkelijker in te drukken dan de ander. Als je het onderste knopje indrukt, zie je het knopje daarboven ook een beetje mee veren. Ik vond dat een beetje vreemd.

Stevig formaat

Ik pakte mijn JO Agapé glijmiddel, want dat is ook gewoon waterbasis glijmiddel en fijn in gebruik, dus dat leek me heel goed voor het gebruik van dit siliconen seksspeeltje. Glijmiddel op waterbasis helpt bij het geleiden van de elektro. Maar ook gezien het formaat van de Tickling Truman, kon ik daar sowieso ook wel wat glijmiddel bij gebruiken.

Op het dikste punt kan mijn wijsvinger mijn duim nog net raken als ik mijn vingers eromheen leg. Als ik nu gewoon in de lucht mijn duim mijn wijsvinger laat aanraken en ik kijk er naar, dan lijkt het helemaal niet zo heel dik. Maar deze Truman is toch echt wel een slag dikker dan de gemiddelde vibrator. MyStim heeft ook nog andere modellen E-stim vibrators, die wat smaller zijn. Het is maar net waar je van houdt, ik hou wel van een wat dikker model.

Omdat de Truman een realistische penisvorm heeft, heeft hij dus ook duidelijk een eikel. Wat een erg lekkere ribbel biedt bij het penetreren.

Golvende vibratie

Omdat ik toch niet zo heel stoer was, probeerde ik eerst maar de vibratiefunctie uit. Kon ik gelijk even goed in de mood komen. De vibraties zijn niet super krachtig, je kan het zeker niet vergelijken met bijvoorbeeld en Doxy of Fairy wand vibrator, maar ze zijn wel prettig en redelijk diep. Deze e-stim sextoy heeft twee motoren, en bij sommige standjes werken die super lekker samen. Als een soort golf gaat de vibratie van de onderkant naar de bovenkant. En dat voelt écht heel erg lekker. Ik kan zelf niet klaarkomen van alleen inwendige vibratie, maar het was wel echt genieten. Ik werd er heel geil van en kreeg vooral zin in meer. Om klaar te komen heb ik hierbij echt nog wel clitorale stimulatie nodig, maar gewoon als een soort voorspel is dit super lekker.

E-stim

Nu moest ik er toch echt aan geloven. De elektrofunctie. Ik keek nog even goed naar de knopjes. Het zou echt wat voor mij zijn om te denken dat ik doorklik naar het volgende standje, maar dan eigenlijk op het harder knopje druk. Wat gespannen drukte ik op het elektro knopje. Met dichtgeknepen ogen wachtte ik af hoe het zou voelen. Langzaam deed ik mijn ogen open om te checken of het lampje wel was gaan branden, want ik voelde niks. Met lichte tegenzin drukte ik op het plusje. Ik concentreerde me op het gevoel in de verte. Al iets dapperder drukte ik nog een keer op het plusje. Ja, daar voelde ik wat. Voor de zekerheid zette ik ‘m nog iets harder en daar voelde ik wel duidelijk iets. Het gevoel is echt moeilijk uit te leggen. Het voelde echt als ‘bzzzzzz’. Het voelde niet echt als vibratie, maar kwam wel een beetje in de buurt. Een soort zoemend gevoel, een beetje prikkelend ook. En net toen ik me begon af te vragen wat ik er nou eigenlijk van vond, verdween het gevoel. Super raar.

What did I just feel?

Ik schakelde door naar het volgende standje, wat opbouwde in heftigheid. Maar echt heel heftig was het ook nog niet. Bij alle standjes was het zo dat het gevoel al vrij snel weer verdween. Ik gebruikte nog wat meer glijmiddel, maar dat leek niet te helpen. Net als ik begon te denken dat ik het misschien wel lekker vond, werd het gevoel minder, tot het helemaal weg was en mij achter liet met een gevoel van verbazing en lichte frustratie.

The Goldfather maakt het verschil

Ik besloot het zakje The Goldfather glijmiddel een kans te geven, dit zou immers extra geleiden. De inhoud van het zakje was vrij weinig, maar het zou net genoeg moeten zijn voor één keer. Het zag er echt wel grappig uit met die stukjes goud. Gelijk bij het aanzetten merkte ik al verschil. Het eerste standje was gelijk al veel beter en heftiger voelbaar. En het gevoel bleef ook!

Het was even zoeken om te ontdekken welk standje ik lekker vond, maar uiteindelijk had ik er één die ik toch echt wel aangenaam vond voelen. De elektrostimulatie is echt een hele aparte vorm van stimulatie. Soms voel je ook echt je spieren samentrekken en bij andere standjes voelt het net of je van binnen zachte tikjes voelt. Ook kan het een vibrerend of prikkelend gevoel geven. Er zijn echt allerlei verschillende sensaties die je hiermee kan ervaren. Ik vond ze zelf niet allemaal lekker, maar een aantal waren echt wel fijn.

Er is ook nog een speciaal programma voor kegel-oefeningen, om je bekkenbodemspieren te trainen. Dit heb ik zelf niet uitgebreid getest, maar wat ik van andere reviewers gelezen heb, werkt dit ook prima.

Sextoy voor voorspel

Net als met inwendige vibratie, kan ik ook van deze inwendige stimulatie niet klaarkomen. Maar ik kon er wel echt van genieten. Deze MyStim Tickling Truman voelt voor mij als een super goed seksspeeltje voor voorspel. En dan bedoel ik niet per se voorspel voor de seks met een partner (kan ook natuurlijk), maar gewoon in je eentje. Als je een keer zin hebt om lekker uitgebreid met jezelf te spelen, dan is deze sextoy gewoon echt lekker. Even ontspannen genieten van alle lekkere sensaties. Zowel de golvende vibratie als het aparte gevoel van de elektrostimulatie. Om klaar te komen heb ik echt nog wel mijn vingers of een andere toy die meer gericht is op clitorale stimulatie nodig. Maar ik vind dat je van een seksspeeltje niet per se altijd hoeft klaar te komen. Voor mij persoonlijk draait niet alles om het orgasme, hoewel ik het over het algemeen wel fijn vind om te eindigen met een orgasme, maar dat kan op zoveel manieren.

Van meh naar yeah

Ik vond het echt wel leuk om een keer een heel ander gevoel te ervaren in mijn kutje. Deze toy is heel veelzijdig en zeker geschikt voor mensen die eens iets anders willen proberen en dus niet per se heel orgasme-gericht zijn. Ik zou dus zelf wel echt The Goldfather erbij aanraden, want dat maakte voor mij echt wel het verschil tussen meh en yeah.

Je kan de MyStim Tickling Truman hier kopen, bij Easytoys.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik ben erg benieuwd naar deze estim, je review maakt me enorm nieuwsgierig!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.