Mjuze Wanderfull Massage Wand

17-09-2018

Sextoy review by Tess: Mjuze Wanderfull Massage Wand

Mjuze is een merk wat ik nog niet eerder gezien had. Toen ik de verpakking beter bekeek, bleek het van Shots Media te zijn en daar heb ik natuurlijk wel al meerdere toys van getest. Deze mooie mint groene wand kreeg ik van Stephanie van Willie in ruil voor mijn review.

De verpakking

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

Voor een sextoy van (nog net geen) honderd euro, vind ik de verpakking wel vrij basic ogen. Ik vind het wel leuk dat een deel van de verpakking dezelfde kleur heeft als de wand vibrator zelf en ook het detail van het stoffen labeltje aan de zijkant van de doos vind ik leuk. Maar toch zou ik voor een vibrator in deze prijsklasse een iets mooiere doos verwachten. Eentje waar je je seksspeeltje ook in kan bewaren, of anders op z’n minst een mooi bewaarzakje.
In de verpakking vind je ook een USB oplaadkabeltje. En net zoals bij de andere toys van Shots, geen gebruiksaanwijzing

Goddelijke beloftes

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

Op de achterkant van de doos staan wel β€˜instructions’ maar eigenlijk is dat gewoon een plaatje met uitleg van de onderdelen van de wand vibrator. Verder staat er in allerlei talen een tekstje over de Mjuze Wanderfull waarin je o.a. kan lezen (in een niet zo beste vertaling) dat deze Mjuze jouw persoonlijke godin van het genot zal worden en dat deze sensuele vibraties een kracht hebben waar alleen een god voor kan zorgen. Hier ga ik verder gewoon even niks over zeggen, zodat je even je eigen gedachten hier over kan vormen.

De looks en specs van de Mjuze Wanderfull

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

De naam van de Mjuze Wanderfull vind ik wel grappig bedacht, want het is natuurlijk een wand en misschien is β€˜ie wel wonderful, maar volgens mij staat er dan nog wel een l te veel, of ik snap het misschien niet. Maar met de looks van de Wanderfull is niks mis. Ik vind β€˜m er echt wel tof uit zien. Het kleurtje vind ik echt heel leuk, eindelijk eens wat anders dan wat je al zoveel ziet. De vorm vind ik ook mooi, doet me een beetje denken aan één van mijn favoriete wandvibrators, de Lelo Smart Wand, en het logo boven de knopjes vind ik ook mooi. Hij is helemaal van siliconen gemaakt, van top tot teen, dus helemaal bodysafe. Het siliconen voelt lekker aan en de vibrator is ook nog eens waterproof. En oplaadbaar dus ook, via het USB oplaadkabeltje. Wanderfull heeft tien verschillende vibratiestanden, waarvan drie steady.

De twee kanten van de Mjuze Wanderfull

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

Wat de Mjuze Wanderfull bijzonder maakt, is dat beide kanten een motor hebben en je β€˜m dus aan beide kanten kan gebruiken. De ene kant heeft een kop zoals je die altijd bij wand vibrators ziet. Voor een wand vibrator is dit wel een wat kleinere kop. Persoonlijk vind ik dat ook altijd fijner, want met zo’n grote kop wordt ook een groter gedeelte van de vulva gestimuleerd.
De andere kant, waarvan ik eerst dacht dat het alleen het handvat was, is dus ook een vibrator. Deze kan je ook gebruiken om de vagina van binnen te stimuleren.

De knopjes

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

Ik vind knopjes toch altijd wel erg belangrijk bij een seksspeeltje. Dat je de knopjes ook goed kan voelen en onderscheiden wanneer je de vibrator niet kan zien, vind ik altijd wel een belangrijk ding. Dat is bij deze Mjuze niet echt het geval. Je kan ze wel een beetje voelen, maar omdat ze in het siliconen liggen, niet zo goed. En je kan ze ook niet makkelijk van elkaar onderscheiden. Omdat de Mjuze Wanderfull ook geen gebruiksaanwijzing heeft, vond ik het echt wel lastig om er achter te komen hoe hij nou precies werkt. Want je kan dus beide kanten tegelijk laten vibreren, maar ook elke kant apart. Om gewoon de wand vibrator kant aan te krijgen, lukt me heel makkelijk. Om beide kanten te laten vibreren, lukt me ook. Maar om dan de handvatkant van standje te laten veranderen, is al moeilijker. En om alleen de handvatkant, zonder de wandkant, te laten vibreren, lukt me niet eens altijd. Bij een andere wand vibrator van Shots Toys die ik getest heb, had ik al ditzelfde probleem. Ik heb gewoon echt een gebruiksaanwijzing nodig bij seksspeeltjes met meerdere functies.

De vibraties van de wand

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

De vibraties zouden dus echt goddelijk moeten zijn. Dat is nogal een belofte. Al weet ik niet zo goed hoe goddelijke vibraties zouden voelen. De vibraties van de wand zijn in elk geval wel heel erg krachtig en ook vrij diep. Als je van subtiele vibraties houdt, kan je deze kant van de Mjuze Wanderfull beter overslaan. Ik ben best wel een powerqueen, dus voor mij zijn deze vibraties echt heel fijn. Er zitten een paar leuke vibratiepatronen bij, maar ik ga toch gewoon meestal voor de steady standjes. De wandkant is wat mij betreft dus echt helemaal goedgekeurd.

De andere kant

Mjuze wanderfull massage wand Mjuze wanderfull massage wand

Natuurlijk was er dan ook nog die andere kant. Het kostte me best wel veel moeite om dus alleen die kant te laten vibreren maar uiteindelijk, geen idee hoe, is het me gelukt. Ik moet daar wel bij zeggen dat ik het daarna ook wel weer extra moeite had om de vibrator uit te krijgen. Deze kant vibreert een stuk minder krachtig. En minder diep ook. Ik was niet direct onder de indruk, zeker niet nadat ik net de andere kant had gebruikt. Maar natuurlijk wel tof dat je deze vibrator ook inwendig kan gebruiken, dus natuurlijk heb ik dat ook getest. Maar ook hier was ik niet zo van onder de indruk. Door de kromming zou hij echt fijn kunnen zijn voor de G-spot, maar door de aparte platte (en toch ook puntige) vorm aan het uiteinde, raakte hij bij mij gewoon echt mijn G-spot niet goed. Natuurlijk kan je ook je clitoris stimuleren met deze kant, daar vond ik de vorm dan wel weer fijn voor, maar dan gaat mijn persoonlijke voorkeur toch echt uit naar de wandkant want die vibraties zijn gewoon echt beter.

Conclusie

Als wandvibrator vind ik dit echt wel een goede. De vibraties van de wand zijn krachtig en diep. Maar ik zie geen toegevoegde waarde in het vibrerende handvat. Deze mist power en de vorm is ook niet zo fijn. Ik had liever gehad dat de focus wat meer gelegen had op gewoon een goede wand vibrator maken, met bijvoorbeeld dus ook betere/makkelijkere knopjes, dan dat er dus een extra functie bij gemaakt is die niet zoveel toevoegt.

Je kan de Mjuze Wanderfull hier bestellen bij Willie voor 99,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.